Sizdede oluyomu hamile anneler

Melegiimm22

☆7.Takım☆/Bk85.2 Gk67.5/ Hedef 65 Boy 1.72
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
5.462
15.394
248
28
Kızlar cok su içince migdem bulanıyo özellikle açken az bi su içsem hemen wcye koşuyorum sizdede oluyomu cok sıvı alınca migde bulantısı? Bide az once folic asit ilacı ictim cok susamısm kana kana ictim suyu ama sonrası hemen wc, muhtemelen içtiğim hapta çıkmıştır tekrar içmem gerekirmi sizce?

Tekrar iç canmm çıkmıştır. O bende fazla içince oluyo bulantı sanki geri gelecek gbi agzimdan ma bn cikarmiiyorum sükur.. ama bol su içmek gerek tokken iç bol boll

Canım bebeğinin doğum tarihi benm doğum tarihiyle dikkatimi çekti bnde başak burcu kapsamında doğdun isterdim ama ekim ayının ilk haftasına denk geliyor terazi :))) hayırlısı bakalm

Tekrar iç canmm çıkmıştır. O bende fazla içince oluyo bulantı sanki geri gelecek gbi agzimdan ma bn cikarmiiyorum sükur.. ama bol su içmek gerek tokken iç bol boll
Aynen cok su içmek lazm, ilacı icimmi icmeyimmi karasız kaldm ya bise olmaz demi cıkmadysa bile

Canım bebeğinin doğum tarihi benm doğum tarihiyle dikkatimi çekti bnde başak burcu kapsamında doğdun isterdim ama ekim ayının ilk haftasına denk geliyor terazi :))) hayırlısı bakalm
Hayırlsı canım benim saglıklı olsunda İnsaAllah

benimde ilk dönemimde böyleydi suyu açken içsem çıkıyordu tokken içsem çıkıyordu yemeği yedikten 20 dk sonra falan su içiyordum bişi olmuyordu.suyu sabret geç iç :) inşallah en kısa sürede geçer :)

İnsaAllah canım benim ya cok zor.

Reactions: mnt
Aynen cok su içmek lazm, ilacı icimmi icmeyimmi karasız kaldm ya bise olmaz demi cıkmadysa bile
Bise olmaz bence ya folik asit sonuçta gebelik öncesinde kullanıliyo ilk 3 ayda uzun sure kullanılabilen br ilaç ama bekle biraz tekrar iç.

Canım yarım içebilirsin folik asiti içine sinmicekse eğer. Suyu da yudum yudum iç aç karnına içinde bulanıyordu benim de

cnm bende de kan düşük çıktı demir de az çıktı kanımda bi hap verdi ebe içerisinde folik asitte var dedi sabah kahvaltıdan sonra içiyordum midemi bulandırıyor ebeye dedim beni çok fena yapıyor dedi gece yatarken iç dedi 1 haftadır yatarken içiyorum okadar kötü değil ebenize danışın gece alabilirseniz uyumadan alınn..

:) zor değil 9 ayda nelere alışıyon :) yaşadığın her duyguyu sev anne olmak çok güzel :)
Tabi herşeye katlanırız Allah'ın izniyle sağlıkla doğusunda yavrularımız

ilacı içmesende olur bugun bence içsende zararı olacağını sanmam ama için rahat edecekse yarın alırsın yada akşama içersin :)
İcmesem bisey olmaz hic icmeyenlerde var yarın içerim olmadı, ay ben kendim kadar kararsız bi insan görmedim bi yanm ic bi yanm icme diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…