• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

size basimdan gelen korkunc bir olayo paylasmak istiyorum :(

Anlamadığım azcık sert yorum yapılsa neden seninde başına gelsin tarzı beddua olaylarına giriyorsunuz? Yada siz ne biçim kadınsınız insansınız falan. . Yok niye yalan söyliyim para mı alıyorum diye. . Sizin için söylemiyorum bunu ama bazı üyeler yalandan bir konu açıp gelen yorumlarla ego tatmini yapıyor. Benim açtığım hiçbir konuya kimse şimdiye kadar kesin yalan bu demedi. Nedenini bir sorgulamayın isterseniz.. Mune Mune bir bakar mısın bu arkadaşa..ortalığı birbirine kattıç.

Anlamadığım azcık sert yorum yapılsa neden seninde başına gelsin tarzı beddua olaylarına giriyorsunuz? Yada siz ne biçim kadınsınız insansınız falan. . Yok niye yalan söyliyim para mı alıyorum diye. . Sizin için söylemiyorum bunu ama bazı üyeler yalandan bir konu açıp gelen yorumlarla ego tatmini yapıyor. Benim açtığım hiçbir konuya kimse şimdiye kadar kesin yalan bu demedi. Nedenini bir sorgulamayın isterseniz.. Mune Mune bir bakar mısın bu arkadaşa..ortalığı birbirine kattıç.
Diğer açtığı topikleri okudun mu :))) cemre Celal :))))
Küçük kız bu sohpet etmek istiyor belli ki

Sohbet etmiyor ki ... saldırgan bir şekilde cevaplar veriyor...
Diğerinde de hakaret ve küfür ediyor.. açtığı konuya cevap vermeniz hata tatlım diğer konusunu okusan gülersin 7 yaşındaki çoçuğun konuşacağı bişey yani..
saçma sapan şeyler ne tartışmaya girip canınızı sıkıyorsunuz zaten normal cevaplar vermiyor!

Allah daha büyük dertler vermesin.. Saçının kökü sende, kestir saçlarını. yine uzar..
Keşke bu hayatta en büyük derdimiz saçımız olsa.. Ah ahhh ne dert ama..

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama internet kullanmayı biliyorsun sanırım. Bu şekilde konuşarak itici olursun sadece benden sana abla tavsiyesi.. saçların kötü olduysa kestirirsin olur biter bakımla da uzatırsın anormal bi durum yok. Millete beddua edersen sahipsiz beddua gelir seni bulur beter olursun canım

pembecikolatam dedi: ↑

Hikayeden cacik olmaz.. ama sizden insan bile olmaz kurtaj yaptigima gore.
Sen insan bile olamasin

Bir msj daha yazmış "mal mısın bu hikayeden cacık olmaz"

Dİğer konısuna insanlar düzgün düzgün açıklama yaparken böyle yazıvermiş.Kel alaka konu da değil mesele.Durum bu kadar ciddi.Dalga geçiyor.Normal normal cvp vermesin lütfen kimse.

korkunç bir olay diyince taciz veya daha fazlası sandım, başlığı ilgi çekmek içinmi böyle yazdınız ?

saçlarınızla ilgili düğümlenme kuruluktan olabilir, saçınızı yıkamadan önce doğal yağlar ile maske yapmayı deneyin ve dustayken tarayın

Nazar insani mezara goturur diye bi laf var. Bu lafada inanirim.nazar duasi okuttur.Kestirmekten baska care yoksa da kestireceksin saclarini.

Nazar değil açıcıdan dolayı saçını yakmışlar.
Sıvı kremler var saçına sıkıp biraz bekleyip taramaya çalışsan açılmaz mı?

Merhaba ablalarim, kardesler, ve arkadaslarim. Nasilsiniz?
Umarim iysiniz...
size basimdan gelen olayi anlaticam...
nerden baslicagimi bilmiyorum turkcemde yetersiz belki kendimi zor ifade ederim.. inshallah anlarsiniz beni... belki kimisi yalan ve inanmayacak seyler gibi sozler soyleye bilir belki kimileri kinicaktir.. ama yapmayin..

Ben daha 23 yasindayim, ama inanin bu hayatimda hic bisey yoluma gitmedi, gitmiyorda.. herzaman iyi niyetli olmusumdur cevremde ama hic kimse bana layik ettigim degeri vermedi.. hic sansim olmadi.. neyse. Gelelim konuya, arkadaslar benim uzun saclarim vardi, bu saclarim yuzunde cogu kisi begendigini soylerdi, bir gun saclarimi degsiklik yapayim dedim, ve boyattim.. ilk defa sacimi boyattim.. cevremdekiler gordu ve begendi.. arkadaslar inanmasiniz ama benim saclarim bir hafta icinde aniden kocaman dugumler oldu.. cozulmeyecek dugumler butum saclarim buyuk toplu dugum oldu.. burda resmimi paylasirsam shok olursunuz evlenme cagina geldim, fakat butum saclarim kompile kesilicek.. gunlerce agliyorum... bi kadin demistiki nazar degdi ve senin yildizin cok dusukmus... ama bu sozde nee anlamaliyimki :KK43: cok uzgunum.. hep terslik beni bulur zaten.. kimileri gordu shok oldu kuaforler bile dedi bu hayata olamaz ama gercektem gorseniz sizde hak verirdiniz

:KK43:
23 yaşında bir insan kendini böyle şanssız adletmemeli.Sapa sağlamsın elin kolun tutuyor,saçının düğümlenmesini korkunç bir dert olarak görecek kadar başına çok büyük bir dert gelmemiş olmalı.
Her insanın boyadan işlemden açıcılardan ve yanlış uygulamalardan saç pigmentleri zarar görür ve incelir,yanar,kırılır kopar topak topak olur.Kestirir bakım yapar normal şeklinde döner.Çinko ve diğer vitaminlerinde eksikliği bunu tetikler.
İlla uzun saçlılar çok güzel diye bir şey yok.Akıl saçın uzunluğunda değil,baştadır.Güzellikte saçla olmaz.Bunun nazarla da alakası yok.Sonuçta sen saçlarına boya uygulamışsın.

Merhaba ablalarim, kardesler, ve arkadaslarim. Nasilsiniz?
Umarim iysiniz...
size basimdan gelen olayi anlaticam...
nerden baslicagimi bilmiyorum turkcemde yetersiz belki kendimi zor ifade ederim.. inshallah anlarsiniz beni... belki kimisi yalan ve inanmayacak seyler gibi sozler soyleye bilir belki kimileri kinicaktir.. ama yapmayin..

Ben daha 23 yasindayim, ama inanin bu hayatimda hic bisey yoluma gitmedi, gitmiyorda.. herzaman iyi niyetli olmusumdur cevremde ama hic kimse bana layik ettigim degeri vermedi.. hic sansim olmadi.. neyse. Gelelim konuya, arkadaslar benim uzun saclarim vardi, bu saclarim yuzunde cogu kisi begendigini soylerdi, bir gun saclarimi degsiklik yapayim dedim, ve boyattim.. ilk defa sacimi boyattim.. cevremdekiler gordu ve begendi.. arkadaslar inanmasiniz ama benim saclarim bir hafta icinde aniden kocaman dugumler oldu.. cozulmeyecek dugumler butum saclarim buyuk toplu dugum oldu.. burda resmimi paylasirsam shok olursunuz evlenme cagina geldim, fakat butum saclarim kompile kesilicek.. gunlerce agliyorum... bi kadin demistiki nazar degdi ve senin yildizin cok dusukmus... ama bu sozde nee anlamaliyimki :KK43: cok uzgunum.. hep terslik beni bulur zaten.. kimileri gordu shok oldu kuaforler bile dedi bu hayata olamaz ama gercektem gorseniz sizde hak verirdiniz

:KK43:
üzücü bi durum ama halinize şükredin. saçlarınızı kestirirsiniz tekrar uzar eskisi gibi olur.

Bunun nazarla ne alakası var ? Benimde olmuştu biliyorum bir yer düğüm olmuştu topak gibi ve açılması mümkün değildi orada bir açıklık kalmasını göze alarak kestirmiştim mecburen saçlarımla kapamıştım orayı biraz uzayana kadar. O da şu nedenden kaynaklandı saçımı bir kere taramadan yatmıştım yani banyodan sonra üşendim taramadım yattım sabahta öyle bir taradım topladım işe geç kalıyordum ve akşam öyle olmuştu. Mutlaka ya bir tarama hatası yaptınız orayı atladınız, ya da taramadınız o yüzden dolaşmış.

Bunun işlerinizin yolunda gitmemesiyle alakası yok. Kaldı ki yıldızı düşük insanlar söylemleriyle olumsuzlukları kendileri çağırırlar. Hem kuaföre gidin güzel bir modelde keser o d beğenilir. Hep insanlar beğenmişti diyorsunuz bırakın insanların beğenilerini.

Back
X