- 12 Haziran 2022
- 22
- 10
- 8
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ikinci çizgi var gibi.Adetıme 5 gün var test yaptım dayanamadım 20 dk sonra bu cızgı hafıf pembe olup çıktı sizce hamılemeyım sizde görüyormusunuz
Maalesef yarın test alıp tekrar yapıcam bende şalı oldum yanıldım zannettım ama hafıf cızgı var sankı20dk sonrasi gec. Gecersiz bakiliyor.
Gerci gordum cizgiyi hafif. Sasi olacaktim az daha
Evde test var ise tekrarlayin. Olmadi kan verin. Hakkinizda hayirlisi olsun
İnşEvet ikinci çizgi var gibi.
Testi tekrarlayın.
Bilmiyorummm inş çıkar bilemedımÇizgi var ama 20 dk sonra çıkması sıkıntı ilk 5 dk içinde çıkan sonuç gerçektir
Canım 5 dk dan sonra testler geçersiz kuruma olabiliyor olmaya biliyorda sen istersen erkn gebelik testi yap zatn varsa su bicimde onda xikarAdetıme 5 gün var test yaptım dayanamadım 20 dk sonra bu cızgı hafıf pembe olup çıktı sizce hamılemeyım sizde görüyormusunuz
Bende adetime baya varken yapmıştım silik çizgiyle karşılaştım İnternete erken yapıldığında böyle bi sonuç çıktığı yazıyor:) inşallah sağlıkla gebe kalırsınız :)Adetıme 5 gün var test yaptım dayanamadım 20 dk sonra bu cızgı hafıf pembe olup çıktı sizce hamılemeyım sizde görüyormusunuz
İkisinde de silik çizgi var, kan testi verin bencesabah yine test yaptım böyle çıktıbilemıyorum silik bunda da degıl mı
Hamilesiniz ama çok çok yeniKan testı verdım 7.43 ne demek
Kuzum silik çizgi var benımde böyledeydi dün gıttım kan testı verdım ögrendım inş hamişşindir hayırlısı olsunbat 4-5 gün var bugün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı?? Böyle olup hamile kalan var mı acaba? Testi tekrar edeceğim her gün kan vermeyi düşünüyorum bat geçene kadar...