Çoookk sevindim sizin adınıza. Ben de çok bunaldım artık galiba. Erkek arkadaşımla konuşup şakalaşıyoruz gülerken ağlamaya başlıyorum delirdim diye korkuyorum. Huniyle gezcem artıkBende memurum ailemden 8 saat uzaklıkta yaşıyorum. Ki nişanlım da benimle aynı şehirde 2 ay civarı evde tek kaldim. Sürekli ağlamaya başlamıştım annemleri de çok özledim onunda etkisiyle. Şimdi iki haftadır çalışıyoruz çok şükür dünya varmış
Gelsin şimşeklerHocam ne yaptın sen? Öğretmen, boş zaman, sıkılmak... Arenanın kapılarını açan üç anahtar kelimeyi de kullanmışsın üstelik.
Nasıl geçicek bu yahuKendime 6278292 tane hastalik teshisi koydum bu surecte. Her gun bir yerim agriyormus gibi hissediyorum. En buyuk huni ben de sanirim. Cildireceğiiimmmm.
Birazdan gelir 'üç ay tatiliniz var, yata yata para kazanıyorsunuz' minvalindeki yorumlar.Hocam ne yaptın sen? Öğretmen, boş zaman, sıkılmak... Arenanın kapılarını açan üç anahtar kelimeyi de kullanmışsın üstelik.
Tamamen normale donup ise guce hayatin akisina daldigimizda sanirim.Nasıl geçicek bu yahu
Bunu diyebilenleri en az 15 çocukla aynı odaya birkaç hafta tıkmak lazım, bakalım 6 ay yatsalar da toparlanabiliyorlar mı?Birazdan gelir 'üç ay tatiliniz var, yata yata para kazanıyorsunuz' minvalinde yorumlar.
Ondan sonra buralar karışır, polemiklere doyulmaz, konu kapanır.
Makus kader, kaçınılmaz sonuç...
Allah yardımcınız olsunKreşimiz iptal, eş ofis hayatına geri döndü, o evdeyken daha kolaydı. Evde 4,5 ve 1,5 yaşında iki kızımla baş başa kaldım. Evden çalışıyorum. Başka da bir şey demiyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Deliliğin dağlarında buluşmak üzere.
Birazdan gelir 'üç ay tatiliniz var, yata yata para kazanıyorsunuz' minvalindeki yorumlar.
Ondan sonra buralar karışır, polemiklere doyulmaz, konu kapanır.
Makus kader, kaçınılmaz sonuç...
Hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Sizinki de zor, herkes için zorluğu farklı şu durumun. Alışık olduğumuz düzenler tepetaklak oldu zira. Akıl sağlığımı yerinde tutan en büyük şey spor. Açıyorum müziği, ben spor yapıyorum, veletlerim kah üstümde kah etrafımda zıplıyor. Bir de hama boncuğu aldık, yeni hobimiz, onlarla her gün bir şeyler yapıyoruz. Oyalanmak için ikisini de tavsiye ederim.Allah yardımcınız olsun
İkinci haftadan sonra velilerim aramaya başladı. Hocam açın okulları bunlar evde durmuyor kafayı yiyeceğiz zapt edemiyoruz diye. İnsanlar kendi çocukları ile bile zorlanıyor bazenBunu diyebilenleri en az 15 çocukla aynı odaya birkaç hafta tıkmak lazım, bakalım 6 ay yatsalar da toparlanabiliyorlar mı?
İkinci haftadan sonra velilerim aramaya başladı. Hocam açın okulları bunlar evde durmuyor kafayı yiyeceğiz zapt edemiyoruz diye. İnsanlar kendi çocukları ile bile zorlanıyor bazen
Yooook hiç bir mazeret kabul görmüyor buradaki ve toplumdaki öğretmen düşmanları tarafından. Öğretmen lafı gördü mü koşa koşa gelip saydırmaya tüm nefretini kusmaya başlıyorlar.O polemik zaten hiiiiçç bitmiyor ama herkesin kendi seçimi ve vicdanı bunu da kabul etmek lazım. Benim sınıflarım 45 kişi, erkek, lise grubu. Herkesin çalışabilmesi mümkün değil. Ben tercih ettim, isteyerek, severek, vicdanım rahat bir şekilde kazanıyorum paramı. O gençlerin her türlü probleminde de koşarım. O yüzden o polemiğe ne girerim, ne izin veririm. Her işin kendine göre zorluğu ya da avantajı mevcut.
Ya çocuklar arkadaşsız kalınca deliriyorlar. =( Kardeşi olan avantajlı bence şu zamanda, tek çocuk olanlar ne yapsınlar bütün gün evde yetişkinlerle? Yani veliler de haklı bir açıdan. Evde idare etmek gerçekten zor. Bundan bağımsız olarak, öğretmenliği elbette bilemem ama düşüncesi bile bana çok yıpratıcı geliyor. =) Birkaç ay kafa dinlemeden, sürekli götürülebilecek bir tempo olamaz yani bence.İkinci haftadan sonra velilerim aramaya başladı. Hocam açın okulları bunlar evde durmuyor kafayı yiyeceğiz zapt edemiyoruz diye. İnsanlar kendi çocukları ile bile zorlanıyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?