Sizde de öyle mi?

littlebadgirls

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
34
0
16
İstanbul
Bazı dönemler sanki dünya batmış herşey benim başıma gelmiş gibi hissediyorum hiç bişeyle mutlu olamıyorum yaşadığım hayatı sorgulamaya başlıyorum bi karamsarlık herşeyden bıkkınlık kaçıp gitme isteği ve bu genelde hep regl olacağım zamanlarda oluyo ve ben bu durumdan çok sıkıldım bunu geçirmenin bir yolu var mıdır sizdede öyle oluyor mu ?

aynen canım bazen bnde düşünüyorum niye boyleyim sanssızım vs. :( ama dua etmekten baska bi sey yok :31: hayat işte

Regl olduğum zamanlarda değil ama bazen insan isyan etme noktasına kadar geliyo
Nerde bi bela varsa gelip kendisini bulduğunu düşünüyo :14:

regl oldugum dönemlerde sıkça oluyor
sanki kimse beni sevmiyor , herkes bana düşman
herkesi yanlış anlıyorum ne derlerse tersine çekiyorum
sonra iyice kötüleşince kendime geliyorum ya resmen şımarıklık yapıyorum diyorum kendi kendime
regl bitince bitiyor tabi:27:

regl oldugum dönemlerde sıkça oluyor
sanki kimse beni sevmiyor , herkes bana düşman
herkesi yanlış anlıyorum ne derlerse tersine çekiyorum
sonra iyice kötüleşince kendime geliyorum ya resmen şımarıklık yapıyorum diyorum kendi kendime
regl bitince bitiyor tabi:27:

oluyo çok duygusallaşıyorum her ay bi konuyu bahane edip ağlıyorum ama ağlayınca kötü hisler gidiyo içinden ağlıyo biliyosan ağla rahatla :1:

oluyo çok duygusallaşıyorum her ay bi konuyu bahane edip ağlıyorum ama ağlayınca kötü hisler gidiyo içinden ağlıyo biliyosan ağla rahatla :1:
ayy sorma bahane edip aglama bende de var hatta ben o günlere ağlama günlerim diyorum
geçenlerde uzun yol otobüsündeydim orta okula giden bi kız ağlıyordu anne niye gelmedik anne niye bu otobüs ilçelerden gidiyo üf anne püf anne diye kendimi ona benzettim üff kalemi niye buraya koydun ben insan değil miyim kimse beni sevmiyo
bak bana bugün arkadaşım meşgulum dedi aha o da beni sevmiyo ühü ühü modundayım:1:

Ara ara bendede oluyor sanki bütün kötü şeyler benim başıma gelmiş gibi mutsuz oluyorum sinirli oluyorum...

Mesela, şuan bendeki durum :27:
Ve bugün regl oldum. Benim genellikle regl dönemimden 2-3 gün önce başlıyor. Regl min ikinci gününe kdr sürüyor. 1 Hafta kadaar yani.
Ama nedendir bilmem, bu yaz sürekli üstümde bu ruh hali :31:

ahhh hem de nasıl.
bu yaz regl dönemlerim çok sancılı bela gibi geçti.
evde sürekli kavga çıkarıyorum herkesi tersliyorum.
yapılan hareketler batıyor.
salı günü regl oldum ve dün evde kıyamet koptu.
kardeşim ortalığı dağıttı diye...
ağladım da ağladım yani.
nedir bunun çözümü bilmiyorum bilen varsa bana da söylesin.:50::50:

regl oldugum gunlerde asabıyetım artıyo ve en ufak seye sınırlenıyorum, kucucuk bı seye alınıp aglayıp zırlamaya baslayabılıyorum..Yani erkek arkadasımın deyımıyle biyolojik saatim alarm verıyo :):) zararlı cıkıyo ama gecıstırıyoruz o gunleri..Bide hastanelik oldugum zamanlar var yani..Gelip toparlıyo sagolsun..Allah yardımcımız olsun kızlar.. cok zor işimiz coook!!

Off offf :D Bende de var aynısı. Regl olmadan 2-3 gün önce başlıyor reglin ilk günleri de devam ediyor.
Çekilmez bir insan oluyorum yeminle. Sevgilim baya sabırlıymış :D:D

kızlar bu bhsettiğiniz ruh hali bende de adetten 1 hafta önce başlıyordu. dikkat edince eşimle adet öncesi hariç tartışmadığımızı görüuordum. biri dokunsa da ağlasam modunda geziyordum 1 hafta boyunca. adetim geldiği anda hepsi gçiyor pamuk gibi oluyordum :)

bende hormon bozukluğu var buna çare olduğunu öğrendim ve hayıt tohumu kullanmaya başladım. ve bir kez bile ağlamadan bir kavga bile çıkarmadan adet oldum. bahsettiğim sinirlilik vs. hiç biri olmadı.

forumlarda bununla ilgili bilgi bulabilirsiniz. bi araştırın derim.

Bazı dönemler sanki dünya batmış herşey benim başıma gelmiş gibi hissediyorum hiç bişeyle mutlu olamıyorum yaşadığım hayatı sorgulamaya başlıyorum bi karamsarlık herşeyden bıkkınlık kaçıp gitme isteği ve bu genelde hep regl olacağım zamanlarda oluyo ve ben bu durumdan çok sıkıldım bunu geçirmenin bir yolu var mıdır sizdede öyle oluyor mu ?

ben uzun zamandır ve kesintisiz bahsettiğin haldeyim. aralıklı dönemlerde oluyorsa endişelenme, normaldir. ama benm gibi sürekli yaşıyorsan bunları, ciddi bir depresyondasın demektir. bu arad dr.a fln gitmeden koydum teşhisi kendime ve kendimi tedavi ediyorum:)) çıkacağım bu depresyondan....

kızlar bu bhsettiğiniz ruh hali bende de adetten 1 hafta önce başlıyordu. dikkat edince eşimle adet öncesi hariç tartışmadığımızı görüuordum. biri dokunsa da ağlasam modunda geziyordum 1 hafta boyunca. adetim geldiği anda hepsi gçiyor pamuk gibi oluyordum :)

bende hormon bozukluğu var buna çare olduğunu öğrendim ve hayıt tohumu kullanmaya başladım. ve bir kez bile ağlamadan bir kavga bile çıkarmadan adet oldum. bahsettiğim sinirlilik vs. hiç biri olmadı.

forumlarda bununla ilgili bilgi bulabilirsiniz. bi araştırın derim.

Hayıt tohumu bende aldım ezip kaynattım şeker falan koymadım ancak yarıya kadar içebildim az daha kusuyodum :)

Kendime deli gözüyle bakıyodum bu kadar çok kişi varmış demek etrafımdaki insanlarıda mutsuz ediyorum hepimiz manyakmışız ya bunun bir çözümünü bulabilsek iyi olucak :)

ayneeeeen, tamamiyle beni anlatmissin.. regl dönemimde böyle olmaktan sinir oluyorum ya,
iyi degil böyle olmasi, belki hayatimda o an güclü olmam, sabirli olmam gerekiyor ve ben bu yüzden,
saliyorum kendimi sinir oluyorum :5:

Back
X