arkadaşlar ben sözlüyüm..ve sorunum sözlümle.
şöyle anlatayım kısa ve öz.
benden ailesine yakın durmamı sıcakkanlı olmamı istiyor.ben bunu elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorm.tam ailesiyle çok iyiyiz derken bana bi yanlış yapıyolar tekrar soğuyorum onlardan.ama sözlüm hep bana iyi geçin onlarla benimse artık annen baban olduklarını diye söyleyip duruyor.bende anlatıyorm kendileri soğutuyo onlar beni kızı gibi görmeyince bende annem babam gibi göremiyorm ama elimden geleni yapıyorm diyorum.yok yok yine ben suçlu oluyorm.sözlüm şimdi askerde.gitmeden sıkı sıkı tembih etti ara sor ailemi ziyaretlerine git diye.sürekli aradım sordm.hiç boş bırakmadm.
yemin törenine gittik ailesiyle ve onuda alıp eve döndük.bi gece kalıp ertesi gün askeriyeye gitti teslim oldu.yolda gelirken gayet iyiydi.sorun yoktu.ama gittikten sonra 5 gündür aramıyor beni.ben arayayım dedim aradım.çok soğuk davranıyor bana.hala bıraktığm gibi herşey diyor.hiç bişi yapmamışsn diyor
sizce bi insan sırf bu yüzden hemde askerdeyken sözlüsünü sevdiği insanı 5 gün aramazmı? özlemezmi? gerçekten benmi suçluyum çözemiyorm
beni dinlediğiniz için şimdiden teşekkürler
Bence öncelikle sizi bu kadar yönlendirmeye çalışan adamı bir kere daha düşünün derim..
Ne demek ailemle samimi olacaksın???
Böyle bir kanun mu varmış?alsanaalsanasmile
Anne baba sizi çok severler sizin de içinizden gelir karşılığını sunarsınız ama ne bu böyle zorlamalar..
Ayrıca annenize diklenmesi de hiç hoş değil..
İşte samimiyet arttıkça tartışma çıkıyor,herkes mesafesini,yerini bilse kimsenin başı ağrımaz..
asla saygıda kusur etmem ailesine karşı.hiç bi söz söylemem onlara Allah şahidimdir.
oda benim aileme karşı saygılı ama annemle muhabbet ederken bazen annem onun ailesinin yaptıklarını ona söylüyo oda anneme çok sert çıkışıyor.haklı olsak bile siz haksızsınız diye annemin yüzüne söylüyor asla onlarla ilgili laf ettirmiyor.bikere bile olsun bana canım sen haklısın annem babam hata etmiş dediğini görmedim .
tekrar askeriyeye teslim olmadan önce acaba ailesi ona birşeymi söyledi de böyle yapıyo diye düşünüyorm günahlarınıda almak istemiyorm ama hiçbişi de yapmadımki.5 gündür aramaması için çok önemli bi sebep olması gerekmiyormu sizcede.bu bi bahane değil değil mİ?
ne yapıcam bilmiyorm annem hergün ailesinden yana dert yanıyor bana.
hadi ailesini geçtim sözlüm bunlara kulak asmayıp benim yanımda olması gerekmiyormu sizcede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?