- 28 Kasım 2010
- 42.527
- 141.271
- 798
- Konu Sahibi Vera_mihrima
-
Konusmamak cozum degil bencehaklısınz. bu kez biraz dha farklı tavır alcm. bakalm bi deilşklik olcak mı .. o sözlerden snra sarılmak bile gelmiyor içimden ama hep bi bahanem vardı kendime oruçtu canı skkındı yuvayı dişi kuş yapar sabredeym falan die.. uzun süre konuşmamak çözüm olur mu ki. çünkü çok yıprandm affetsemde içimden çıkmıyor sözleri
saygı yokki ztn.. kimseye etmediği küfrleri bna ediyor. bnde kendmi kaybedip erkeklğne kadar laf ediyorm . erkeklğn bu fln gbi. ama bi gün bile küs kalamiyoruz .
yurtdışında ailesnden uzakta ne kadar iyi yetiştrebilrki kendini. kaç defa karşma alıp güzelce anlattm. söz veriyor haklısın özr dilerim diyor bida çok dikkt edicem diyorBelki eşinin yetiştiriş tarzında bir problem var ve sen de tepki koymadığın için bunu normal zannediyor ..
yurtdışında ailesnden uzakta ne kadar iyi yetiştrebilrki kendini. kaç defa karşma alıp güzelce anlattm. söz veriyor haklısın özr dilerim diyor bida çok dikkt edicem diyorezberledm bu lafları
soğudm ztn. en çokta kendime kızıyorum iki çock yaptm aptal gbi . şart koşabilrdm adam olmadan yok çock fln die. bi çaba görsem yeter bna oda yok .insan soğur be arkadaş ,hadi seviyorsun barıştın diyelim nasıl unutacaksın içinde hep o ettiği hakaretler olmıcakmı "sevmiyorum nefret ediyorum" ne kadar ağır bir laftır kavgada söylenmez denilen cinsten, salak aptal dese hadi neyse sinirle söledi dersin bilemicem ...
peki nasıl bir tutum içnde olaym szce . oturdm konuştm oda defalarca söz verdi ztn. araya mesafe koydm ama nereye kadar.. akıllanmadıktan snraSen hiçbirşey yokmuş gibi davrandıkça bunu olağan olarak yerleştirdi demek ki kafasına ..
Bence ne söylersen söyle, davranışlarınla, duruşunla söylediklerini desteklemediğin sürece ne desen boş ..
peki nasıl bir tutum içnde olaym szce . oturdm konuştm oda defalarca söz verdi ztn. araya mesafe koydm ama nereye kadar.. akıllanmadıktan snra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?