• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde sevdiklerini mutlu etmek için kendini unutanlardan mısınız?

başkaları mutlu olsun diye de kendi mutluluğunuzu da ertelemeyin bence daha sonra belki
herşey için çok geç olabilir

hayatımda sevdiklerimin mutluluğu herşeyden önce gelir.
keşke elimde olsada bencillik yapıp herşeyden önce ben kendi
mutluluğumu düşünebilseydim. düşüncem belki yanlış belki doğru ama
karşımdaki sevdiğim insan mutlu değilse üzülürüm.

Birileri size, kendinizi düşündüğünüz için bencil derse, asıl o bencidir.Çünkü insan herkesten önce kendini düşünmelidir.Bu son derece normal bir şeydir. Şayet bana nasıl olduğumu sorarsanız, ben de bencilller arasında sıkışıp duran, buna rağmen kadri kıymeti bilinmeyen kişilerdenim.Ama Ben buna kötü hissetmemek adına bir çözüm getirdim.Hayatı bir oyun sahnesi olarak nitelendirip, kendimi bu senaryonun en kusursuz elemanlarından yaptım.Artık gerçek anlamda bencil insanlar beni kızdırmıyor tam tersi onlar adına üzülmeme neden oluyor.

acaba bu konuyu benmi açtım diye okuyup durdum ancak bu kadar olur kardeşim beni anlatmışsın yeni yaşadığım bir olayı anlatayım
senelerce kardeşlerimle tatil yaparız herşeyi ben ayarlarım onlar hiç yorulmazlar beraber gideriz bu bayramda kardeşlerim olmadan tatile gittim ve bana küstüler nasıl üzgünüm anlatamam benim özelim hiçmi olmayacak sorarım size ben nasıl davrancağımı şaşırdım balböcüklerim küsler bana ........

Back
X