• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde böylemiziniz?

Merhabalar arkadaslar,hiç uzatmadan konuya gireyim.
Aslında ikilemde kaldım burada paylassami diye ama giderek büyük bir sorun olmaya başladı.Hepimiz insaniz akşam olunca inanın eve nasıl gidiyorum işten o yorgunluğu anlatamam.Cocuklar ev işleri derken ölü gibi oluyorum.
Ama eşim beni robot gibi görüyor heralde.O yorgunlukla işte onu geri çevirince adam abartmıyorum bir hafta kusuyor .Yani öyle böyle değil bunalttı bu durum beni .Anlattım ya kaç kere bak yapma böyle diye yok sadece kendini düşünüyor. Yorgunlukla ne alakası varmış.Bilmiyorum hata mi yapıyorum ama kendi güzelce dinlenip uykusunu aliyor tam gece beni tatlı uykumdan uyandirinca ben çıldırıyorum.Ne yapsam varmı benim gibi olanlar ,tavsiyeleriniz neler ?
Ah canım neden Cennet annelerin ayakları altında sözü söylendiğinin kanıtı bu. O KADAR yük taşıyoruz ki kadınlar olarak.İş ev çocuk koca bitmiyor...Birde tam verimlilik beklenior ewde.Eşin gündüz ewdeyse senin cogu isini yapmalı.Benim esimde gece bir dönem gece vardiyasinda calisiodu ama gündüz uyur ben gelmeme yakın ortaligi toplar yiyecek biseler hazirlardi.Tabiki her zman deil ama cogu zman yapiodu.Bence esini al karsina bi konuş.Durumu mutsuzlugunu anlat.

Ah canım neden Cennet annelerin ayakları altında sözü söylendiğinin kanıtı bu. O KADAR yük taşıyoruz ki kadınlar olarak.İş ev çocuk koca bitmiyor...Birde tam verimlilik beklenior ewde.Eşin gündüz ewdeyse senin cogu isini yapmalı.Benim esimde gece bir dönem gece vardiyasinda calisiodu ama gündüz uyur ben gelmeme yakın ortaligi toplar yiyecek biseler hazirlardi.Tabiki her zman deil ama cogu zman yapiodu.Bence esini al karsina bi konuş.Durumu mutsuzlugunu anlat.
Anlattım anlatıyorum kaç defa konuştuk tamam diyor ama işi bitene kadar yok ya gerçekten yordu beni bu durum iyice.Bazen diyorum bendemi hata ama yok 50 defa tamam deyip bir defa yok deyince bu muameleye maruz kalıyorum.Cok sinirlerim bozuk

Valla üzüldüm halinize
Benimde iki tane oğlum var
Dada küçükler okula da gitmiyorlar
Eşimde Sağ olsun çok yardımcı ama ona rağmen geberiyorummmmmm
Ki eşime yorgunum dediğimde asla küsmez kızmak hak verir en fazla şakayla karışık imada bulunur
Ama çok çok nadirdir geri çevirdiğim::))))
Ya ne bileyim artik hiç birşey de istemiyorum sadece biraz anlayış biraz saygı diyorum.Yok dediğim gibi ona göre benim yaptıklarımı herkes yapıyormuş bu bahane olmazmış. Mantığa bakarmisiniz

Ben sizin yerinizde olsam onun hiçbir işini yapmam. Sadece çocuklar ve kendime göre yemek yaparım, çamaşırını yıkamam ütülemem. Resmen sizi köle yerine koyuyor, bu kadar bencillik olmaz.
Bilmiyorum ya artik yoruldugumuda aramıyorum sadece biraz anlayış ama yok onu bile istemek lüks bana

Bir yolunu bulup cinsel hayatınızı düzene sokun. Şimdi burda yazılanlarla gaza gelip ama o haksız ve bencil diye kendinizi doldurursanız daha kötü olur durum. Tatlılıkla halledin lütfen. Cinsellik çok çok önemli. 1 hafta küsüyor olmasi reddedilmenin çok zor bir durum olmasından kaynaklanıyor. Evde her işi dört dörtlük yapmak zorunda değilsiniz. Alış-veriş birlikte olduğunuz günleri bekleyebilir. Işten çıkmadan güzel bi mesaj atıp gece için plan yapıp bütün sirinliginizle bi süpürge ac ben de gelince şunu yapalim sonra çocukları uyuyunca wuhuuuu:)) mesela.

Bir yolunu bulup cinsel hayatınızı düzene sokun. Şimdi burda yazılanlarla gaza gelip ama o haksız ve bencil diye kendinizi doldurursanız daha kötü olur durum. Tatlılıkla halledin lütfen. Cinsellik çok çok önemli. 1 hafta küsüyor olmasi reddedilmenin çok zor bir durum olmasından kaynaklanıyor. Evde her işi dört dörtlük yapmak zorunda değilsiniz. Alış-veriş birlikte olduğunuz günleri bekleyebilir. Işten çıkmadan güzel bi mesaj atıp gece için plan yapıp bütün sirinliginizle bi süpürge ac ben de gelince şunu yapalim sonra çocukları uyuyunca wuhuuuu:)) mesela.

Siz evlimisiniz? Yada daha dogrusu hic süperge actinizmi hayatinizda?

Anlattım anlatıyorum kaç defa konuştuk tamam diyor ama işi bitene kadar yok ya gerçekten yordu beni bu durum iyice.Bazen diyorum bendemi hata ama yok 50 defa tamam deyip bir defa yok deyince bu muameleye maruz kalıyorum.Cok sinirlerim bozuk
Anlıyorum zor bi durum.Anlamayana nereye kadar anlatabilirsin ki...Umarım hersey yoluna girer.

Madem bunu sorun ediyor çalışmayacağım çok yoruluyorum sana da çocuklarda zırt erişiyorum deyip iş hayatından çekilmeyi teklif edin iş maddiyata binince belki tavrı değişir

Reddedip kavga edecegime evdeki sorumluluklari paylasmasi icin kavga ederim daha iyi. Ilki onur kirici,digeriyse olmasi gereken sey cunku.

eşini aksatacağına evin işleri kalsın bence. her gün süpürge açıyosan açma haftada bir yap şiikayet ederse de hizmetçi tut de. ya da dışardan yiyin bazen. her şeyi dört dörtlük yapamazsın eksik kalan kısımlar elbet olacak ama o eksik kalan kısım eşin olmasın.

Ben hic sirin sirin süperge acmadimda ondandir. Yani süpürmenin seksiligi yada tatliligi yokki. Iste bildigin süpürmek.

Neyse polemige girmek istemiyorum. Sadece dikkatimi cekmisti.

Merhabalar arkadaslar,hiç uzatmadan konuya gireyim.
Aslında ikilemde kaldım burada paylassami diye ama giderek büyük bir sorun olmaya başladı.Hepimiz insaniz akşam olunca inanın eve nasıl gidiyorum işten o yorgunluğu anlatamam.Cocuklar ev işleri derken ölü gibi oluyorum.
Ama eşim beni robot gibi görüyor heralde.O yorgunlukla işte onu geri çevirince adam abartmıyorum bir hafta kusuyor .Yani öyle böyle değil bunalttı bu durum beni .Anlattım ya kaç kere bak yapma böyle diye yok sadece kendini düşünüyor. Yorgunlukla ne alakası varmış.Bilmiyorum hata mi yapıyorum ama kendi güzelce dinlenip uykusunu aliyor tam gece beni tatlı uykumdan uyandirinca ben çıldırıyorum.Ne yapsam varmı benim gibi olanlar ,tavsiyeleriniz neler ?

Eskiden bu konulara yazardım ama sonra konu "temizlik yaparım... en kral benim"cilerle "temizlik de kadının işi mi... heloooo... eşşek yerine koymayüüün kendinizi"ciler arasındaki saçma bir kavgaya dönüşüyor... Konu sahibi cevabını alamıyor... Banlanan banlandığı ile kalıyor... Gereksiz bir süreç yani... Verim desen sıfır :super:

O yüzden en iyisi :KK75: :KK75: :KK75:

Yorgunluktan dolayı bikaç defa geri çevirilsem küserim (pek başıma gelmedi.) Onun dışında ben reddedince eşim de küsüyor veya küsmezse de evi bana dar ediyor. O yüzden ver kurtul taktiği uyguluyorum.:KK45:

Yorgunluktan dolayı bikaç defa geri çevirilsem küserim (pek başıma gelmedi.) Onun dışında ben reddedince eşim de küsüyor veya küsmezse de evi bana dar ediyor. O yüzden ver kurtul taktiği uyguluyorum.:KK45:
Ahaha bunu bende yapıyorum ama bir defa yok deyince adama resmen dediginiz gibi dünyayı dar ediyor bana

o zaman siz sabah işe giderken oda yeni işten gelmiş oluyordur siz neden onu o saatte aynı şey için rahatsız etmiyosunuz ki :halay:
Valla bir iki defa ima ettim hatta mahsustan surat aastim ki beni anlasin diye yok valla ee yorgundum napiyim diyor.Yok canım ya ne olursa olsun bu konuda bence erkekler sadece kendini düşünüyor

Eskiden bu konulara yazardım ama sonra konu "temizlik yaparım... en kral benim"cilerle "temizlik de kadının işi mi... heloooo... eşşek yerine koymayüüün kendinizi"ciler arasındaki saçma bir kavgaya dönüşüyor... Konu sahibi cevabını alamıyor... Banlanan banlandığı ile kalıyor... Gereksiz bir süreç yani... Verim desen sıfır :super:

O yüzden en iyisi :KK75: :KK75: :KK75:
Yok ben öyle temizlik için ölen biten biri değilim yani normal rutin işler zaten yapmamda vaktim yok zaten.Ha açıkçası bir sil süpür yemek tir yani.Kalan zamanlada çocukların sorumluluğu.Ee kendi bakimima dikkat ediyorum,çünkü öbür turlu modum düşüyor kendime aynada bakınca iyi hissetmem lazım.Aman bilmiyorum ya ne dersek diyelim böyle gelmiş böyle gider herhalde.Hala tripli ,bugün babalar günü diye kalkmıştım halbuki güzel bir kahvaltı hazırladık çocuklarla gelmedi.O kadar uzuldumku çocukların morali çok bozuldu.Sirf bu yüzden bu çocuklara bu yapılır mı.Sacma sapan hareketler ya

Ve ben 1 hafta kusuyor 'u bildiğiniz kusuyor okudum..Aaa dedim psikolojik, kafasina takıyor midesine vuruyor heralde:işsiz:

Ya ne bileyim artik hiç birşey de istemiyorum sadece biraz anlayış biraz saygı diyorum.Yok dediğim gibi ona göre benim yaptıklarımı herkes yapıyormuş bu bahane olmazmış. Mantığa bakarmisiniz
Herkes mi yapıyormuş? Onun yaptığını da herkes yapıyor o halde siz de böyle cevap verin.Çalışmayan erkek mi var? Her erkek çalışıyor.Hatta eşi çalışmayan erkekler bile eşlerine yardım ediyor.Eşiniz iyi bahane buluyor.

Back
X