Sizde de oldu mu?

gurbetku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
8
0
36
Ankara
Merhaba,

20 günlük evliyim, cinsel ilişki esnasında herşey normal ama bacaklarım çok ağırıyo, tek derdim bacak ağrısı... Sizde de oldu mu? Zamanla geçer mi?

demek ki çok nadir yapıyorsunuz ki yaptığınızdada hamlıyorsunuz

Merhaba,

20 günlük evliyim, cinsel ilişki esnasında herşey normal ama bacaklarım çok ağırıyo, tek derdim bacak ağrısı... Sizde de oldu mu? Zamanla geçer mi?

bacak kaslarınızı gergın ve vucudunuzu rahatsız edecek pozısyona gırdıysenız olur.amacok rahattım zorlayıcı bısey yapmadım dıyosanız bılemıcem

senın bacak agrısından kastın bence ilşki sırasındakı bacaklardakı kasılma bu normal ilişkiye gıren bır çok ınsanda oluyor erkek veya kadın

inanın kendimi kasmıyorum ama işte hani nasıl desem bacaklarımın uzun süre o şekilde durması beni hem yoruyor hem ağrı duyuyorum... bacaklarımın iç kısımları yukarı doğru.... bır an evvel bacaklarımı dumduz uzatmak istiyorm... umarım zamanla gecer

bence hamlıktan, biraz bacak esneme hareketi yap geçer. başka bi probelm olmasında, üzülme..

arada değişiklik yapın sizde.sürekli aynı pozisyonda kalmak sebep oluyordur belkide...

daha yenı evlısın zamanla gecer o agrı kalcana dogru bır agrıdır buyuk ıhtımal 1 haftaya gecer.vucudun alısık olmadıgı ıcın boyle oluyor bırde ılk ılıskıye gırdıgınde kendını kastıysam bununda etkısı fazla.dayanılmayacak bır agrıysa kas gevsetıcı kullanabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…