- 13 Temmuz 2015
- 62
- 24
- 3
- 36
- Konu Sahibi hatticehtc
-
Niye cnm neresine takildin. Basbaya üniversite ögrencisiyim.üniversiteye nasıl gidiyorsunuz gerçekten? :) ben oraya takıldım sadece :) iyi akşamlar size de bu arada :)
Esim iste deli ediyor beni benim sarj bitiyor yarin goruselim by
Yaaa bak senin yazmamdan basin sisti. Ben bu durumj yasiyorum.Sen rahatladin bizim içimiz şişti onu napcaz
Ikisinin de tut saçından kafalarını tokuşturYaa bak senin yaz
Yaaa bak senin yazmamdan basin sisti. Ben bu durumj yasiyorum.
Sen rahatladin bizim içimiz şişti onu napcaz
Arkadaslar siz cidden ciddiye almadiniz. Ama benim bu konu zamaninda basimi yakti. Sirf büyük kiz kardesimle tartismalarimiz cok diye evleneyim dedim tabi tek neden bu degildi evlenmemde ama buda etken oldu ve bosandim. Bosandiktan sonrada digerki kiz kardesimle ikisi ezikliyolar beni. Bosandigim icin degil genel olarak kücümsüyolar. Bilmem anlatabildimmi?Ikisinin de tut saçından kafalarını tokuştur
E o zaman tavır koyacaksiniz,kendinizi saydiracaksiniz. Siz sessiz kalıyorsaniz demek onlarda sırtınıza biniyor haliyle.Arkadaslar siz cidden ciddiye almadiniz. Ama benim bu konu zamaninda basimi yakti. Sirf büyük kiz kardesimle tartismalarimiz cok diye evleneyim dedim tabi tek neden bu degildi evlenmemde ama buda etken oldu ve bosandim. Bosandiktan sonrada digerki kiz kardesimle ikisi ezikliyolar beni. Bosandigim icin degil genel olarak kücümsüyolar. Bilmem anlatabildimmi?
Emin olun bu soruyu kendimi defalarca sordum. Sorunun bende olabilecegi muhasebesini cok yapip, objektiv bakan cogu kisiye danistim. Ama onlarda beni destekleyici konustular. Bundan önemlisi benim bu konuda vicdanim rahat. Onlar benim üstüme gelmeseler ben onlarla asla tartismam.Acaba ablam mı konu açtı dedim ama daha üniversite okuyormuşsun. 2 siyle birden anlaşamıyorsan sorun diğer ikisinde midir bilemedim, bizde sorun anlaşamadığımız ablamızda
Kıskanıyor olabilirler. Benimde erkek kardeşim ve en küçük kız kardeşimde arıza var.Merhaba Arkadaslar.
Konuyu uzatmadan anlatayim. Iki kiz kardesim var. Ikiside düsman gibiler bana karsi. Bir kiz kardesim cok muhafazakar. Digeri ise tam tersi. Olabildigine genis. Ben ise ortalariyim. Isin tuaf tarafi bu iki kiz kardesim anlasir. Birbirlerine laf soksalar bile uzatmazlar. Ama bana gelince istedigin kadar iyi niyetle bisey söyleyim hemen lafimi alirim. Ikiside akli sira kücümser. Üniversute'ye nasil gidiyomusum. Kendini cok begenmismisim. Oymusum. Buymusum. Ben artik ikisiylede ugrasmayi biraktim. Kendi hayatimi cizmeye calisiyorum.
Anlatayim icim rahatlasin istedim.
Iyi aksamlar
Benim bi büyügüm zamaninda resmen hipnotize etmis beni. Ben havaliymisim. Kendini begenmismisim. Daha neler neler. Isin kötü tarafi bende bunlari kabullenip hayatima devam etmisim. O yüzden evliligimdede ezik oldum eee sonucta cok konusmamam, alttan almam gerekiyordu. Sonucta gecimsiz insan damgasini yemisim. Eger bisey olursa benden bilirler diye korkularim beni bu noktaya getirdi. Diger kiz kardesime gelince konusmak mümkün degil. Yok benden kacak bile olsun elektrik alamiyomus. Daha neler neler.E o zaman tavır koyacaksiniz,kendinizi saydiracaksiniz. Siz sessiz kalıyorsaniz demek onlarda sırtınıza biniyor haliyle.
Kız kardeşler böyledir, takılmayın bu kadar. Anlaşmazlıklar her evde oluyor, huzursuzluk çıkacak kadar müdahalelerde bulunmayın birbirinize.Emin olun bu soruyu kendimi defalarca sordum. Sorunun bende olabilecegi muhasebesini cok yapip, objektiv bakan cogu kisiye danistim. Ama onlarda beni destekleyici konustular. Bundan önemlisi benim bu konuda vicdanim rahat. Onlar benim üstüme gelmeseler ben onlarla asla tartismam.
Benimkisi biraz abartili. Ama dedigim gibi ben vicdan muhasebemi yaptigim icin gönlüm rahat. Tek derdim kendi hayatimi kurup mümkün mertebe kimseye ilismaden hayatimiKız kardeşler böyledir, takılmayın bu kadar. Anlaşmazlıklar her evde oluyor, huzursuzluk çıkacak kadar müdahalelerde bulunmayın birbirinize.
Cok mantikli bi soru. Eminim fazla sürmez bana yine kendimi begenmis oldugum söylenir ve ben bu soruyu onlara iletirim cnm :-(' Kendini beğenmek nasıl oluyormuş bir sorar mısın onlara? ' enter.
Öyle deme bea. Insan kendini kötü hissediyorBırak takılsınlar yaw
Öyle deme bea. Insan kendini kötü hissediyor
Adami dogumgununde bari rahat birak bye bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?