- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
- Konu Sahibi Melegiimm22
-
Tekrar iç canmm çıkmıştır. O bende fazla içince oluyo bulantı sanki geri gelecek gbi agzimdan ma bn cikarmiiyorum sükur.. ama bol su içmek gerek tokken iç bol bollKızlar cok su içince migdem bulanıyo özellikle açken az bi su içsem hemen wcye koşuyorum sizdede oluyomu cok sıvı alınca migde bulantısı? Bide az once folic asit ilacı ictim cok susamısm kana kana ictim suyu ama sonrası hemen wc, muhtemelen içtiğim hapta çıkmıştır tekrar içmem gerekirmi sizce?
Aynen cok su içmek lazm, ilacı icimmi icmeyimmi karasız kaldm ya bise olmaz demi cıkmadysa bileTekrar iç canmm çıkmıştır. O bende fazla içince oluyo bulantı sanki geri gelecek gbi agzimdan ma bn cikarmiiyorum sükur.. ama bol su içmek gerek tokken iç bol boll
Hayırlsı canım benim saglıklı olsunda İnsaAllahCanım bebeğinin doğum tarihi benm doğum tarihiyle dikkatimi çekti bnde başak burcu kapsamında doğdun isterdim ama ekim ayının ilk haftasına denk geliyor terazi :))) hayırlısı bakalm
İnsaAllah canım benim ya cok zor.benimde ilk dönemimde böyleydi suyu açken içsem çıkıyordu tokken içsem çıkıyordu yemeği yedikten 20 dk sonra falan su içiyordum bişi olmuyordu.suyu sabret geç iç :) inşallah en kısa sürede geçer :)
Bise olmaz bence ya folik asit sonuçta gebelik öncesinde kullanıliyo ilk 3 ayda uzun sure kullanılabilen br ilaç ama bekle biraz tekrar iç.Aynen cok su içmek lazm, ilacı icimmi icmeyimmi karasız kaldm ya bise olmaz demi cıkmadysa bile
İnslh canm amiiinnnHayırlsı canım benim saglıklı olsunda İnsaAllah
Aynen canm öyle yapim olmadı bekleym biraz oyle icimBise olmaz bence ya folik asit sonuçta gebelik öncesinde kullanıliyo ilk 3 ayda uzun sure kullanılabilen br ilaç ama bekle biraz tekrar iç.
Sağlıkla al kucağına :)Fo
Aynen canm öyle yapim olmadı bekleym biraz oyle icim
:) zor değil 9 ayda nelere alışıyon :) yaşadığın her duyguyu sev anne olmak çok güzel :)İnsaAllah canım benim ya cok zor.
Yarım icim aynen icim rahat etmez yoksa,Canım yarım içebilirsin folik asiti içine sinmicekse eğer. Suyu da yudum yudum iç aç karnına içinde bulanıyordu benim de
Tabi herşeye katlanırız Allah'ın izniyle sağlıkla doğusunda yavrularımız:) zor değil 9 ayda nelere alışıyon :) yaşadığın her duyguyu sev anne olmak çok güzel :)
Amiin hepimiz İnsaAllah canım benimSağlıkla al kucağına :)
ilacı içmesende olur bugun bence içsende zararı olacağını sanmam ama için rahat edecekse yarın alırsın yada akşama içersin :)Tabi herşeye katlanırız Allah'ın izniyle sağlıkla doğusunda yavrularımız
İcmesem bisey olmaz hic icmeyenlerde var yarın içerim olmadı, ay ben kendim kadar kararsız bi insan görmedim bi yanm ic bi yanm icme diyoilacı içmesende olur bugun bence içsende zararı olacağını sanmam ama için rahat edecekse yarın alırsın yada akşama içersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?