• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde Eşinizden Böyle Bir Söz Aldinizmi Acaba?

evet erkeklerin agzindan bu gibi sözler ciktinda oani takvime kirmiziyla yazip sene kutlamasi yapmali:Roflol: :Roflol:
arkadaslar bu sözleri hic yada nadir duyanlar kocalarinizin gözbebegine daha dikkatli bakin bu sözleri ara ara orda yazili göreceginizden hic süpe etmeyin:1yes2: umut hic bir zaman kaybolmaz:sm_confused:

benim aşkım bunların hepsini yapıyor zaten...
bence bu sözleri vermek önemli diil, uygulamak önemli...

ya bi erkeğin bu kadar uzun cümleler kurabileceğini düşünüyomusunuz Allah aşkına yaa...bu yazı bi rüya arkadaşlar kandırmayalım kendimizi :)))

Valla okumadım..
Ama ilerde evleneceğim(eğer böyle bir hata yaparsam)erkek hiç birşey için söz vermesin..
Yarın ne olacağını bilemeyiz , o yüzden sözlerinde anlamı kalmaz..

Palavra palavra palavraaa :1closedeyes: erkekler bu kadar becerikli ve duygusal olamazlar,benim eşim tamamile böyle dedi ya da uyguluyor diyene de inanmam. :sm_confused:

valla aynısını eşim askerdeyken yazmış(mektup)bende içinden gelerek yazdı zannetmiştim demek alıntı yapmış ha:kızgın: mektubuda daha duruyo akşam eve gelince bi sorayım bakayım bunları biyerdenmi aldın yoksa içinden gelenlerimi yazdın diye:1yes2: içimden gelenleri yazdım derse vay haline:oklava:

harikasın yaaa.....

:1yes2: :1yes2: :hooray: :asigim: :çiçek: benim eşimde buna benzerini yazmış bana hediyeyle beraber verdi bence güzel ben bu yazılanın bazı yerlerini okudum ama eşimin getirdiğini hepsini.EVET EŞİM SADECE SİNİRLENDİĞİMDE ARA ARA KARŞILIK VERİR ONUN HARRİCİNDE BENİ UYUTUR VS............................
YANİ YAPAR

harikasın yaaa.....

teşekkür ederim canım ama malesef içimden gelenleri yazdım dedi:oklava: :oklava: :oklava: bende hemen bu yazıyı gösterip demek yazarı senmişsin bak meşhur olmuşun dedim:Roflol: :Roflol: :Roflol: tabi kızarıp kaldı ama olsun kendi içinden gelenleri yazmasada sonuçta uyguluyorya:1yes2: ayrıca palavra diyenlerede duyrulur canım kocacım eşi benzeri bulunmaz bi insan ve ben onu çooook seviyorum:1hug: :1hug: :1hug:

Back
X