- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
Canım içerde kanlanma var dedi o gün doktor.benden açık kahverengi leke geliyor kan gelmiyor ki ? 15 gün yatacaksın dedi.acik kahverengi leke kötü mü?Canım doktoruna gitmelisin kanama iyi değil gebelikte özellikle düşük riskin varmış neden riske atıyorsun hemen hastaneye git bi baksınlar..
Hmmm...sende olmadimi hiç açık. Kahverengi leke falan ?Canım kahverengi eski kan demektir demekki içerde olan eski kan çıkıyor ama sen yinede bi doktorunu ara sor en azından çağırıp bakablr önemli bişeyse
Doktorun ilaç vermiş olması lazım sana sadece yatmak çözüm değil progestan kullanmalısınHmmm...sende olmadimi hiç açık. Kahverengi leke falan ?
Çok şükür ben hiç kanama yaşamadım cnım ama arkadaşların dediği gibi doktorun düşük önleyici ilaç vermedimiHmmm...sende olmadimi hiç açık. Kahverengi leke falan ?
Canım kanamam yok diyorum.verdi doktor tabikide ilaç.benden hiç kan gelmedi.ben açık kahverengi lekeyi soruyorum sadece.Çok şükür ben hiç kanama yaşamadım cnım ama arkadaşların dediği gibi doktorun düşük önleyici ilaç vermedimi
Canım kanamam yok diyorum.verdi doktor tabikide ilaç.benden hiç kan gelmedi.ben açık kahverengi lekeyi soruyorum sadece.Çok şükür ben hiç kanama yaşamadım cnım ama arkadaşların dediği gibi doktorun düşük önleyici ilaç vermedimi
Çok teşekkür ederim canım. Rahatladım ya.annemdr normal.oldugunu söyledi yinede sormak. İstedim. Kanlanma sende ne kadar sürdü peki canım ?düşük tehlikem hiç yoktu ama kese dışında kanama alanlarım olduğu için kahverengi lekelenmem oluyordu şu an hala oluyor hatta ama doktorum önemli birşey olmadığını söyledi bana hep eğer doktoruna söylediysen durumu zaten kontrol edip durumu söyler sana ona göre hareket edersin
kanama alanım varken sürekli kahve akıntı gibi lekelenme oluyordu 2 aydırda plasentadan kaynaklı bir lekelenmem var ben onu kanama sanmıştım mesela pembe geliyordu doktor ona bile lekelenme dedi 2 haftada bir hala oluyor şu an progestan kullanıyorum onun için ağızdan ve vajinadan düşük tehliken varsa sana jel vermiş olması gerek benim haftam ilerde olduğu için bana vermedi jeli etki etmez diyeC
Çok teşekkür ederim canım. Rahatladım ya.annemdr normal.oldugunu söyledi yinede sormak. İstedim. Kanlanma sende ne kadar sürdü peki canım ?
Canım. Ben sabahları akşam. Progestan alıyorum ağızdan.bide bana bir iğne yapıldı.15 gün yatarsan geçer dedi doktor.ama ben kendimi iyi hissediyorum. Yatmak istemiyorum hiç.kanama alanım varken sürekli kahve akıntı gibi lekelenme oluyordu 2 aydırda plasentadan kaynaklı bir lekelenmem var ben onu kanama sanmıştım mesela pembe geliyordu doktor ona bile lekelenme dedi 2 haftada bir hala oluyor şu an progestan kullanıyorum onun için ağızdan ve vajinadan düşük tehliken varsa sana jel vermiş olması gerek benim haftam ilerde olduğu için bana vermedi jeli etki etmez diye
yatma verdiyse yatmaya çalış ama lekelenme olduğunda banada mümkün olduğunca ayakta kalma dedi ben bide çalışıyorum 3 gün rapor alıp yattım toparladım öyle ama hala şimdi çok ayakta kalsam lekelenme oluyor.Kaç haftalıksın bu arada aslında sana jel verseymiş keşke bideCanım. Ben sabahları akşam. Progestan alıyorum ağızdan.bide bana bir iğne yapıldı.15 gün yatarsan geçer dedi doktor.ama ben kendimi iyi hissediyorum. Yatmak istemiyorum hiç.
Plasenta aşağıda olunca kanama olurmuş senin öyle mi cn m?kanama alanım varken sürekli kahve akıntı gibi lekelenme oluyordu 2 aydırda plasentadan kaynaklı bir lekelenmem var ben onu kanama sanmıştım mesela pembe geliyordu doktor ona bile lekelenme dedi 2 haftada bir hala oluyor şu an progestan kullanıyorum onun için ağızdan ve vajinadan düşük tehliken varsa sana jel vermiş olması gerek benim haftam ilerde olduğu için bana vermedi jeli etki etmez diye
Ben 7 hafta 2 günlüğüm canım.sen ? Galiba vermemesinin sebebi çok riskli olmaması.benden leke sütlü kahve geliyor açık yani.tabi sen daha iyi bilirsin.jel ne ise yarıyoryatma verdiyse yatmaya çalış ama lekelenme olduğunda banada mümkün olduğunca ayakta kalma dedi ben bide çalışıyorum 3 gün rapor alıp yattım toparladım öyle ama hala şimdi çok ayakta kalsam lekelenme oluyor.Kaç haftalıksın bu arada aslında sana jel verseymiş keşke bide
Plesenta assagida falan değil sadece kesenin çevresinde kanlanma var dedi bu.!!Plasenta aşağıda olunca kanama olurmuş senin öyle mi cn m?
aslında jel vermesi gereken bi haftadaymışsın çok riskli olmasada jel rahmi sağlamlaştırıyo bi nevi progestan gibi düşün alttan kullandığın için daha etkili banada vericekti ama beni jel kurtarmaz artık haftam ilerde olduğu için o yüzden ben progestanı kullandım alttan o akıntıyı biliyorum benden sürekli geliyordu o hala ayakta kaldığım zamanlarda geliyor bidaki kontrole gittiğinde sen bi jeli sor doktora verirse daha garanti olurBen 7 hafta 2 günlüğüm canım.sen ? Galiba vermemesinin sebebi çok riskli olmaması.benden leke sütlü kahve geliyor açık yani.tabi sen daha iyi bilirsin.jel ne ise yarıyor
Sen kaç haftaliksin canım?valla doktor bebegin sağlığın iyi olduğunu söyledi farklı doktorlara gittim. İkiside jel.onermedi.ikiside özeldi canım.aslında jel vermesi gereken bi haftadaymışsın çok riskli olmasada jel rahmi sağlamlaştırıyo bi nevi progestan gibi düşün alttan kullandığın için daha etkili banada vericekti ama beni jel kurtarmaz artık haftam ilerde olduğu için o yüzden ben progestanı kullandım alttan o akıntıyı biliyorum benden sürekli geliyordu o hala ayakta kaldığım zamanlarda geliyor bidaki kontrole gittiğinde sen bi jeli sor doktora verirse daha garanti olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?