sizde bitti mi ilişkimiz?

asas55

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
15
-13
16
34
BA398FD9-C27E-4F8E-BC56-6DF6A3B585F5.webp
47313EB3-4C4C-46CE-B246-5F3C5C6EE353.webp

arkadaşımla konuşması bu şekilde daha sonra konuştuk uzunca en son mjı bensizde mutlu olursun hoşçakal oldu

ne yapmalıyım unutmalımı beklemeli mi yoksa aramalımıyım

Ne kadarlıktı ilişki?
Adam net bir şekilde istemediğini belli etmiş sapıklık yapıp aramanın manası yok bence

Ya mesajlarda sizin de mutlu olmadığınız yazıyor. Eğer sadece mesajlara bakarsam adam sizinle bir ahenk yakalamaya çalışmış.

Ama ne siz mutlusunuz onla ne de sonunda o mutlu. 1 hafta mutlu 1 hafta sıkıntılı geçiyor gibi. O da soğumuş bu ilişkiden. Kesin olmasa arkadaşınıza kadar haber vermez. Pek isteği yok artık bu ilişkiden umudu kalmamış sanki

Neden konuşmayı sizle değil arkadaşınızla yapıyor. Muhatabı sizsiniz yaptığı ayıp bence. Böyle insanlarin peşinden koşmaya değmez.
Aaa ben arkadaşına da sonradan haber veriyor zannettim. 3'ü yakınlar da haberi olsun diye şayet böyleyse çok ayıp etmiş. Zaten mesajla ayrılmak bile biraz ayıp. Bence de koşmayın bu adamın peşinden

adlında konuşacaktık ariicam seni demişti ama bn bi anlık sinirle bitti bizden olmaz die msj attım
Aynen siz de yangına körükle gitmişsiniz. Zaten kavgalı sıkıntılı bir ilişki gibi ve uzlaşamıyorsunuz da herkes ayrılmak laflarını kullanıyor. Ne kadardır bu süreyle gidiyor? Birkaç sefer barış ayrıl barış ayrıl. Yalamaya dönmüştür ilişki tam ayrılmanız daha iyi olabilir

Kaçan kovalanir diye unlu bi sözümüz var bizim yazarsan zorlarsan olacagi varsada olmaz akisina birak kendi hayatına yön ver zorlamak sana sadece mutsuzluk getirir

Bitmiş sanki. Niye arkadaşınıza yazmış ki ona göre mi gard alsın yani arkadaşınız 😬

adlında konuşacaktık ariicam seni demişti ama bn bi anlık sinirle bitti bizden olmaz die msj attım
Eee yani sinirle yaptığımiz hatalar. Bende sizin gibiyim. Ben yazardım, beklerseniz bir şey geçmez eline onlar bizim gibi olmuyorlar. O anda sinirlendiğiniz icin soylediginizi ve konuşmak istediğinizi yazın bence kaybedecek birsey yok, suanda bitmis cunku.

Bitmiş sanki. Niye arkadaşınıza yazmış ki ona göre mi gard alsın yani arkadaşınız 😬
aslında tam öyle olmadı buluştuk biraz trip attığım bi gündü o arkadaşımızda yanımızdaydı eve bıraktıktan sonra konuşacktk biraz işi vardı ariicam dedi ama bn bi tık sinirliydim ve bitti die msj attım ondan sonra arkadşıma yazmış biz sonra yine konuştuk ama en son bana yazdığı cümle bensizde mutlu olursun oldu

Back
X