Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sarı ve kokulu geçenlerde doktora gittiğimde fitil ve suya atılıp içilen 4 5 saat mesanede bekletılen bır ilaç vermıstı...
Kullandım ettim iyi geldi tekrar başladı..
Sizlerinde varmı böyle sorunu.. Nasıl geçicek yaaaaaaaa...
Benim de vardı bu sorundan. 5 doktor ve 2 hastane gezdim. Kan, ultrason, kültür vs hiç bir şey çıkmadı. Hijyen vs dedi doktorlar, ona da gerektiğinden fazla dikkat ettim. Sonra ağdacım dedi ki; üşütme. Evde giyinik duruyorum, akıntım azaldı.
Benim de vardı bu sorundan. 5 doktor ve 2 hastane gezdim. Kan, ultrason, kültür vs hiç bir şey çıkmadı. Hijyen vs dedi doktorlar, ona da gerektiğinden fazla dikkat ettim. Sonra ağdacım dedi ki; üşütme. Evde giyinik duruyorum, akıntım azaldı.
Bir süre dikkat et belki de rahatsızlığımız aynıdır... Çorapla duruyorum. Zaten çorapla dururdum ama en azından bacaklarım da giyinik artık. Akşamları salonun camını açmıyorum, diğer odalardan havalandırıyorum, cereyanda kalmıyorum falan. Denemekte fayda var. Boş yere benim gibi doktorlarda sürünmeden önce deneyebilirsin. Şöyle bir konum var ne yazık ki... http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-hastaliklari/528052-vajinal-akinti-gunlugu.html İnşallah en kısa zamanda kurtulursun çünkü aylar sürünce hatta bir gün bir yıl olduğunu farkedersen ağlamak istiyorsun her karşılaştığında...
bende aynı sorunu yaşıyorum. geçtiğimiz aylardada olmuştu o zaman da senin gibi fitil ve tek dozluk mesanede tutulan şaseden vermişti. geçtiğimiz günlerde yine tekrarladı aynı ilaçları yine verdi doktor. ilaç bitince idrar tahlili yapılıyo. sorun geçiyo çok şükür. ama böyle tekrarlayabilirmiş.