Sizde nasıl bir anlam ifade ettiğini merak ediyorum

babyfistikyesil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
34
30
3
24
Ben şu an memleketimdeyim okuduğum şehirden birisiyle mesajlaşıyordum sonrasında konuşmalarımız aza indi ben de nedeni ne diye tarot açıyordum eski sevgilisiyle bağlantılı olduğunu düşündüm böyle olunca da biraz kuruldum :D

Dün akşam bana mesaj attı ama tamamen onun bulunduğu şehire ne zaman gideceğimi öğrenmek için atılmış bir mesajdı mesafeli bir şekilde cevapladım aslında cevaplayabileceği bir mesaj yazmıştım ama görüldü attı

Gece 1de bana napıyosun diye mesaj atmış bu saatte atmamalıydım ama bu senin için
iyi bir şey demiş hayır hiç iyi bir şey değil günün en boş ve en sıkıldığı anında atmış gibi hissettim :D neden dedim demek ki seninle konuşmak istiyorum dedi ben de ben gün içini tercih ediyorum diyip güldüm tamamdır iyi geceler kusura bakma dedi cevapsız bıraktım

Bugün "kelebek etkisini duymuştum da kimse bana şarap etkisinden bahsetmemişti” diye hikaye atmış herhangi bir atıf var mı ya da ne söylemek istemiş olabilir

Bence kendini beğenmişinn teki, kurufasulye misin kardeşim, nimetten mi sayiyosun kendini yazar yollarım ben, senin için iyi bişey ne ya, padişahım lutfettin, gerzkaaaalihshshshs ay sinirlendim
Yani kimin için iyi bir şey olduğu tartışılır pek tabi..
Gecenin bir vakti mesaj atan adamın bir elinde telefon olduğu aşikar.Muamma olan kısmı diğer elinde ne olduğu yahut ne tuttugu 🧐
Şimdi tekrar düşünelim,bu kimin için iyi bir şey..🤣

Yani kimin için iyi bir şey olduğu tartışılır pek tabi..
Gecenin bir vakti mesaj atan adamın bir elinde telefon olduğu aşikar.Muamma olan kısmı diğer elinde ne olduğu yahut ne tuttugu 🧐
Şimdi tekrar düşünelim,bu kimin için iyi bir şey..🤣
O zaman cevap herkesin tuttuğu kendine yazsinhdgdh

Ben şu an memleketimdeyim okuduğum şehirden birisiyle mesajlaşıyordum sonrasında konuşmalarımız aza indi ben de nedeni ne diye tarot açıyordum eski sevgilisiyle bağlantılı olduğunu düşündüm böyle olunca da biraz kuruldum :KK70:

Dün akşam bana mesaj attı ama tamamen onun bulunduğu şehire ne zaman gideceğimi öğrenmek için atılmış bir mesajdı mesafeli bir şekilde cevapladım aslında cevaplayabileceği bir mesaj yazmıştım ama görüldü attı

Gece 1de bana napıyosun diye mesaj atmış bu saatte atmamalıydım ama bu senin için
iyi bir şey demiş hayır hiç iyi bir şey değil günün en boş ve en sıkıldığı anında atmış gibi hissettim :KK70: neden dedim demek ki seninle konuşmak istiyorum dedi ben de ben gün içini tercih ediyorum diyip güldüm tamamdır iyi geceler kusura bakma dedi cevapsız bıraktım

Bugün "kelebek etkisini duymuştum da kimse bana şarap etkisinden bahsetmemişti” diye hikaye atmış herhangi bir atıf var mı ya da ne söylemek istemiş olabilir
Ben olsam storylerine bakmazdım. Hem ona güzel bi şoklama olur hemde iyice mabadı kalkmamış olur.

Ben şu an memleketimdeyim okuduğum şehirden birisiyle mesajlaşıyordum sonrasında konuşmalarımız aza indi ben de nedeni ne diye tarot açıyordum eski sevgilisiyle bağlantılı olduğunu düşündüm böyle olunca da biraz kuruldum :KK70:

iyi bir şey demiş hayır hiç iyi bir şey değil günün en boş ve en sıkıldığı anında atmış gibi hissettim :KK70: neden dedim demek ki seninle konuşmak istiyorum dedi ben de ben gün içini tercih ediyorum diyip güldüm tamamdır iyi geceler kusura bakma dedi cevapsız bıraktım

Woaww adam bulunmaz hint kumaşı olmak istemiş ama kapağınızın sesi burdan duyuldu iyi yapmışsınız.

Gece size demiş ki “Benle konuşabilme fırsatını sana lütfettim istersen bi şükür namazı kıl gel bu fırsatı kaçırma”
Sabah da demiş ki ben alkollüydüm beni ciddiye alma hiç yazmadım say

Yani boşuna tarot marot uğraşma tarot doğruyu gösterse dile gelir sana kaç derdi zaten

Alkollüyken aklına gelmişsiniz ve o halde aklına sizin gelmiş olmanızın iyi bir şey olduğunu ima etmiş ama sizden uzak durmak istiyor bence.

Size odaklanmak istemese de elinde olmadan iletişim kurmuş ve bundan hoşlanmamış gibi gözüküyor.

Back
X