Bak çok fena oyuna geliyorsun, yedek oluyorsun haberin olsun, gerçekten çekinen adam ilk buluşmada seni düşünür öyle evine falan gelmezdi. Hem ne demek askerler arkadan konuşur, askerler erkek arkadaşınızın keşiş hayatı yaşadığını düşünmüyorlardır zaten. Ayrıca daha sevgilin olmayan bir adamı dedikodusu bol bir ilçede eve almanda çok saf bir davranış haberin olsun. Yıl başı arama tarama yaptı dediğine göre adam jandarma yani kolluk, adliye ile arası iyi, sen adamı bile isteye eve çağırmışsın sana birşey yapsa, nasıl ispat edeceksin, onu geçtim öyle tutucu ailene nasıl hesap vereceksin. Aşk sevgi güzel ama sana elinden tutup sevgilim diyebilecek cesareti olmayan adam için adını dedikodu mazemesi yapmaya değer mi, bir iş arkadaşın falan görseydi ne diyecektin, adam sana sevgili olarak bile sahip çıkmıyor. Ayrıca bir erkek seni ortaya çıkarmıyorsa bilki yedekte tuttuğundan. Bak benim bir okul arkadaşım vardı, hakim, atandığı ilçede jandarma komutanı yüzbaşı buna sarmış, çiçekler, hediyeler falan, bizimki yüz vermemiş, adam araya savcı arkadaşını falan sokmuş, ilçede herkes adamın ne kadar mazbut, efendi olduğundan bahsediyor falan, neyse bu olay ilçede duyulunca bir gün arkadaşımın odasına ilçe hastanesinde çalışan bir hemşire gelmiş, adamla iki yıldır sevgililermiş, ama adam seninki gibi uyutmuş kızı, ortaya çıkmamışlar, bir sürü resim, mesaj dökümü falan, sadece kızın evinde ya da yakın illerde görüşmüşler, bahane senin adamla aynı, kız arkadaşım hakim olduğu için ortaya çıkmaya korkmuş ama bu şerefsizle birlikte olduğu, aileside senin gibi tutucu olduğu için arkadaşıma yalvarmış, beni bırakmasın, onunla olma diye, arkadaşım anlatınca bir kadın olarak o kızın kendine biçtiği değere çok üzülmüştüm. Bak sana bir abla tavsiyesi öyle küçük yerlerde kendi iyiliğin için hiçbir adamı tek başına evine alma. Git yan ilde, ilçede görüş, tatile git ama sakın yapma, sonra canı yanan sen olursun.