SAT a göre 5+3 deyim ve şu ana kadar hiç mide bulantısı yaşamadım.....kendimi bıraksam deli gibi yiyebilirim ama dikkat ediyorum.....
bakalım 6. haftadan sonra başlar dediler doğrumu bilemiyorum ya da bana uyacak mı göreceğiz......
8+5 gunluk hamile yim..hic bulanti yasamadim sanirim olmayacakta.
Ama hic hamile degilmisim gibi surekli tedirginim arada midemm bulansa diye düşünüyorum artik ya.insallah bebegim iyidif.:26:
Cevap veren yok muuuArkadaslar benim adetim 3 gun gecto ne mide bulantisi ne de gogus sismesi hic yok.ama sol alt karnimda sag tarafima gore daha siskin ve kasiklarim batiyor.acaba alt karni sisen var mi ilk hamilelik gunlerinde?
canım bence sevınmelısın.bende senın gıbı 5 haftalıkken ağlamıstım hatta bende bıseymı var hıcbıseyım yok dıye.ama 6+0 ken basladı ınan hıc yasamak istemezsin o bulantılar allahım cok kotu herseyden tıksınmek butun dunya kokuyor adeta...
genelde baslayacak olanların 6. haftada baslarmıs
ama ablamın hıcbır sıkayetı olmadı karnına bakmasa hamıle olduğu aklına gelmeyecektı nerdeyse yeğenım maşallah turp gıbı
bence hıc canını sıkma ınan olmazsa cok sanslısın a.s.
Arkadaslar benim adetim 3 gun gecto ne mide bulantisi ne de gogus sismesi hic yok.ama sol alt karnimda sag tarafima gore daha siskin ve kasiklarim batiyor.acaba alt karni sisen var mi ilk hamilelik gunlerinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?