Sizdede oldumu bu his duygu ?

saribaykuss

Arafta..
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
485
160
103
29
Herkese merhaba birsey sormak istiyorum.3 senedir süren ciddi güzel bir ilişkim var.
Sorum şu eskiden doğal olarak ayrılmalar barışmalar oldu hata bazen onda bazen bende,ayrıyken davranışları sözleri o an affedip barışsam bile ki üstünden bunların 1 sene gecti durduk yere aklıma geliyo 1 seneki önce olmuş olay sözleri yeniymis gibi canımı yakıyo sevgilime o anları anımsadıkca soguk konusasim geliyo duzeliyorum tabi sonra.
Anlamadigim neden boyle oluyorum o zamanlar affedip unutup barışıyoken ustunden 1 sene gecmis neden hala canımı yakabiliyo sevgilime bazen gıcık olabiliyorum ?

Birikmislik tamamen yada eskisi kadar sevmiyor da olabilirsin
Seviyorum sevgimde azalma sanmiyorum sadece şöyle bi durun var eskiden dedikleri yaptiklari affedebiliyordum simdi gene aynıları olsa affetmem daha zor neden boylr bi duygu degisikligi oldu anlayamadim

Ay kıııız bende de olur adam tv ızlerken ben bulasık yıkıyrdum snra aklıma taaa bes sene oncekı bısey geldı o zaman unıdeydık sevgılıydık falan neyse elımı yıkadım hızla adamın yanına gıttım baaaam guuuum Allah ne verdıyse bı guzel patakladım aynı hızla mutfaga donup bulasıkları yıkamaya devam ettım adam mı ??? once soka gırdı anlam veremedı bır sure snra gulmeye basladı ben mutfaga dondugumde halının ustunde koluuuum koluuuum dıye debelenıyrdu

Hahhaha bu gidisle benimde kafa goz dalmak olacak

Herşey bitmiş gitme zamanı gelmiş

Benim de oluyor bazen. Durduk yere adamı tersliyorum o da şaşırıyor sonra napıyorum diyip aynen devam ediyorum hayatıma

Hahhaha bu gidisle benimde kafa goz dalmak olacak

Askın bıtmıs dıyenler olmus bence tam tersı ben esıme zamanla asık oldum eskıden kıskanmıyrdum ama zamanla sevgım arttı kıskanclıgımda arttı vaktı zamanında kıskanmadıklarım aklıma gelınce delırıyorum ondan oyle davranıyorum... esının her yaptıgı batar her syledıgı senı sınır eder tahammulun kalmaz o zaman senın sevgın bıtmıs derız o ayrı senın durumunun tahamulsuzlukle alakası yok

Benim de oluyor. Hem de sık sık.Çoğunluğu kıskançlıktan, içime atıyorum tabi. Ya da daha önce aklıma takılan bir lafı. Düşündüm de hepsi kıskançlıktan. Rahat olmak lazım kendime sürekli hatırlatıyorum niye böyle davrandın şimdi diyorum. Kendime göre de nasıl haklıyım ama Erken yaşlanacağım.

Bende hıc olmaz sevgılımde de olmaz :) Ama eskı sevgılım 6 sene onceyı kelımesı kelımesıne hatırlardı ve nefret ederdım

Bende de oluyor hatta bir kaç sene geçmesine rağmen söylediği sözlerinden ve yaptığı hareketlerinden dolayı o an yaşadığım hissi hiç geçmemiş gibi tekrar yaşıyorum.. belki tepki veremedigim için belki ilk defa çok canımı yaktığı için unutamiyorum ve en ufak bir şey bana o zamanları hatırlatıyor sonra dönüp eşime bakıyorum öyle sakin sakin ama içte kopan fırtınayla.. Yalnız değilsin arkadaşım :)

Inanirmisin arkadasim aynisi bendede var eskidende kiskanctim ama simdi dedigin gibi kiskanmadiklarim aklima gelince deliriyorum tahamnulsuzlugum yok ona karsi durup dururken eskiler aklima gelmesi canimi yakmasa keske

Bendede kendimi hep hakli gorme durumu var kiskanclik yiyip bitiriyo insani

Senin yapınla alakalı bazı insanlar geçmiş hataları kolay affetmez. Çok incinmişsindir. Çok incinince de geçmez kolay kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…