Sizde böyle misiniz?

Çocuk süper ilişkileri bile şöyle bi sallıyor sizin ilişki zaten püf desen bozulacak gibi. Çocuk yapmayın.

Bi de çok klasik olacak ama mutluluğu kocanıza endekslerseniz o enerjiden mi bilmem karşı taraf iyice çekiyor kendini. Siz kendiniz plan yapın gezin eğlenin. O sizin planlarınıza dahil olmaya çalışsın. Tabi annenizle değil arkadaş çevrenizle yapın bunları :)

Evlenince hicbir sey değişmez.
Çocuk yapınca hicbir sey degismez.

Sizin enerjiniz adamı sıkmıs olmalı. Enerjinizi yükseltmeye özen gösterin.

Ayrıca 3 kişilerin yanında tartısmak nedir? İkinizin aklı beyni yok mu. Çevreye yaymayın.
Neden kadının enerjisi adamı sıkıyo ya ya adam da gayet bayık biri bence. O yükseltsin enerjiyi mesela neden kadını suçladık yine şimdi

Neden kadının enerjisi adamı sıkıyo ya ya adam da gayet bayık biri bence. O yükseltsin enerjiyi mesela neden kadını suçladık yine şimdi
Uzun zamandır içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor

istda da aynıydı böyleydim.

enerjim hevesim keyfim bitmiş gibi.

Denize gidicez güya ama sanki gelse de gitmeyelim boşver diyesim de var.

Üzerimde bi üşenmişlik

Çocuk yapalım diyor genel olarak iyiyiz ama bende korku var endişe.
Bunlardan yola cıkarak enerjisini yükseltmesi gerektigini vurguladım, haliyle burada soruyu soran hanımefendi ile diyalog kuruyoruz. Adam hakkında cok detay yok ama su daha cok ele veriyor. Konu sahibi denize gitmek istedigini söyledigi halde olumlu yanıt almasına ragmen “ sanki gelse de gitmeyelim bos ver diyesim var” diyor. Adamın belkide bayık olması konu sahibinden dolayıdır diye düşünüyorum.
İlk kıtasında da belirtmis “instada böyleydim” demis. Yani konu sahibine has bir durum diye düşünüyorum. Heyecanlara, tutkulara, maceralara ihtiyac var ve bu yüzden soruyu soranın kendisine ceki düzen vermesi gerek. Adam cocuk yapmak istedigini söylese de konu sahibi endiselerinden ve korkularından kurtulamıyor. Konuyu okurken bile bir karamsarlık hissettim.

Yani suçlamak degil, kendisine ceki düzen vermesi. Adam icin degil kendisi icin evliligi icin ceki düzen versin yenilesin halada sorunlar devam ediyorsa sorun karsı taraftaysa yine yardımcı oluruz.

Uzun zamandır içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor hatta eşimle birlikte hatta sorun onda mı bende mi bizde mi bilmiyorum. İstdan taşındık şükür ortak karardı ama istda da aynıydı böyleydim. Mesela yarın denize gidelim dedim eşime tamam dedi ama sırf ve istiyorum diye sanki eskiden kendi derdi şunu yapalım bnu yapalım ama şimdi yok söylüyorum diyor ki işe şehre yeni adapte oluyorum eyw ama dayısının oğlu ile balık tutma planları yapılıyor. Sanki benim yanımda keyif almıyor gibi 1yıl 3 aylık Evliyiz. Dolayısıyla da içimden bir şey yapmak gelmiyor enerjim hevesim keyfim bitmiş gibi. Denize gidicez güya ama sanki gelse de gitmeyelim boşver diyesim de var. Üzerimde bi üşenmişlik off hazırlan erken kalk vs vs su yoracak yol fln gözümde büyüyor. Sizde böyle misiniz yada benm ne yapmam gerek . Annem yanımda her aksam yürüyüşler yapıyoruz vs eşim 4,12 vardiye sistemi de çalışıyor. Çocuk yapalım diyor genel olarak iyiyiz ama bende korku var endişe. Bu adam normalde zaten benm yanımda keyif almıyor diyorum beni yalnız bırakıyor çocuğu tek başımamı büyüyeceğim. Herkes değişir diyor çocuk olunca ama bende korku doğuyor. Bilmiyorum endişelerim var sizce ne yapmam gerek ? Defalarca konustuk tartıştık hatta 3. Kişilerin yanında da . Objektif olabilsinler diye.
Çocuk oldu diye değişen görmedim. Siz önce ruh halinizi toplayın. Nasıl? Bir süre tek başınıza gidin ama gidin. Yürüyün spor yapın alışveriş yada çıkın kitap okuyun. Günlük rutin yapılacak listesi oluşturun. İstemeseniz bile yapın. sizin enerjiniz düşük olduğu için eşiniz de doğal olarak düşüyor.

Bunlardan yola cıkarak enerjisini yükseltmesi gerektigini vurguladım, haliyle burada soruyu soran hanımefendi ile diyalog kuruyoruz. Adam hakkında cok detay yok ama su daha cok ele veriyor. Konu sahibi denize gitmek istedigini söyledigi halde olumlu yanıt almasına ragmen “ sanki gelse de gitmeyelim bos ver diyesim var” diyor. Adamın belkide bayık olması konu sahibinden dolayıdır diye düşünüyorum.
İlk kıtasında da belirtmis “instada böyleydim” demis. Yani konu sahibine has bir durum diye düşünüyorum. Heyecanlara, tutkulara, maceralara ihtiyac var ve bu yüzden soruyu soranın kendisine ceki düzen vermesi gerek. Adam cocuk yapmak istedigini söylese de konu sahibi endiselerinden ve korkularından kurtulamıyor. Konuyu okurken bile bir karamsarlık hissettim.

Yani suçlamak degil, kendisine ceki düzen vermesi. Adam icin degil kendisi icin evliligi icin ceki düzen versin yenilesin halada sorunlar devam ediyorsa sorun karsı taraftaysa yine yardımcı oluruz.
Aynen katılıyorum. Okurken bile o hissediliyor. Eşiyle ilgili birsey yazmamis zaten. Ayrıca eşi düşük olsa mutlaka yazardı, ben istiyorum ama o yerinden bile kıpırdamıyor diye

Degismez çocuğu başınıza atar star gider gezmelere
Uzun zamandır içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor hatta eşimle birlikte hatta sorun onda mı bende mi bizde mi bilmiyorum. İstdan taşındık şükür ortak karardı ama istda da aynıydı böyleydim. Mesela yarın denize gidelim dedim eşime tamam dedi ama sırf ve istiyorum diye sanki eskiden kendi derdi şunu yapalım bnu yapalım ama şimdi yok söylüyorum diyor ki işe şehre yeni adapte oluyorum eyw ama dayısının oğlu ile balık tutma planları yapılıyor. Sanki benim yanımda keyif almıyor gibi 1yıl 3 aylık Evliyiz. Dolayısıyla da içimden bir şey yapmak gelmiyor enerjim hevesim keyfim bitmiş gibi. Denize gidicez güya ama sanki gelse de gitmeyelim boşver diyesim de var. Üzerimde bi üşenmişlik off hazırlan erken kalk vs vs su yoracak yol fln gözümde büyüyor. Sizde böyle misiniz yada benm ne yapmam gerek . Annem yanımda her aksam yürüyüşler yapıyoruz vs eşim 4,12 vardiye sistemi de çalışıyor. Çocuk yapalım diyor genel olarak iyiyiz ama bende korku var endişe. Bu adam normalde zaten benm yanımda keyif almıyor diyorum beni yalnız bırakıyor çocuğu tek başımamı büyüyeceğim. Herkes değişir diyor çocuk olunca ama bende korku doğuyor. Bilmiyorum endişelerim var sizce ne yapmam gerek ? Defalarca konustuk tartıştık hatta 3. Kişilerin yanında da . Objektif olabilsinler diye.

Aranızdaki uyumu düzeltmeden çocuk yapmayın bu şekilde yalnız kalırsınız

Eşim de sizin eşiniz gibi. Keyif almaz benimle vakit geçirmekten sanki, arkadaşlarıyla daha keyifli. Ama ben şuraya gideceğiz deyip kendime uyduruyorum. Ne muhabbet ne bir şey sıkıcı herifin teki ama şoföre ihtiyacım var uzun vadede 😂 şaka maka siz onun modu düşük diye kendi ışığınızı kısmayın. Yine istediğiniz şeyleri yapın üşengeçlik edip zamanınızı ziyan etmeyin. İki çocuğum var, eşim onlarla ilgilenir bakar. Bana olduğu gibi değil yani onlara karşı. Her şeyleriyle ilgilenir ve bizzat yapar.

Evlilik iyiyse yolundaysa bir çocuk olunca başınıza güller yağmış gibi oluyor, evlilik kötüyse üstünüze çığ düşmüş gibi... Bilemiyorum kendiniz karar verin..

Öncelikle kendinize ayrı bir zaman alanı belirleyin. Eşiniz olmadan yapacağınız ve zevk alacağınız birşeyler olsun. Kadınların ortak yanılgısı evlendikten sonra herşeyin ortak yapılması gerektiği. Kendileri bireysel olarak bir şey yapmadıkları gibi adamlar yapınca da "benim yanımda iyi zaman geçirmiyor, bensiz daha çok egleniyor" gibi fikirler oluşuyor . Ayrıca siz bilirsiniz ama çocuğu sakın bu nedenlerle yapmayın. Her şey daha kötü olabilir.

Bir kedi sahiplenin evdeki enerjiyi yükseltir demeye gelecektim sonra baktım, siz eşinizin kardeşine borcunuzu ödememek için dört köpeği var paraya ihtiyacı yok diyen üyesiniz. Kedi filan sahiplenmezsiniz siz zaten. Ayrıca asgari ücret ve borçla çocuk yapmayı düşünüyorsanız ne eşinizle ne de yalnız hiçbir yere gidemezsiniz zaten. Git gel dolmuş parası birer simit yeseniz gene yetişmez. Bu kadar daralacağınıza eşinizi dinlemeyip çalışın samimi söylüyorum hayata karışın enerjiniz yükselsin

Aynen katılıyorum. Okurken bile o hissediliyor. Eşiyle ilgili birsey yazmamis zaten. Ayrıca eşi düşük olsa mutlaka yazardı, ben istiyorum ama o yerinden bile kıpırdamıyor diye
Kadınları suclayacak en son kisiyim. Ki kadınlar herseyden önce kendileri icin yapmalı degisiklikleri tüm cabalara ragmen karsıdaki hala aynıysa gerekli islemler baslatılır diye düşünüyorum. Onun dısında bu kadar kısa sürede bu monotonluk pek sağlıklı degil.

Konu sahibi icin hayırlısı neyse o olsun 🌸

çocukla gezilmiyorki zaten.bunu nerden çıkardınız anlamadım biz gezmeyi seven bir çiftiz ama çocuklarla eskisi kadar rahat ve mutlu gezemiyoruzki.çocuk olayını rafa kaldırın.

bence siz değişime kendinizden başlayın. siz enerjinizi yükseltinki adam sizinle zaman geçirmek için uğraşsın çabalasın

Yasiniz geciyor sanki cocuk icin. Evlilik icin degilde kendiniz icin yapabilirsiniz. Hem esiniz sıkılıyor mu emin olamadim. O program yapmiyorsa siz yapin. zaten yasida var useniyor olabilir :D

Bence adamda değil sorun sizde var. Eşinizin başkalarının yanında mutlu olması başkalarıyla plan yapması çok doğal.çünkü siz mutlu değilsiniz ki kocanızı mutlu edesiniz . Böyle yaparak kendi enerjinizi tüketmişsiniz adamı da tüketiyorsunuz .
Önce başınızı ellerinizin içine alın ve ben ne yapıyorum ne istiyorum niye böyleyim deyin. Adam zaten çalışıp yorgun geliyor bir de evde güler yüz görmeyince ne yapsın nereye kadar katlansın bi düşünün .

Back
X