Sizi çok iyi anlayan bir kız kardeşiniz olarak yazıyorum. 6-7 transfer ki sayısını net hatırlamıyorum, kaç kere yumurta toplama ve 5 aylık hamileyken gebeliğimin sonladırılmasını yaşamış birisi olarak diyorum ki yumurtanız olduğu sürece şans var ve bu kadar istiyorsunuz madem denemeye devam. Olur ya da olmaz bunu bilemeyiz, dediğiniz gibi kimlerin kimlerin oluyor da bu kadar isteyen insanların olmuyor. Diyeceğim tek şey hayat adil değil bunu kabul etmek lazım. İnancınıza göre artık kader kısmet mi dersiniz şans mı ne derseniz diyin, o canın dünyada alacak nefesi varsa illa ki gelecek. Yoksa da ne yapsanız boş ama benim önerim son ihtimal de ortadan kalkana kadar deneyin. Elimde kalan son bir embriyo ile 44 yaşımda Allah'ın izniyle bebeğimi kucağıma aldım. Bu süreçte çok ağladım çok üzüldüm, çocuksuz hayat nasıl olur kendimi hep ona hazırladım. doktorum devam etmenin manası yok diyene kadar deneyecektim. eşimle demiştik ev de araba da illa başka zaman alınır ama çocuk için bu son şansımız, az para dökmedik. sizi çok iyi anlıyorum amddi manevi çok çok yıpratıcı yaşayan bilir ancak. bu yollardan geçmiş biri olarak diyorum ki metanetinizi koruyun ve koşullar elverdikçe deneyin, gerisi de takdiri ilahi artık.