Sizde farkında mısınız?

OLCA

<HaSeT eDeN MuTsUz oLuR>!
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
311
0
96
İstanbul
Bişey çok dikkatimi çekti
cinsellikle ilgili konu açan bi kişi varsa helede kişi arzulu olduğunu belirtmişse
kk da erkek var. kk ya erkekler daldı. vs. genelde böyle yorumlar oluyo
neden sadece erkeklermi cinsellik düşünürler?
bilmiyorum benim ilgimi çekiyo bu tip yorumlar sizinde ilginizi çektimi hiç?
şimdi banada bi erkek diyen çıkar:))

tecrübe bacım tecrübe.

bi kere adamlar ilk konularını gelip cinsellik hakkında açıyo. adamların niteyi aramıza sızmaktan çok böyle salak kaoslar yaratmak. biz erkekler kulubü diye bi site olsa naparız gibi düşününce saçma geliyo tabi ama olay öle değil işte.

tecrübe demiştim, böyle konu açıp da bi şekilde banlanmaktan kurtulmuş elemanların %99u zaten sonradan belli ediyor erkek olduğunu. kaç defa yaşandı özel mesajla taciz vs vs bi ara özel msjlar kalkmıştı siteden biliyonuzmu.. şimdi edit butonunun olmamasına şaşıranlar o zaman yoktu tabi :) bunlara çokca şahit olunca adamları tanıyoz artık. olay bundan ibaret yani.

kadınların alallade dile getiremediği, sanal da olsa!
erkeklerin ise hura dediği bir konu olduğu için belki de...

ve tabii, sitenin adı kadınlar kulubu olunca ,bir çok erkek için bir nevi ekmek kapısı mahiyetindee... december ın bahsettiği durumlara çok kez şahit oldum ..hatta buradan kişisel bloğuma kadar sızan ve mail adresime mail atacak kadar densiz kişilikler yok değil..

durum böyle olunca,bu ve benzer konularda kısa süreli de olsa bir kaygı bozukluğu yaşamıyor değiliz hani

doğrudur siz benden daha tecrübelisinizdir .. ben yeni üyelerdenim
güzel açıklamanızdan dolayı teşekkür ederim a.s.
bende böyle bir konuyu açma gereği niye duyduğumu açıklayayım ozaman
ben bu siteye üye olduktan sonra bi arkadaşa bahsettim site hakkında,
oda bana cisel bi sorununu anlatarak benim için konu açarmısın diye rica etti.
bende nekedarda sanal olsa bile açamıycamı söyledim
sonuçta burdaki kimse beni tanımaz ama olsun yinede o konunun benim özelim olduğunu sanarlar diye açamam dedim
sonra gel senide üye yapalım dedim ve üye oldu.
konuyu açtık biz bikaç kişi yardımcı olmaya çalıştı bikaç kişi alay etti
derken biri çıktı ve sen kesinlikle erkeksin dedi sonra herkes evet kesin erkek demeye başladı nitekim arkadaşın üyeliğide tamamen iptal oldu..:gitme:
arkadaşımın ilk konusuda cinsellik olmuştu sempatiksalakcinni ama kendisi bayandıbayanssulusmile

a.sa.shaklısınız bende arkadaşımın olayından sonra böyle bi konu açtım işte:hulya:
şimdide kardeşim diyo benim için bi konu aç diye
amaaaan uğraşamam senle diyorum-tatlicadiarzu- üye ol uğraş dedim
üyede olamadı malesefakannehir

bizim cinselliği anlatmamızla erkeklerin dile getirmesinin arasındaki o ucuz fark
gayet net anlaşılıyo canım merak etme
şimdi ben çıkıp cinsellikle ilgili konuşsam yadırganmaz
ama daha ilk mesajda konu bu olunca dikkat çekiyo ister istemez

canımsın amonra cım
seviyorum seniii opuyorumnanaktan

evet amonra haklı
geçen bri geldi mesela, kocam bana bişiler yapıyo dedi ama kadın herşeyi açık açık anlatmış, ilk cümleden sonrasını okumadım yani okuncak gibi deil. bariz onu erkek yazıyo yani. bi de gece yarısı geliyo çoğu.

arkadaşının durumunda da anlamadığım bişi var. gelip normal bi şekilde sorduysa, ilk mesajı cinsellik bile olsa yönetim sırf öyle diye silmiyo üyeleri bildiğim kadarıyla. başka bişi yapmadığına eminmisin, üyelerle tartıştımı mesela?

canım tam olarak arkadaş kendisinin çok istekli olduğu için sorun olduğunu yazdı:kedi:
bunu yazarken bile utanıyorum valla bde bana demişti adıma konu aç diye-tatlicadiarzu-
herneyse cevaplar hep dalgalı geldi o kesinlikle açıkca cinsellik içeren sözler kullanmadı.
ben yanındaydım zaten sonra herkes birden sen erkeksin demeye başladı
oda dalgalı şekilde cevap yazıyodu zaten
amonra nın dediği gibidir ilk konusu cinsellik olması bitirdi galiba

benim demek istediğim bazen hatunlarda yanılabiliyoCADIARZU
çokta ön yargılı davranmayalım beaa
bütün hatunlar bizim gibi özelini gizlemeye biliyo
hatta bayanlar bu konularda daha açık mesela kadın komşusuna özel hayatını rahatlıkla anlata biliyo kocasından bahsede biliyolmaz:
ama erkekler arkadaşlar arasında kendi özel hayatını konuşmuyo

belki konuşmama sebebi daha sapıkca düşüncelere sahip olmalarıdır oda ayrı bi konu
delikafaduldendelikafadulden

ben burda suna kızıyorum cinsellikle konu acan kisilere genelde bekarsa vay haline sen evli degilsin veya bekarsın cinsellik senin neyine vs deniyor yahu sizene gelip burda konus acmıs ona cevap versene onun yasından bekar olmasından sanane seni ne alakadar ediyor..

senin dedigin olaya gelince ben sahsen yine cevap veririm sectigi cumlelerede bakarım erkek oldugundan suphelenirsemde cevap vermeyi keserim..t de kadınların cinsellikden isteklerinden bahsetmesi biraz tabu olmus oyuzden boyle bahseden birileri olunca acaba erkekmi diye dusunuluyor

sana katılıyorum ama bekarlar meselesinde
kadında cinsellik tabu olması da doğrudur belki ama ben çok rahat büyüdüm
ailemde çok anlayışlıdır ama ben özelimi paylaşamam bence özel özel olarak kalmalıdır.
varsa bir sorun hekimlere baş vurulmalıdır her önüne gelene anlatmak doğru deyil bence.
benim komşularım özellerini anlatırken ben şaşırıyorum
ne gerek varki sizce?

hayır demeye calıstıgım o degildi bazen bende goruyorum acık acık yazılmıs dogru gelmese bile cevap vermiyorum hepsine gerek yok yani o kisi kimse tanımıyor gormuyor sanal ortam diye paylasmıs olabilir diye dusunuyorum..
ama zaten genel olarak burda boyle bir olay var cinsellik ayıp ama cinsellikle acılan konular tavan yapıyor:) ben simdi soyle bir konu acsam erkek arkadasımı nasıl bastan cıkartırım diye:) bak gor neler yazarlar bin tane laf ederler evli biri acsa ona birsey demezler benim uyus oldugum nokta bu..bide her halukarda cinsellikle acılan her konu insanlara bazen fazlada acık gelse genede yorum yaparlar:)

yorum yapıyoz çünkü geyiğe çevrilebilitesi en yüksek konular onlar oluyor. eğleniyoruz. yoksa hepimizin libidosu kulaklarından fışkırdığından değil.

:roflol::roflol:
doğru söze ne denir...

yorum yapıyoz çünkü geyiğe çevrilebilitesi en yüksek konular onlar oluyor. eğleniyoruz. yoksa hepimizin libidosu kulaklarından fışkırdığından değil.

eglence icin veya degil neticede dikkat cekiyormu evet.. benimde anlatmak istedigim bu zaten insanları cinsellik iceren konular cekiyor bir bakıyorsunuz tavan yapmıs ben bu kotudur demiyorum hem kızıp vay terbiyesiz deyip hemde cinsellikle ilgili acılmıs konulara yorum yapanları anlayamıyorum sadece:)..cunku artık sıkıyor bir konuya dogru duzgun cevap ver veremiyorsanda yorum yazma kisinin ozel hayatını desme ahlak dersi vermek bana gore yanlıs..siz geyik yapıyoruz diyorsunuz konuyu acan kisi rahatsız olmuyorsa isi eglenceli hale getirmekde zaten problem olmazki

moon cum
katıldığım cümlen cinsellikle ilgili konunun tavan yapmasıydı.
daha önce ehliyetle ilgili konu açtım pek ilgilenen olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…