sizde yaşadınız mı?

inci342

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
beş haftalık gebeyim daha çok yeni öğrendim genelde ayakta durmammı gerektirecek bir işim var gün içerisinde çok fazla kaşık ağrısı çekiyorum sizce bu normal mi gebeliğin ilk haftalarında siz bu belirtileri yaşadınız mı bana yardımcı olur musunuz biraz endişeleniyorum da

Evet ilk başlarda adet olacakmışsın gibi ağrı olur kasıklarda da bazen kramplar yaşayabilirsin yerleşmeyle alakalı. her hamilelikte aynı şiddette olmaz belki ama bazılarında daha yoğun hissedilebilir. Eğer kanama eşlik etmiyorsa korkacağın bir durum değil .İçin rahat etsin istersen de doktora görün, gerekirse de rapor al biraz dinlen istersen.

beş haftalık gebeyim daha çok yeni öğrendim genelde ayakta durmammı gerektirecek bir işim var gün içerisinde çok fazla kaşık ağrısı çekiyorum sizce bu normal mi gebeliğin ilk haftalarında siz bu belirtileri yaşadınız mı bana yardımcı olur musunuz biraz endişeleniyorum da
Normal. Kese rahim içinde görüntülendi mi bu önemli bi ayrıntı

Normal. Benim yaklaşık üç ay adet döngüme denk gelen tarihlerde kasıklarım adet olacak gibi ağrıyordu sonrasında geçti

hayır daha erken diye gitmedim betam da en son salı günü 600 dü beklemek istedim yanlış mı yapıyorum erken öğrenince hep stres yaşadım

Back
X