sizde böylemisiniz?

Vera_mihrima

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
2.091
1.541
83
gerçekten çok merak ediyorum sorun bende mi yoksa herkes mi böyle..
sorun şuki kocam olcak şahısla eften püften kavga ettk dün.:KK67: her kavgada olduğu gibi küfürler hakaretler.. bni sewmedği tiksndğni nefret ettğni söyledi. hazrladğm iftara bile oturmadı. o bunları söylerken bnde boş durmadm tabi bnde bi sürü hakaret ettm.. ama biliyormki (her zaman olduğu gbi) aşkam gelcek sarılcak sinrle söyledm seni sewiyorm dicek vee ben yine affedicem. sabah bn uyuyor gbi yaptm öptü giderken. bndeki bu çaresizlik mi yoksa aşk mı yüzsüzlük mü . kendimden nefret ediyorm yine affetcem biliyorm . sizde böyle durumlarda affediyormusnz hemen

Sizin ki kısır döngü olmuş artık .. Rahatsızsan tepkini koy, bir duruşun olsun ..
Burada ben de böyleyim diyen olursa rahat mı edecek için .. Ya da doğru mu yaptığını anlayacaksın ..

sorun şuki kocam olcak şahısla eften püften kavga ettk dün.:KK67: her kavgada olduğu gibi küfürler hakaretler.. bni sewmedği tiksndğni nefret ettğni söyledi. hazrladğm iftara bile oturmadı. o bunları söylerken bnde boş durmadm tabi bnde bi sürü hakaret ettm.. ama biliyormki (her zaman olduğu gbi) aşkam gelcek sarılcak sinrle söyledm seni sewiyorm dicek vee ben yine affedicem. sabah bn uyuyor gbi yaptm öptü giderken. bndeki bu çaresizlik mi yoksa aşk mı yüzsüzlük mü . kendimden nefret ediyorm yine affetcem biliyorm . sizde böyle durumlarda affediyormusnz hemen

kavgalarda kendinizi frenlerseniz iyi olmaz mı?
böyle giderse saygınız kalmaz.

Sizin ki kısır döngü olmuş artık .. Rahatsızsan tepkini koy, bir duruşun olsun ..
Burada ben de böyleyim diyen olursa rahat mı edecek için .. Ya da doğru mu yaptığını anlayacaksın ..

sadece merak ettm başkalarının boşanma sebebi şeyler bn 1 gün bile küs kalamiyorum. anormalim galiba :KK14: bida asla hçbşe eskisi gbi olmayack dedm dün ama sabah işe giderken öpünce kalbim yumuşadı gene :kızgın:

saygı yokki ztn.. kimseye etmediği küfrleri bna ediyor. bnde kendmi kaybedip erkeklğne kadar laf ediyorm . erkeklğn bu fln gbi. ama bi gün bile küs kalamiyoruz .

sonra birbirinizin yüzüne nasıl bakıyosunuz?
ben eşime bunları desem benden boşanır
şahsıma küfür etse ben bi daha yüzüne bakmam. evliliğimiz biter.

yok biz Allah'a şükürler olsun öyle değiliz. Olmayalım da.Büyük konuşmayayım ama bana küfür eden bir adamla ben hiçbir şey olmamış gibi devam edemem, keza ben ona hakaretler etsem o da benle edemez.

Küfürler hakaretler uçuşsaydı annemin evine giderdim yada eşyalarını camdan aşağı zorunlu uçuşa sokardım. Kötü kötü lafları söylemeye hakkı yok kimsenin kimseye. Sizin birlikte bi terapiste gitmeniz gerek. Böyle çocuk gibi üste çıkmaya çalışıp ard arda hatalı olmakla yürümeyecek. Birlikte öfke kontrol tedavisi olduktan sonra susmayı da öğreneceksiniz
Bi ilişki bu şekilde olmaz, en sonunda çok daha kötü bir patlak verir.

boyle durumlarda napiyorsunuz diye birsey yok ki? İlk seferinde affederek yaptiginiz hatayi surekli tekrarliyorsunuz siz. Yapmayin,kendinize saygi duymazsaniz karsidaki size neden saygi duysun?
haklısınz. bu kez biraz dha farklı tavır alcm. bakalm bi deilşklik olcak mı .. o sözlerden snra sarılmak bile gelmiyor içimden ama hep bi bahanem vardı kendime oruçtu canı skkındı yuvayı dişi kuş yapar sabredeym falan die.. uzun süre konuşmamak çözüm olur mu ki. çünkü çok yıprandm affetsemde içimden çıkmıyor sözleri

Küfürler hakaretler uçuşsaydı annemin evine giderdim yada eşyalarını camdan aşağı zorunlu uçuşa sokardım. Kötü kötü lafları söylemeye hakkı yok kimsenin kimseye. Sizin birlikte bi terapiste gitmeniz gerek. Böyle çocuk gibi üste çıkmaya çalışıp ard arda hatalı olmakla yürümeyecek. Birlikte öfke kontrol tedavisi olduktan sonra susmayı da öğreneceksiniz
Bi ilişki bu şekilde olmaz, en sonunda çok daha kötü bir patlak verir.
yurtdışındayım .. çıkıp gidemyorm her istedğmde malesef. belkide bundAn cesaret aliyordr

yok biz Allah'a şükürler olsun öyle değiliz. Olmayalım da.Büyük konuşmayayım ama bana küfür eden bir adamla ben hiçbir şey olmamış gibi devam edemem, keza ben ona hakaretler etsem o da benle edemez.
ne güzel.. bu duruşunuzu hç bozmayın . insan çok yıpranıyor . :KK61:

yurtdışındayım .. çıkıp gidemyorm her istedğmde malesef. belkide bundAn cesaret aliyordr
E boşa kardeşim. Tiksiniyorum ne demek? Ben olsam yüzüğü kafasına atmıştım. Hiç bir imkanın olmasa, sığınma evleri var. Orda kalır iş bulur, düzen oturursun. Hoş senin de bi anan baban vardır. Sizin evliliğiniz gerçekten normal değil ya bir aile terapisi lazım yada mahkeme yolları...

Hayır böyle değiliz.
Büyük konuşmayayım ama bana küfür, hakaret edecek adam bu eve bir daha giremez. Giremeyeceğini bildiği için de yapamaz bunları. Ama işin bir de diğer tarafı var, ben de yapmam. Küfür ettiğim adamın yüzüne bakamam tekrar.
Yalama olmuş sizin evliliğiniz.

Canım aşkınıza bişey diyemem ama saygınız bitmiş birbirinize karşı bence kavga etmediğiniz hatta aranız iyi olduğu bir Zaman güzel bir yemek hazırla eşine ve rahatsız olduğun şeyleri söyle küfür etmeme kararı Alın ikinizde bir iki yine kaçar ama zamanla alışırsınız

Back
X