adlında konuşacaktık ariicam seni demişti ama bn bi anlık sinirle bitti bizden olmaz die msj attımNeden konuşmayı sizle değil arkadaşınızla yapıyor. Muhatabı sizsiniz yaptığı ayıp bence. Böyle insanlarin peşinden koşmaya değmez.
adlında konuşacaktık ariicam seni demişti ama bn bi anlık sinirle bitti bizden olmaz die msj attım
Aaa ben arkadaşına da sonradan haber veriyor zannettim. 3'ü yakınlar da haberi olsun diye şayet böyleyse çok ayıp etmiş. Zaten mesajla ayrılmak bile biraz ayıp. Bence de koşmayın bu adamın peşindenNeden konuşmayı sizle değil arkadaşınızla yapıyor. Muhatabı sizsiniz yaptığı ayıp bence. Böyle insanlarin peşinden koşmaya değmez.
Vovvvvvvvv banın açılmışE bitmiş işte daha ne desin adam
Aynen siz de yangına körükle gitmişsiniz. Zaten kavgalı sıkıntılı bir ilişki gibi ve uzlaşamıyorsunuz da herkes ayrılmak laflarını kullanıyor. Ne kadardır bu süreyle gidiyor? Birkaç sefer barış ayrıl barış ayrıl. Yalamaya dönmüştür ilişki tam ayrılmanız daha iyi olabiliradlında konuşacaktık ariicam seni demişti ama bn bi anlık sinirle bitti bizden olmaz die msj attım
Dün akşam açıldıVovvvvvvvv banın açılmış
HojgelmissenDün akşam açıldı
Eee yani sinirle yaptığımiz hatalar. Bende sizin gibiyim. Ben yazardım, beklerseniz bir şey geçmez eline onlar bizim gibi olmuyorlar. O anda sinirlendiğiniz icin soylediginizi ve konuşmak istediğinizi yazın bence kaybedecek birsey yok, suanda bitmis cunku.adlında konuşacaktık ariicam seni demişti ama bn bi anlık sinirle bitti bizden olmaz die msj attım
Kararını vermiş sorununuz neydi bilmiyorum ama cozulmemis belliEki Görüntüle 2903316 Eki Görüntüle 2903317
arkadaşımla konuşması bu şekilde daha sonra konuştuk uzunca en son mjı bensizde mutlu olursun hoşçakal oldu
ne yapmalıyım unutmalımı beklemeli mi yoksa aramalımıyım
HoşbuldumHojgelmissen
aslında tam öyle olmadı buluştuk biraz trip attığım bi gündü o arkadaşımızda yanımızdaydı eve bıraktıktan sonra konuşacktk biraz işi vardı ariicam dedi ama bn bi tık sinirliydim ve bitti die msj attım ondan sonra arkadşıma yazmış biz sonra yine konuştuk ama en son bana yazdığı cümle bensizde mutlu olursun olduBitmiş sanki. Niye arkadaşınıza yazmış ki ona göre mi gard alsın yani arkadaşınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?