Sizde de böyle oluyor mu??

Mutsuz, stresliyken ben de öyleyim. Yemeden içmeden kesilirim, mide bulantısından midemde yediklerim de durmaz.
Her konuda öyleyim ama ben.
Lise, üniversite sınavlarına, bitirme tezi sunumlarına, iş yerindeki önemli toplantı, sunumlara falan hep aç girmişimdir.
Mutsuzken keza öyle.
Bu aralar kilo aldım biraz, kaç gündür bana stres, dert gerek diye geziyorum. :KK70:

O da iyi değil ortası lazım 55 kiloyum ben şimdilik sıkıntı yok altına düşmemeye çalışıyorum zor kilo alırım.

Bi de insan mutsuzken yemek yapası gelmez. Dışarıdan söyle sevdiğin bi şeyler yemeye başla gerisi gelir

2 sene kadar önce ben de o civarlarda idim, ve çok sağlıklıydım o zamanlar..
Şimdi 50 kiloyum, almayı çok istiyorum ama kolay kilo alabilen biri değilim. Böyle olunca da daha fazla vereceğim onu da istemiyorum.
Mutsuzken değil yemek yapmak benim kolumu kaldıracak halim olmuyor :(

benim can boğazdan çıkacak bu gidişle ya :KK70:
yok yok bunların hepsi, rafine şeker, glikoz, trans yağ deposu, hepsi kanser davetiyesi, saçma sapan şeyler yemektense hiç yememek candır.

Normal zamanlarda sağlıklı beslenmeye özen gösteririm, günde 3 lt su içerim mesela mutlaka, meyve yerim günlük, ve hafif şeyler..
Ama moral bozukluğu stres altında iken doğal olarak yiyemeyince o kadar su içmek te midemi bulandırıyor:(

Mutsuz, stresliyken ben de öyleyim. Yemeden içmeden kesilirim, mide bulantısından midemde yediklerim de durmaz.
Her konuda öyleyim ama ben.
Lise, üniversite sınavlarına, bitirme tezi sunumlarına, iş yerindeki önemli toplantı, sunumlara falan hep aç girmişimdir.
Mutsuzken keza öyle.
Bu aralar kilo aldım biraz, kaç gündür bana stres, dert gerek diye geziyorum. :KK70:

Aman uzak kalsın, dertsiz başına dert mi arıyorsun..
İnsanın uyuduğu uykunun, gezdiği gezmenin hiçbir şeyin tadı olmuyor..
Önceden ben gamsızın tekiydim yaa,
20 yi geçtim böyle oldum :)

2 sene kadar önce ben de o civarlarda idim, ve çok sağlıklıydım o zamanlar..
Şimdi 50 kiloyum, almayı çok istiyorum ama kolay kilo alabilen biri değilim. Böyle olunca da daha fazla vereceğim onu da istemiyorum.
Mutsuzken değil yemek yapmak benim kolumu kaldıracak halim olmuyor :KK43:

Yemek yapamıyosan ya çık ye ya da söyle aç aç durulmaz

Sıkıntınızı ne işe Allah yardımcınız olsun,geçenlerde eşimle iki hafta küstüm ben de yemek yemem sinirliyken arkadaş bı gramda mı vermez insan iki lokmayla durdum belki onuda yemedim ne inatçı yağmış,bırakmıyor beni.

Aman uzak kalsın, dertsiz başına dert mi arıyorsun..
İnsanın uyuduğu uykunun, gezdiği gezmenin hiçbir şeyin tadı olmuyor..
Önceden ben gamsızın tekiydim yaa,
20 yi geçtim böyle oldum :)
İşin şakası tabii ki hepimizden uzak olsun. :)
Ben hep böyleydim kendimi bildim bileli.
İlkokuldayken törenlerde şiir okuyacağım zaman bile, sabah mide bulantısından kahvaltı yapamazdım, gerginlikten.
Ki sosyal bir çocuktum da her türlü etkinliğe girerdim.
Yaş büyüdü şimdi dertler değişti tabi, ama huy değişmedi.

Sıkıntınızı ne işe Allah yardımcınız olsun,geçenlerde eşimle iki hafta küstüm ben de yemek yemem sinirliyken arkadaş bı gramda mı vermez insan iki lokmayla durdum belki onuda yemedim ne inatçı yağmış,bırakmıyor beni.

Amin, çok teşekkür ederim..
Ben veriyorum hemen ya, bende de giden yağdan gitmiyor gram yağ Yok zaten.. :)sağlıklı bir kilo verme değil yani benimki :(

oyy bende midemde delik var gibi ne yesem doymam
gerçekten doymuyorum ama eskiden daha beterdim
tüm yaş pastayı çatalla yerim :kahve:

oyy bende midemde delik var gibi ne yesem doymam
gerçekten doymuyorum ama eskiden daha beterdim
tüm yaş pastayı çatalla yerim :kahve:

:) az birazcık ben de yiyebilsem keşke, biraz da bu duruma havaların da etkisi var..
Yaz günleri de iştahım hiç olmAz genelde..
Az önce 1 tane köy domatesini tuzlayıp yedim, 1 gün sonra mideme giren bu oldu :)
Yaş pasta ufacık incecik bir dilim bile bana fazla geliyor, kesiyor hemen :)

Bende çok zayıfım ve midem yemek yedikçe bulanıyor ve yoğurt yiyorum sürekli. O da iyice zayıflamaya sebep oluyor. Deli severim yoğurdu da..
Doktor yoğurt yiyeceksin bile cipsle falan ye demişti en son :D
Dışarıdan sevdiğin bir şeyler varsa sipariş edip zorla yemeye çalış.
2 saate bir muhakkak ağzına atmaya çalış.
Stresten aklına gelmese bile bu açlık 2-3 güne kadar gideri oluyor. Zorla muhakkak.

Bende çok zayıfım ve midem yemek yedikçe bulanıyor ve yoğurt yiyorum sürekli. O da iyice zayıflamaya sebep oluyor. Deli severim yoğurdu da..
Doktor yoğurt yiyeceksin bile cipsle falan ye demişti en son :KK70:
Dışarıdan sevdiğin bir şeyler varsa sipariş edip zorla yemeye çalış.
2 saate bir muhakkak ağzına atmaya çalış.
Stresten aklına gelmese bile bu açlık 2-3 güne kadar gideri oluyor. Zorla muhakkak.

Ya ben mesela fazla Fas'ta food tarzı yiyen biri değilim, ama keyfim yerinde olsa ve avm ye gitsem, pizza, kumpir, waffle ne bileyim daha birçok şey canım çekebiliyor..
Ama şuan düşünüyorum hiçbirini de canım istemiyor :(
1 tane domates yedim az önce 1 günün sonunda.
Yoğurt zayıflatıyor mu demek , bu kötü oldu :S

30 yasina kadar yiyemezdim.sanki sinir bozucu durumlar oldugunda aclik grevi yapiyor gibi agzima lokma surmezdim.ayy hamileyken aldigim 47 kilo harici 20 yaslarim hep fasulye sirigi olarak gecti.30 oldugum gun ohhh yemeye basladim.kizsam yiyorum kussem yiyorum.yemelere doyamadim

Ya ben mesela fazla Fas'ta food tarzı yiyen biri değilim, ama keyfim yerinde olsa ve avm ye gitsem, pizza, kumpir, waffle ne bileyim daha birçok şey canım çekebiliyor..
Ama şuan düşünüyorum hiçbirini de canım istemiyor :KK43:
1 tane domates yedim az önce 1 günün sonunda.
Yoğurt zayıflatıyor mu demek , bu kötü oldu :S

Öyle direk yemek evet. Ödem attırıyormuş vs..
Ben mesela döneri çok severim. Baya bildiğin çok severim ama.. Geçen bir kaç gün hiç yemek yemedim. Baktım olmayacak mide bulantısı aldı başını gidiyor. En sevdiğim dönerciden sipariş verdim oturdum iki lokma aldım bıraktım. Sonra kalktım bir cips çikolata derken döneri de bitirdim. Kuruyemiş, kuru meyve, helva, Nutella, kurabiye... Ne seviyorsanız bulunsun muhakkak çantanızda atıştırmalık.. Kan şekeri düşüyormuş biz farketmiyoruz o açlığı.. Yorgun düşüp uyuyoruz.

30 yasina kadar yiyemezdim.sanki sinir bozucu durumlar oldugunda aclik grevi yapiyor gibi agzima lokma surmezdim.ayy hamileyken aldigim 47 kilo harici 20 yaslarim hep fasulye sirigi olarak gecti.30 oldugum gun ohhh yemeye basladim.kizsam yiyorum kussem yiyorum.yemelere doyamadim

Hamileyken 47 kilo mu aldınız o.O

Back
X