Sizde nasıl?

Papatyalardasevdayadair

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
13
1
16
33
Merhaba kızlar ... Sormak istediğim soru hem sevgilisi olan kızlara hemde evli kadınlarımıza..

Birsey yapmak istediğiniz de veya bir yere gitmek istediğiniz de eşlerinize/sevgilinize soruyormusunuz? Daha doğrusu sormamız mı gerekiyor sizce ?? Misal arkadaşınızla dışarı çıkmak istiyorsunuz veya buna benzer şeyler... Ben rahat büyüdüm ve yaşım olmuş neredeyse 30.. Ama birşey yapmak istediğim de kendi başıma karar verdiğim zaman (öyle alıştığım için) o hayır dediği zaman ben yinede yaptığım da surat yapıyor. Bana kötü davranıp bağırmıyor ama suratını asıyor.. Sizce nasıl davranmalıyim daha doğrusu nasıl alışcam çok zorlanıyorum

Sormak değilde haber vermek diyelim.
Ama sorduğumuz zamanlar da oluyor tabi. Akşam gideyim mi uygun muyuz? Haftasonu görüşeyim mi ne dersin başka bi planımız var mı? Gibi gibi..

Eğer aranızda güven problemi yoksa problem olmaz. Ben eşime mesela şuraya buraya gidicem diyorum, o da bana diyor. Bu hesap sormak, izin almak şeklinde değil haber verme anlamında oluyor.

Eğer aranızda güven problemi yoksa problem olmaz. Ben eşime mesela şuraya buraya gidicem diyorum, o da bana diyor. Bu hesap sormak, izin almak şeklinde değil haber verme anlamında oluyor.

Güven problemimiz yok çok şükür ...sorun bende çocukluğumdan beri yalnızım herşeyi kendi başıma yapıyorum ve karar alıyorum şimdi biraz zor geliyor ...insallah alışırım..

Back
X