- Konu Sahibi pembecikolatam
şoktur o
shok olsa duramazdın
gecmıs olsun.
shok olsa duramazdın
gecmıs olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoktur : PHep merak ederim mesela iskandinavlarda da nazar olayi var mi?
Diğer açtığı topikleri okudun mu :))) cemre Celal :))))Anlamadığım azcık sert yorum yapılsa neden seninde başına gelsin tarzı beddua olaylarına giriyorsunuz? Yada siz ne biçim kadınsınız insansınız falan. . Yok niye yalan söyliyim para mı alıyorum diye. . Sizin için söylemiyorum bunu ama bazı üyeler yalandan bir konu açıp gelen yorumlarla ego tatmini yapıyor. Benim açtığım hiçbir konuya kimse şimdiye kadar kesin yalan bu demedi. Nedenini bir sorgulamayın isterseniz..Mune bir bakar mısın bu arkadaşa..ortalığı birbirine kattıç.
Sohbet etmiyor ki ... saldırgan bir şekilde cevaplar veriyor...Diğer açtığı topikleri okudun mu :))) cemre Celal :))))
Küçük kız bu sohpet etmek istiyor belli ki
Diğerinde de hakaret ve küfür ediyor.. açtığı konuya cevap vermeniz hata tatlım diğer konusunu okusan gülersin 7 yaşındaki çoçuğun konuşacağı bişey yani..Sohbet etmiyor ki ... saldırgan bir şekilde cevaplar veriyor...
23 yaşında bir insan kendini böyle şanssız adletmemeli.Sapa sağlamsın elin kolun tutuyor,saçının düğümlenmesini korkunç bir dert olarak görecek kadar başına çok büyük bir dert gelmemiş olmalı.Merhaba ablalarim, kardesler, ve arkadaslarim. Nasilsiniz?
Umarim iysiniz...
size basimdan gelen olayi anlaticam...
nerden baslicagimi bilmiyorum turkcemde yetersiz belki kendimi zor ifade ederim.. inshallah anlarsiniz beni... belki kimisi yalan ve inanmayacak seyler gibi sozler soyleye bilir belki kimileri kinicaktir.. ama yapmayin..
Ben daha 23 yasindayim, ama inanin bu hayatimda hic bisey yoluma gitmedi, gitmiyorda.. herzaman iyi niyetli olmusumdur cevremde ama hic kimse bana layik ettigim degeri vermedi.. hic sansim olmadi.. neyse. Gelelim konuya, arkadaslar benim uzun saclarim vardi, bu saclarim yuzunde cogu kisi begendigini soylerdi, bir gun saclarimi degsiklik yapayim dedim, ve boyattim.. ilk defa sacimi boyattim.. cevremdekiler gordu ve begendi.. arkadaslar inanmasiniz ama benim saclarim bir hafta icinde aniden kocaman dugumler oldu.. cozulmeyecek dugumler butum saclarim buyuk toplu dugum oldu.. burda resmimi paylasirsam shok olursunuz evlenme cagina geldim, fakat butum saclarim kompile kesilicek.. gunlerce agliyorum... bi kadin demistiki nazar degdi ve senin yildizin cok dusukmus... ama bu sozde nee anlamaliyimkicok uzgunum.. hep terslik beni bulur zaten.. kimileri gordu shok oldu kuaforler bile dedi bu hayata olamaz ama gercektem gorseniz sizde hak verirdiniz
![]()
üzücü bi durum ama halinize şükredin. saçlarınızı kestirirsiniz tekrar uzar eskisi gibi olur.Merhaba ablalarim, kardesler, ve arkadaslarim. Nasilsiniz?
Umarim iysiniz...
size basimdan gelen olayi anlaticam...
nerden baslicagimi bilmiyorum turkcemde yetersiz belki kendimi zor ifade ederim.. inshallah anlarsiniz beni... belki kimisi yalan ve inanmayacak seyler gibi sozler soyleye bilir belki kimileri kinicaktir.. ama yapmayin..
Ben daha 23 yasindayim, ama inanin bu hayatimda hic bisey yoluma gitmedi, gitmiyorda.. herzaman iyi niyetli olmusumdur cevremde ama hic kimse bana layik ettigim degeri vermedi.. hic sansim olmadi.. neyse. Gelelim konuya, arkadaslar benim uzun saclarim vardi, bu saclarim yuzunde cogu kisi begendigini soylerdi, bir gun saclarimi degsiklik yapayim dedim, ve boyattim.. ilk defa sacimi boyattim.. cevremdekiler gordu ve begendi.. arkadaslar inanmasiniz ama benim saclarim bir hafta icinde aniden kocaman dugumler oldu.. cozulmeyecek dugumler butum saclarim buyuk toplu dugum oldu.. burda resmimi paylasirsam shok olursunuz evlenme cagina geldim, fakat butum saclarim kompile kesilicek.. gunlerce agliyorum... bi kadin demistiki nazar degdi ve senin yildizin cok dusukmus... ama bu sozde nee anlamaliyimkicok uzgunum.. hep terslik beni bulur zaten.. kimileri gordu shok oldu kuaforler bile dedi bu hayata olamaz ama gercektem gorseniz sizde hak verirdiniz
![]()