• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sızdırmayan Bez Önerisi (Prima dışında)

creamole123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
911
Puanlar
53
Merhaba, 6.5 aylık kız bebeğim var şimdiye kadae Prima Premium Care kullanıyorduk memnundum ama tekrar tekrar mantar olunca parfümlü olmasından şüphelendim ve parfümsüz markalar denediğimde haklı olduğumu anladım fakat bu kez de fena halde taşırma sorunu yaşıyoruz. Sleepy natural, molfix premium ve baby turco denedim öneriler üzerine ama hepsi kaka taşırdı hele baby turco bizi rezil etti gece.
Parfümsüz bir öneriniz var mı özellikle kaka sızdırmayan? Molfix pure and soft çok zor ulaşılıyor, paketler çoklu, dener de memnun kalmazsam bir paket bez daha israf olacak. Bim çok önerdiler bir de o da parfümlü.

Beden olarak doğru tercih yaptığımı biliyorum, hatta alt üst bedenleri de denedim

Sleepynin mavi yesil ve sari renklisi var. Bize yesil ve sari renk olan iyi gelmisti. Farli renkleri de deneyin derim

Migros minnies

Aslında radarımda o var ama çok ince, sızdırıyor diye bir video izledim az önce. Kaç numarasını kullanıyorsunuz? Kız bebek mi erkek mi acaba?
Kızım için kullandım.
Arkadaşımda kızını onunla büyüttü.
Sımdı uc aylık oglu var. Ona da onu kullanıyor.
Hıc sızdırma olmadı
Ben prima molfix bunlarda pişik yaşadım.
Sleepy sizdirdi
Baby natura mı neydi o da. Berbattı kalıbı da küçüktü.
Artık ıkınci ayda minniese dönmustuk

Molfix kullanıyorum memnunum

Prima kadar iyi bir bez deneyimlemediğim için yine Prima'nın Harmonie sini önereceğim. Tek sorun parfüm ise sorun çözülmüş olur tamamen doğal ve katkısız diye biliyorum Harmonie yi

Son düzenleme:
E bebek baby me nin bezini deneyin birde

Aslında radarımda o var ama çok ince, sızdırıyor diye bir video izledim az önce. Kaç numarasını kullanıyorsunuz? Kız bebek mi erkek mi acaba?
Bugün Migros’ta gördüm bu markayı deneyim diye aldım küçük paket. Aşırı kötü ilk bez açarken yırtıldı 2. De bantları açarken yırtıldı aynı şeyi Molfix e yapıyorum 2 yıldır böyle bir şey yaşamadım paket direk çöp.

Hepsini denedim ama prima dışında sızdırmayan yok ya

Molfix premium çok memnunum

Back
X