Sizde de Böyle Durumlar Yaşanıyor mu?

pandoraksk

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
462
399
303
Merhabalar, belli başlı bi olay ya da konu anlatmadan, genel bi durumdan bahsetmek istiyorum. Sizin akrabalık ilişkilerinizde de böyle sıkıntılar yaşanıyor mu, yaşanıyorsa nasıl başa çıkıyorsunuz diye.. Benim akrabalarımda genel olarak birbirini doldurmak, yükseltmek çok yaşanıyor. Beni birine karşı bak aslında o sana bunu yaparken bunu ima etti, aslında onun sana garezi var vs sözler ile yükseltiyorlar, kabul ediyorum buna biraz da insan kendi müsade ediyor aslında, sonra ben o kişiye patladığım zaman o muhabbetleri yapan insanlar aman canım öyle olsun öyle desin noolcak ne var bunda diyorlar pişkin pişkin, nasıl bi yol izliyosunuz böyle durumlarda, biraz fikir verir misiniz??

Ohoo bizim sülalede de ne entrikalar dönüyor birbirinin kuyusunu kazmayan yok:işsiz:
Rahatsız oluyorsanız muhattap olmayın. En temizi. Kafa rahat. Ohh! :KK73:

Akrabalarla yüzgöz olmuyorum, biriyle bi durum yaşadığımda başka birine anlatıp yorum yaptırmıyorum sıkıntım kiminleyse onunla hallediyorum, mümkün mertebe kalp kırmıyorum.

Kimseye karışma, laf verme, laf alma .. en iyi insan arkadan konuşandır.. yüzüme konuşup beni üzeceğine arkamdan konuşup günahımı alsın. Mümkünse de birisi laf taşıyıp bana arkamdan konuşulanları getirmesin

Ben değil de bu muhabbetler yüzünden devamlı gaza gelen annem ve babam var. :olamaz:
Yaşlar 60 a dayandı ama akıllanmıyorlar.
Olan patlayan kişiye oluyor, arayı fiştekleyip gaza getirenler can ciğer kuzu sarması şeklinde ilişkilerine devam ediyor.
Sıkıntınız kimseyse onunla halledin, 3. kişilerden akıl almayın.

Ben bu fitne fesatlığın genetik olduğuna inanırdım sizin ailede de gercekten varmış. Rahatsız oluyorsanız görüşmeyin. Insan sırf akrabası olduğu için sevmediği insanlara katlanmak zorunda kalmamalk.

Back
X