Sizde de oluyor mu? Ben mi anormalim

Önce bir dahiliye uzmanına git, aç karnına yapılması gereken tüm testleri yapsın, hormon, tiroid, vitamin değerleri, demir folik asit, b 12, vs bunlara bakılmalı.

Sonra sonuçları aldıktan sonra doktora göster, değerlerde eksiklik veya fazlalık varsa bununla alakalı reçete ettiği ilaçları kullan. Ayrıca şeker yükleme testi yaptır. Aç kalınca sinirlerinin boşanması insulinle alakalı bir şey olabileceğini düşündürüyor bana bir ihtimal hipoglisemi olabilir. Baktırmakta fayda var.

İkinci aşama, bir kadın doğum uzmanına gidip Premenstruel sendromu had safhada yaşadığını anlat, bununla alakalı sana öneriler sunacaktır.

Bu arada Premenstruel sendrom yani (PMS) ile alakalı google amcaya sor, sana yalnız olmadığını milyonlarca kadının az veya çok bu sendromdan mütevellit sıkıntı çektiğini anlatacak. Yaşın kaç bilemiyorum ama 30dan sonra bu etkiler daha da artıyor bilgin olsun.

Benimde içim çok daralır genelde çare bulamıyorum

bizim kahrımızı çeken olmadığından en fazla canımız çikolata çekiyo gidip kendimiz alıyoz napalım
bizim yımırtalıklar sizinki gibi altından değil

Var bende bi sorun zaten sanmıyorum eski kadınların böyle durumlar yaşadıklarını acaba hormonlarda mi problem var kafada mi nereye gitsem diye konuyu açtım Çünkü doktorlar bu tarz konulari pek ciddiye almıyorlar ama gerçekten özellikle is hayatını çok kötü etkiliyor insanin.. Kadin olmak her anlamda zor.. Sağlıkla kucaginiza alırsınız insallah bebisinizi bunlar tatli anılar olarak kalir :)

Pms i araştırdım önceden de ama inanın cevremde bu derece kimse yok.. Hani bişeyler mi tetikliyor da bu derece agir geçiriyorum diye merak ettim açıkçası .. 29 yaşındayım yas ilerledikce hem vücudum ödem tutmaya hem ağrılarım artmaya başladı son yillardada bu ağlama krizleri peydah oldu :) Açlık çok sorun değil kolay acikmam sekerime baktirdim yakin zamanda sorun yoktu ama uykusuz ve acsam iste o halim hal değil. En iyisi dediğiniz gibi önce değerlerime baktirmak, sonrasinda da iyi bir kadın doğuma gidip hem fizyolojik hem psikolojik dertlerimi anlatmak olucak uzun uzun yazmissiniz, teşekkürler..

Aynı beni anlatmışsın.
Her regl dönemi 1 gün önce ağlama krizleri saçma sebeplerden kavga etmeler diyodum yarın regl olcam.
Şuan hamileyim ama bunlar kesinlikle yok.
Ama çok duygusalım tvde herşeye ağlıyorum. Ama genel psikolojim iyi :)

Canım ben de regl öncesi çok gergin oluyorum malesef. Bundan kurtuluş yok gibi. O dönem canımı sıkan şeyler varsa işte onlara takıp ağladığım da oluyor saatler sürmese de

Rica ederim, umarım belirtilerin hafifler ve daha rahat bir period dönemi geçirirsin bundan sonra

B12 ve D mi tamamladiktan sonra (ki D cok ugrastirdi baska hormonlara bakildi falan falan)%60 duzelme oldu benimki aglama krizi degildi kaygiydi anksiyete mesela baslamasina bir hafta kala ve bittikten bir hafta sonrasi 3,4 gunluk evrelerdE hayat kabustu bin sukur
Simdi daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…