• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde mi böylesiniz?

arkadaşlar bende önceden siz gibiydim...maaşım hiç bir zaman yetmezdi 3 tane kredi kartım vardı hepsinin limiti sonun kadar dolu olurdu..tabi o zamanlar bekardım..ama şu anda çok değişti fikirlerim..çalışan ve sosyal hayatı olan insanlarız...tamam güzel şık giyinmeliyiz ama uzun süre kullanabiliceğimiz şeyler alıp ekonomi yapmalıyız bence biraz..çünkü o deli gibi alışverişle geçen günlerime çok yanıyorum..artık daha akıllı alışverişler yapıyorum ve gene de şık giyinebiliyor insan...yani her şeyde oldugu gibi alışverişte de bir doyum noktası var kızlar...bekleyin sisinki de gelicek:1hug:

anlaşıldığı üzre bu alışveriş çılgınlığı bekarken yapılıyor..ben bekarken çalışıyordum..allahım ne kadar çok alışveriş yapmışım öyle..çanta ayakkabı bir dolap..kıyafetler deseniz öyle..şuan yatak odasındaki koskoca dolap bana ait..eşim bekarken aldığı dolabını kullanıyor..çok fazla alışveriş yapmışım buna rağmen sanki hergün aynı şeyi giyiyormuşum gibi geliyordu yetmiyordu...al al al...ve inanın şimdi onları giymeye zamanım yok..hepsi dolapta bana bakıyor..bide evlenince bakış açınız değişiyor gerçekten..gelecek için birikim yapma derdine düşüyorsunuz..vitrinlere baksanız bile ne ihtiyacım var şimdi buna diyorum..ilerde çalışma hayatına geçicem Allah nasip ederse ama bu fikrimin pek değişiceğini sanmıyorum

şuanda üniversite öğrencisiyim ve bekarım. ve yaşıtlarımın %90 ında olduğu gibi asla kendimi tutamıyorum :D gözüm doysa da ben doymuyorum alışverişe :)) Bazen annem sokağa çıkmamı yasaklıyor yine bir sürü şey toplayıp getireceğim diye haha :)) Geçen gün dolabını ele diye dert yanıyordu,eskilerini atmıyorsun ve sürekli üzerine yenisi geliyor yer kalmadı diye :)) Malum bir de erkek arkadaşı olunca insanın sürekli farklı şeyler giymek istiyor canın :)) ben de canımın sesini dinliyorum vallahi :)) mutlaka her hafta üzerime ufak da olsa bir şeyler alırım,bu pazardan da olabilir bir saç tokası da olabilir ama mutlaka alırım :)) Aylık harcamam 200e yakın oluyor bu konuda :))

Ben bunun çözümünü kendimce şöyle bulmuştum, almanın sonu olmadığını kabullendim. Vitrinde süper bir hırka gördüm diyelim, hemen kendime soruyordum: "Buna gerçekten ihtiyacım var mı yoksa sadece beğendiğim için benim olmasını mı istiyorum?" Cevap ikincisiyse bi süre bakıp geçiyordum. Hırkayı aldığımı farzedelim, 2 gün sonra ona çok uyacak bi etek görürüm onu alırım, sonra bi de ayakkabı, çorap derken... Baktım ki yeni bir parça beraberinde diğerlerini alma isteği uyandırıyor, daha ilk parçayı almadan kendime ona gerçekten ihtiyacım olup olmadığını soruyorum.. Bende işe yarıyor. :sm_cool:

Funnyda, merak ettiğim bir şey var, Pembe Dolap'da aldıklarını görüyorum, aldıklarının hepsini giyebiliyor musun? Zamanın oluyor mu yani hepsini giymeye? Hepiniz çok zevkli parçalar seçiyorsunuz ama içiniz yanmıyor mu o kredi kartı ekstrelerini öderken.. :uhm:

ama ben o gördüğümü almazsam aklım kalıyosenağlama
sonra sağolsun kociş aklında kalacağına dolabında kalsın diyoŞeniz:roflol:
alışverişin bir süre sonra tutkuya dönüştüğüne inanıyorum. hey ayın 1. günü all ve süper alıyorum sonra beğendiklerimi işaretleyip doğru alışveriş merkezine Allahtan hepsi üzerime olmuyo(0 bedenlerdenim)
napalım Allah sağlık versin, hayırlı kazanç versin:Saruboceq:
harcamadıktan sonra çalışmanın ne anlamı var dimi canımmsırnaşık şey

bu arada kredi kartı kullanmaya kesinlikle karşıyım, yoksa sonu gelmiyo sağolsun bankalar önüne gelene dağıtıyo, yahu ben o kredi kartlarının limtlerini toplasam 0 araba alırım...tabi banka nerden kazanacak kriz kriz diyoruz iş bankası rekor kırmış....
paran varsa alcan şekerim yoksa zaten birşeye zaten bakasında gelmez

biz bayanlar sanırım hepimiz alışveriş etmeyi çok seviyoruz,gördüğüm hoşuma giden bir şeyi hiç düşünmeden aldığım çok olmuştur,ama tabii bütçem elverdiği sürece...

Her bayan süslü olduğu için hep ayrı kıyetler giymek ister.
Ki bende böyleyim, giydiğim her şey bir birine uyum sağlasın istiyorum
Çözümünüde ucuz yerlerden almaya başladımkaydirigubbakcemile5
kredi kartı ise alsa kullanmam. Para varsa alışveriş yaparım yoksada kedi gibi bakmakla kalırımkaydirigubbakcemile3

bende öyleydim
bekarken çalışıyordum
sürekli kıyafet alıyordum.

şuan bakıyorum dolap dolu giyecek birşey bulamıyorum.

çok almak değilde.güzel ve yakışanı giymek yetiyormuş.
almayalım arkadaşlar tutalım kendimizi
helede bu krizde.

bnmde borcum var karta zaten 2 tane var ikisinin limitleride çok yüksek aldıkça alasım gelıyor sonu ahrı gelmez bunun.şuan indirimda çizmeler war alsam mı die içim içimi yiyor kafayı yicem resmen yaa...incide felan çok ucuzlamıs 150 ytl ye düşmüş.napcam bilmiyorum:)))))))bu haftada buluşcaz herzaman ki gibi ne giycem yaaa..kaydirigubbakcemile4

canım 200 ne kı ey gidim eyyyyyyyyyyyyyyy:)))))))))))))))))bir çizme ne kadar biliyomusun ben komple yenı olmak istiyorum çıldırdım resmenkaydirigubbakcemile2

Evlenmeden önce her gördüğümü alıyodum. Şimdi de alıyorum ama saklı gizlişakkıdı Kredi kartı ekstreleri gelene kadar herşey güllük gülistanlık.. Sonrasını ne siz sorun ne ben söyliyimşakkıdı

ah ah bekarlık günleri..nerde şimdi o günler..ne alacak heves para ne giyecek normal ölcülerde bir bedenim var..bosuna dememişler bekarlık sultanlık..:delphin:

Kışın pek aramıyorum paltomu pek cıkarmıomda:roflol::roflol:
Yazın gider baya alırdım. :jeyyar:
Takı almama cok kızıo annem:icecream: Sen evden gitsen genişlicek ev dio:delphin:
aaaa üstüme iyilik saaaalık-tatlicadiarzu-

Yarında cattı yine cumartesi ne giycezzzzzÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Cuval mı? giysem :jeyyar:

off bnm derdmm..bnm bi ara hstalık sewiyesndeydi grdiğim mağazadn boş çıkmıodum en kötü basic tişört alıodum..saysını blmedim kadar tişörtüm,30a yakın pantalonum,bisürü mont ve ceketm war aama gözm doymuooo ne görsem almak istiorum almadıımda hayat enerjim gidioo :delphin: ama son bikaç aydır gene kendmi tutuorrum ihtiyacm war mı die düşünüorumm..

ya ben alıyorum alıyorum ama şuan dolabımda çok beğenerek aldığım halde henüz bir kez bile giymediğim kıyafetlerim var..
annem en çok bu huyuma kızıyor ..
bir mağazaya girdiğimde okadar çabuk karar veriyorum ki hemen alıp çıkıyorum..
ama eve gelince bazen beğenmiyorum aldığımı =)
mesela dün şu yeni moda pantolonlardan aldım..
ispanyol pantolonlar bol paçalar geri döndü biliyorsunuz..
dün vitrinde gördm gittim denedim hemen..
kabinde almamaya karar verdim ama kabinden çıkana kadar fikrimi değiştirdim ve aldım..
ve eve geldiğimde de beğenmedim yaaa..
şimdi gidip değiştiricem..
birde böyle saçma sapan bir huyum var işte..

kızlarr okudum ve benim duşunduğum gibi bi durumla karşılaştım.. bakıorum bekarlar hiçç acımadan ama uzulerek çok alıoruzz dıolar ama evliler alsada kendine hakim olabilior yada ben bu konuda kendime hakimim dıor.. ama bende evlenmeden önce sizin gibi aliim aliim hep deişik giyineyim dıodum..ama şimdi o alma isteği hepten azaldı bende evlenıncee daha başka şeyleere yönelio insann .. alın anacım alınn hevesinizide alınn :roflol:

:roflol:sırnaşık şey:roflol:

Kışın pek aramıyorum paltomu pek cıkarmıomda:roflol::roflol:
Yazın gider baya alırdım. :jeyyar:
Takı almama cok kızıo annem:icecream: Sen evden gitsen genişlicek ev dio:delphin:
aaaa üstüme iyilik saaaalık-tatlicadiarzu-

Yarında cattı yine cumartesi ne giycezzzzzÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Cuval mı? giysem :jeyyar:

sırnaşık şey:roflol::roflol:sırnaşık şey

bu konuda irademe sahip çıkmayı öğrenemedim öğrenemicem de bu gidişle , alışveriş yapmadan boş geçen bir haftam yok, öle alınca 1 tane bişey alsam gene iyi off offff :kızgın: kendime çok kızıyommm

Back
X