Sizde de oluyor mu? Yada oldu mu?

ciimciime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
208
5
48
Almanya
İyi akşamlar. Buna benzer bir konu daha açmıştım. Benim sorunum malesef cinsel ilişkiye girerken aşırı derece bir yanma hissetmem hem başlarken, hemde cinsel ilişki bittikten sonra. Kadın doktorunada gittim bu sebepten dolayı fakat daha çok yeni olduğu (2 ay) için biraz alışmanız gerek dedi. İki ay gibi bir sürede alışmazmı vajina? Yanma çünki gerçekten normal değil. Çok isteyerek başlıyoruz bitiriyoruzda fakat yanma olayı herşeyi berbat ediyor. Sevgilimde bende çok üzülüyoruz. Neden böyle acaba? :( Saçma sapan cevaplarlada gelmeyin lütfen. Gerçekten aramızda bu tür birşey yaşayan oldumu diye merak ediyorum çünki doktorun dediği baya bir mantıksız geldi. :(

Bence doktorun soyledigi gayet mantikli yillardir kullanmadiginiz bir organi aktif bir bicimde kullaninca elbette ki alisma sureci olacaktir.

sevgılıyle ılıskı ve ardından yol ayrımı pısman olma derım sonrasında .. agrıdan zıyade

İyi akşamlar. Buna benzer bir konu daha açmıştım. Benim sorunum malesef cinsel ilişkiye girerken aşırı derece bir yanma hissetmem hem başlarken, hemde cinsel ilişki bittikten sonra. Kadın doktorunada gittim bu sebepten dolayı fakat daha çok yeni olduğu (2 ay) için biraz alışmanız gerek dedi. İki ay gibi bir sürede alışmazmı vajina? Yanma çünki gerçekten normal değil. Çok isteyerek başlıyoruz bitiriyoruzda fakat yanma olayı herşeyi berbat ediyor. Sevgilimde bende çok üzülüyoruz. Neden böyle acaba? :KK43: Saçma sapan cevaplarlada gelmeyin lütfen. Gerçekten aramızda bu tür birşey yaşayan oldumu diye merak ediyorum çünki doktorun dediği baya bir mantıksız geldi. :KK43:
Canım bu ilişkiye girmeden yeterince ön sevişme olmazsa olur bence.

evet oldu 1.5 ay sonra düzelmişti
doktorun dediği gibi alışmayla ilgilidir büyük ihtimal

canım bence de ilk aylarda olması normal. doktora gittiysen öyle dediyse doğrudur. ara verince bile oluyor o yanma, orası çok sabit kalan bir yer değil.

Back
X