Sizde de oluyor mu?

Ben de böyleyim ne yazık ki ..... bu durumdan en büyük zararı şöyle görüyorum ; genelde çok güzel birsey geldiyse başıma nazar değiyor ..... daha geçen hafta 11. Hafta (nispeten ileri bir hafta) olmasına rağmen ikizlerimden birini karnımda kaybettim .... olaydan önceki 2-3 gün o kadar çok kişiyle paylaşmıştım ki..... sadece 1 örnek

kime ne kadar önemli bir şey anlattığına göre değişir. Zarar da görebilirsin yardım da görebilirsin.
bana gelirsek ben herkesle goygoy yaparım, kendi sırrımı ne hissettiğimi de söylemem. Tek sırdaşım var eşim. Onunla herkesle ilgili, kendimle ilgili herşeyi konuşuyorum.

Ben de çok kasmam kendimi anlatırım ama benim huy daha fena. Karşımdaki insanın fikrine katılmıyorsam dahi bazen sırf gönlü olsun diye hıı evet haklısın derim. Mesela bir başkasını bana elestiriyordur hiç hak vermesem dahi doğru söylüyosun derim. Haksızsın desem mevzu uzayacak suratı düşecek amaan diyorum uzayıp gitmesin.

O bende de var.Bu durum farkli.Karsimizdaki insanin gerçeklerle yuzlesmesinin hazir olmasina bagli bir duurm

Cok uzuldum.Çok gecmis olsun.

Tatlım bu durumdan malesef zarar görülür dost var düşman var. Iyilik düşünen var kötülük düşünen var. Ama senin için temizmiş insallah senin de karşına hep temiz insanlar çıkar. Anlatarak rahatlıyorsan günlük tutmanı öneririm. Yasadigin şeyler karşısında hissettiklerini de açık açık yazabilirsin. Nacizane tavsiyem yorum bekleme anlatırken de. Bazı durumlar yoruma kapalı malesef sen kendi yolunu çizeceksin böyle durumlarda.

Ben ketumumdur. Önemli hic bir şeyi paylaşmam :)
Önceden bu kadar değildim, giderek çenemi kapatmayı öğrendim.
Siz de öğrenirsiniz merak etmeyin, zamanı gelmemiş demek :)

Bende böyleyim hiç sevmiyorum bu huyumu

Gunluk tuttugum zamanlar oldu .Eskiden tutardim.Tekrar baslamak iyi fikir. Ne zamandir aklimdaydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…