• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizdedemi durum böyle

hatticehtc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
62
24
3
36
Merhaba Arkadaslar.
Konuyu uzatmadan anlatayim. Iki kiz kardesim var. Ikiside düsman gibiler bana karsi. Bir kiz kardesim cok muhafazakar. Digeri ise tam tersi. Olabildigine genis. Ben ise ortalariyim. Isin tuaf tarafi bu iki kiz kardesim anlasir. Birbirlerine laf soksalar bile uzatmazlar. Ama bana gelince istedigin kadar iyi niyetle bisey söyleyim hemen lafimi alirim. Ikiside akli sira kücümser. Üniversute'ye nasil gidiyomusum. Kendini cok begenmismisim. Oymusum. Buymusum. Ben artik ikisiylede ugrasmayi biraktim. Kendi hayatimi cizmeye calisiyorum.
Anlatayim icim rahatlasin istedim.
Iyi aksamlar :-)

üniversiteye nasıl gidiyorsunuz gerçekten? :) ben oraya takıldım sadece :) iyi akşamlar size de bu arada :)

Merhaba Arkadaslar.
Konuyu uzatmadan anlatayim. Iki kiz kardesim var. Ikiside düsman gibiler bana karsi. Bir kiz kardesim cok muhafazakar. Digeri ise tam tersi. Olabildigine genis. Ben ise ortalariyim. Isin tuaf tarafi bu iki kiz kardesim anlasir. Birbirlerine laf soksalar bile uzatmazlar. Ama bana gelince istedigin kadar iyi niyetle bisey söyleyim hemen lafimi alirim. Ikiside akli sira kücümser. Üniversute'ye nasil gidiyomusum. Kendini cok begenmismisim. Oymusum. Buymusum. Ben artik ikisiylede ugrasmayi biraktim. Kendi hayatimi cizmeye calisiyorum.
tatli atismalar:) kuznlrmde 4kiz 3u iyi anlasr ufak dalasmalar olsa keserler hemen biriyle hepsi ugrasr sizde.oldgu gbi tatli atismalar ama.bunlar cnm:)

Merhaba Arkadaslar.
Bende cok özenirim öyle birbirlerinin en iyi arkadasi olan kardesleri ama malesef bizde kendimi bildim bileli anlasamayiz.

Vallahi arkadaslar durum sizin sandiginiz gibi degil. Inanin bir tanisaniz anlardiniz ne demek istedigimi. Tatli atidmalar degil benimkisi. Bildiginiz beni asagiliyolar.

Back
X