Sizde bulantılar ve baş dönmeleri kaçıncı haftada başladı?

korkarım ki 36. haftadan sonra tekrar mide bulantısı sorunu yaşıyorum.çok olmasa da bikaç gündür sabahları rahatsız oluyorum

SAT a göre 5+3 deyim ve şu ana kadar hiç mide bulantısı yaşamadım.....kendimi bıraksam deli gibi yiyebilirim ama dikkat ediyorum.....
bakalım 6. haftadan sonra başlar dediler doğrumu bilemiyorum ya da bana uyacak mı göreceğiz......

Canım bence kıymetini bil, ben de diyordum hiç mide bulantısı kusma yok diye ama tam 5+6 da bir başladı, pir başladı.. 1 hafta bile olmadı bulantılar başlayalı ama öldürdü mahvetti.. hiç bir şey yiyemez oldum, tim gün bulanıyordu, su bile içince midem bulanıyordu. neyse ki dün eczaneden bulantı önleyici bileklik aldım, hamileler ve yol tutması içinmiş. Çok iyi geldi de oldukça azalttı bulantılarımı..

sonradan okuyan arkadaslara bılgı olur dıye yazaym dedım 4+6 gunlugum ama delı gıbı mıdem bulanıyo elımde hep tuzlu kraker var ıyı gelıyor

8+5 gunluk hamile yim..hic bulanti yasamadim sanirim olmayacakta.
Ama hic hamile degilmisim gibi surekli tedirginim arada midemm bulansa diye düşünüyorum artik ya.insallah bebegim iyidif.:26:

8+5 gunluk hamile yim..hic bulanti yasamadim sanirim olmayacakta.
Ama hic hamile degilmisim gibi surekli tedirginim arada midemm bulansa diye düşünüyorum artik ya.insallah bebegim iyidif.:26:

Çooook şanslısın maşallah hep böyle kalır umarım. Bebeğinde gayet iyidir. Ben ilk 3 buçuk ay mahfoldum su bile içemedim6 kg verdim. Arkadaşımla aynı dönemde hamile kalmıştık ona hiç bişe olmadı hamile olduğunu bile unutuyordu. Bünyeyle alakalı sanırım. bebeklerimizi sağlıklı ve sağa sağalım kucağımıza alırız inşallah sağlıklı hamilelikler

11. haftaya gidiğimde başladı bulantı kusma olmadı o hafta boyunca devam etti ve bitti ama halsizlik ve başdönmesi başından beri var hala bitmedi...

6 haftalık hamileyim ve ilk haftalarda bulantı baslaı maalesf geceleri uyutmuyor. inş bi ara gececek.

Arkadaslar benim adetim 3 gun gecto ne mide bulantisi ne de gogus sismesi hic yok.ama sol alt karnimda sag tarafima gore daha siskin ve kasiklarim batiyor.acaba alt karni sisen var mi ilk hamilelik gunlerinde?

Arkadaslar benim adetim 3 gun gecto ne mide bulantisi ne de gogus sismesi hic yok.ama sol alt karnimda sag tarafima gore daha siskin ve kasiklarim batiyor.acaba alt karni sisen var mi ilk hamilelik gunlerinde?
Cevap veren yok muuu

Bende 6. haftamda başlamıştı 14 haftamda bayağı azaldı 16 haftamdan sonra bitti..

bende de aynı durum var 6. hafta başladı ama bulantım yok sadece halsizlik ve hafif baş dönmesi verdiğin cevap beni de rahatlattı teşekkürler :)

benimde öle olmuştu özellikle adet olmam gereken günde karnım çok şişmişti ve normal adet sancım vardı şişkinlik bi iki gün devam etti bende

Ben 6 haftalık hamileyim ve acayip tansiyon düşüklüğü mide bulantısı yaşıyorum 5 gün önce doktara gitdiğimde düşük tehlikem oldugunu söylemişlerdi ozmana kadar tansiyon düşüklüğü yaşamadıgım için böyle bi konu açmadım doktora düşük olmasın diye bazı ilaçlar kullanıyorum ondan dolayımı bilemiyorum tabi bir çok soru var kafamda normal mi değilmi haftaya tekrar randevum var cevapları ozman alıcam bakalım hayırlısı cok endişeliyim ama kendimi stresede sokmal isdemiyorum sebebini öğrendiğim zaman paylaşıcam

Konu baya geride kalmış ama bende yazayım ..tam 6 haftalık hamileyim benimde hala bulantım yok çok nadir bazı kokulara karşı hassasiyet var rahatsız edici değil .inşallah bebeğim sağlıklıdır.5+4 progesteron seviyesi 8.5 çıkmıştı.dr düşük riskin var dedi.hoş lekelenmem de var.bide bulantı olmayınca tedirgin oldum.inşallah bebeğim sağlıklıdır.

Ufak ufak bende de başladı 5. haftanın içindeyiz, psikolojik olduğunu düşündüm ama değil sanırım

Bende de bulanti baslamadi. Ama yorgunluk uyku hali had safhada...yorulunca da kasik agrisi oluyor.

benmde kasik ve bel agril oluyor sari akintimda oluyor ama :/ bulanti yok hatta cok yiyorum bilememdki 4+5 benmki de xaten kese olusmams hebuz belki ondandr

5hafta4gunlugum ne bulantı ne dönme inşallah da olmaz tabi sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…