• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde durum nasil

aysus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
460
95
123
35
Kizlar esimle birbirimizi seviyoruz fakat romantiklik yok gunluk hayatta.en basitinden askim birtanem gibi kelimler bile kullanmiyoruz.ben kullaniyorum ona mesaj atiyorum seni seviuorum falan diye ama esim hic boyle mesajlar atmiyor askim falan demiyor.cinsellik olarak esim benden daha hevesli.Ben romantiklik omadigi icin surekli hevesli olamıyorum.onceden esime soyluyordum sen de bana ss askim falan de diye artik soylemiyorum.

Erkek sonucta geneli romantik olmuyor da askim seni seviyorum falan demesi lazim bence. "Evet" dedikten sonra evrim gecirenlerden mi kocan?

Bence kurduğu cümlelerden çok hissettirdiği önemli. Bakışı, dokunuşu, sarılışı, koklayışı ... Bunlar yoksa sıkıntı...

Eger ki cinsellik istiyorsa bana yaklasir dokunur sarilir.ama onun haricinde opup koklamasi askim falan demesi yok yani ben kendimi sadece cinsellik esnasinda degerli hissediyorum.bana sariliyorsa biliyorum ki cinsellik istiyor .ben de sadece bunu istemiyorum.her zaman beni degerli hissettirsin istiyorum

Eger ki cinsellik istiyorsa bana yaklasir dokunur sarilir.ama onun haricinde opup koklamasi askim falan demesi yok yani ben kendimi sadece cinsellik esnasinda degerli hissediyorum.bana sariliyorsa biliyorum ki cinsellik istiyor .ben de sadece bunu istemiyorum.her zaman beni degerli hissettirsin istiyorum
Yapısı öyledir belkide, hep mi böyleydi bir süre sonra mı oldu bunda saklı belki de cevap...

Evlenmeden once derdi 4 yillik evliyiz gittikçe romantiklik bitiyor.en basitinden evlilik yil u dogum falan hic önem vermez .evlilik yil donumumuzu hatirlamaz bile.dogum gunumde de sadece hediye alir bu kadar.ben de gunluk hayatta romantiklik goremedigim icin cinsellik konusunda kendisi kadar hevesli degilim.kendisi nasil bu kadar hevesli olabiliyor anlamiyorum.

Biz de 3 yıllık evliyiz ama klişelerden oldum olası hoşlanmam.Yıldönümü vs kutlamayıZ yemekli falan tabiki.Onun haricinde davranışlarımızla,ilgimizle belli ederiz sevgimizi.Romantiklik ne onda var ne bende hiç içimden gelmez:KK70: Zorla da yapasımız gelmiyor.İlgileniyorsa bence çok önemli degil.Genelde erkekler kavga çıkmasın diye birşeyler yapıyor zaten.
Ayrıca aynı şekilde cinsellik daha ön planda benim eşim içinde romantikliği o.

Sadece sevişeceği zaman gelip sarılan, onun haricinde herhangi bir sevgi kırıntısı göstermeyen adama ben "sevgisi azalmış" diyebilirim rahatça. Evlendikten sonra maymuna evrilen her erkek için de söylerim bunu, aynı eve girdikleri kadınla ilgili hayal kırıklığı yaşayıp sevgilerinin azaldığını iddia ederim.

Sevgi sonradan edinilebilen veya dolayısıyla geri kazanılan bir histir lakin. Kendisiyle konuşun, biraz ara vermeyi filan teklif edin. Prensesliği geri kazanma savaşınızda başarılar.

Kizlar esimle birbirimizi seviyoruz fakat romantiklik yok gunluk hayatta.en basitinden askim birtanem gibi kelimler bile kullanmiyoruz.ben kullaniyorum ona mesaj atiyorum seni seviuorum falan diye ama esim hic boyle mesajlar atmiyor askim falan demiyor.cinsellik olarak esim benden daha hevesli.Ben romantiklik omadigi icin surekli hevesli olamıyorum.onceden esime soyluyordum sen de bana ss askim falan de diye artik soylemiyorum.
Bi sohbette dinlemiştim erkeklerin romantiklik anlayışı cinsellikmiş erkeklerin fıtratından gelen bişeymiş bu. Şimdi nasıl sohbetler dinliyon gızım sen diyebilirsiniz :D ama dini bi sohbetti valla kadınların erkekler hakkında bilmesi gerekenler diye dinleyin tavsiye ediyorum:)

Bi sohbette dinlemiştim erkeklerin romantiklik anlayışı cinsellikmiş erkeklerin fıtratından gelen bişeymiş bu. Şimdi nasıl sohbetler dinliyon gızım sen diyebilirsiniz :KK70: ama dini bi sohbetti valla kadınların erkekler hakkında bilmesi gerekenler diye dinleyin tavsiye ediyorum:)
Güzel kılıf bulmuşlar,
Sohbeti hazırlayan erkekti herhalde.
Neyse,
Yok öyle bir şey,inan yok.
Her gün sevdiğini belli eden,söyleyen,yatmak istemese de sarılan,öpen kocalar var.

Son düzenleme:
Güzel kılıf bulmuşlar,
Sohbeti hazırlayan erkekti heralde.
Neyse,
Yok öyle bir şey,inan yok.
Her gün sevdiğini belli eden,söyleyen,yatmak istemese de sarılan,öpen kocalar var.
Vaaov gercekten var mı öyle insanlar ben dizi film karakteri sanıyordum onları hep ..

Benim nişanlımda çok sık kullanır çok romantiktir ama ben tam tersiyim söylüyorum ama onun kadar değil öyle olunca da üzülüyorum sanırım yapı meselesi bu

Ne kada
Ne kadar gıcık bi durum ya. Bunları okuyunca korkuyorum evlenmekten :(

Korkacak bir şey yok,seçimini iyi yapmak lazım,tanıdığım çok çift böyle,kumru gibi evde.
Allah bozmaz,kulun bozmasına da izin vermesin.
İkinci evliliğimi olacak eminim ama sonradan değişenleri falan görünce işte

Maalesef var oyle adamlar..
Yatakta farklı, reelde farklı..:deli:
Yaa ıssız adam gibi olsaydı bir de:eek:

Ben 1 yıllık evliyim düğünümüzün ertesi gün degisti adam askim canim bitanem ömrüm hepsi bitti. Simdi cok nadir soyluyor arada pır pır oluyor kalbim bünye unutmuş tabi :halay::KK48:

Back
X