Sizden güzel fikirler bekliyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi Asbei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.324
248
Kızlar yarın öğle misafirim var. Biliyorsunuz hamileyim ve öğlen verebileceğim güzel bir menü istiyorum. Böyle yemek değil ama börek tatlı tarzı bi servis yapmak istiyorum ama aklımda hiç Bişey yok. Sizden güzel fikirlerin geleceğinden eminim. Lütfen bana yardımcı olunn kızlarr patatesli börek yanına kısır ve haşhaş tatlısı nasıl olur sizce

Son düzenleme:
Kızlar yarın öğle misafirim var. Biliyorsunuz hamileyim ve öğlen verebileceğim güzel bir menü istiyorum. Böyle yemek değil ama börek tatlı tarzı bi servis yemeği yapmak istiyorum ama aklımda hiç Bişey yok. Sizden güzel fikirlerin geleceğinden eminim. Lütfen bana yardımcı olunn:hamarat::KK76:

favori listem:

kuskus salatası
patatesli buzluk böreği
zeytinyağlı barbunya
piyano kek

(tarifleri nefistarif sitesinden bulabilirsin)

Yalancı su böreği, kuru dolma, kek, Amerikan salatası bence yeter. Ki hepsi de çok basit.

şehriye salatası
kek
hazır yufkadan börek

en kolayları bence
daha da fikir verebiliriz ama menü istediğin için böyle yazdım

Kızlar başka lütfenn. Hepsi güzel başka şeyler de bekliyorum. Malum bi kızım var ve hamileyim basit olması lazım. Yorumlar için teşekkürler

Kek (çeşidi sana kalmış ama ben ıslak kek yaparım genelde)
Börek
Kısır veya tavuklu şehriye salatası
Tuzlu kurabiye veya poğaça
Sütlü tatlı (kolay tiramisu, minik köstebek pasta veya başka bir çeşit)

hiç uğraşma
büyük marketlerde artık hazır hersey var
ordan al ikram et

Bu taeiflerden daha kolayı
Gelene sipariş vermek.

Birine tatlı birine salata birine de börek.
Çay koyabilirsin sanırım :D
Olmadı bi termos da çay getirsinler :KK45:

Bu taeiflerden daha kolayı
Gelene sipariş vermek.

Birine tatlı birine salata birine de börek.
Çay koyabilirsin sanırım :KK70:
Olmadı bi termos da çay getirsinler :KK45:
Hmm iyi fikir bakayım hele hazır çay varsa alayım :lülülü:

Kızlar yarın öğle misafirim var. Biliyorsunuz hamileyim ve öğlen verebileceğim güzel bir menü istiyorum. Böyle yemek değil ama börek tatlı tarzı bi servis yapmak istiyorum ama aklımda hiç Bişey yok. Sizden güzel fikirlerin geleceğinden eminim. Lütfen bana yardımcı olunn:hamarat::KK76:
hazır baklava yufkasından patatesli börek. kısır. kek. çay.

Bence bildiklerinden sasma. Ilk defa yapacagin seylere hic ama hic kalkisma. Ne biliyorsan onu yap. Kimse senin kusuruna bakmaz ;)

Patatesli börek yanına kısır ve haşhaş tatlısı nasıl olur

Kızlar yarın öğle misafirim var. Biliyorsunuz hamileyim ve öğlen verebileceğim güzel bir menü istiyorum. Böyle yemek değil ama börek tatlı tarzı bi servis yapmak istiyorum ama aklımda hiç Bişey yok. Sizden güzel fikirlerin geleceğinden eminim. Lütfen bana yardımcı olunn kızlarr patatesli börek yanına kısır ve haşhaş tatlısı nasıl olur sizce
Bence senin menü güzel

Patatesli börek yanına kısır ve haşhaş tatlısı nasıl olur

Olur kardeş inatla bunu sorduğuna göre bunları yapabileceksin demektir yeter yani zaten hamileymişsin kimse senden 10 çeşit beklemez. Kasma kendini.

Oturarak yapacağın güzel bir peynirli tepsi böreği olabilir, kakaolu kek, patates salatası, havuç salatası, yada o tarz bir salata, basit bir poğaça yapabilirsin çok uğraştırmaz bunlar hatta çok yoruluyorsan bi çeşidi hazır koyuverirsin artık ne yapcan gebelikte idare ederler seni merak etme

Teşekür ederim kızlarr

Back
X