Size beddualar etmis ailenize küfürler etmiş birisini affeder misiniz

Ah şu senin su ailesine kesin tavrın dirayetin var ya beni benden alıyor. Keşke senin gibi baştan tavrımı koyabilseydim. Tam destekçinim
Hiçbişey için geç değil sende yapabilirsin neden böyleyim biliyormusun hep bıçak sırtı yaşadım sahip olduklarım sunmadılar kazıya kazıya aldım ve benim en kıymetlim ailem çocuklarım gerisini ezer geçerim el insanına acımam

Hayır. Hatalar affedilebilir. Kötülüklerse hata değildir. Kadın gayet bile isteye tüm iğrençliğini konuşturmuş. Yerinizde olsam öldü kabul ederim, bir daha yüzünü görmem.
Cok guzel demissin. Hata olsa evet ama resmen icindeki kotulugu kustular. Ayrilalim diye iftiralar attilar. Aklimin almadigi sey ise biz ayrilsak ne olacakti ne bekliyorlardi. Esim onlara mi kalacakti. Evli adamdan alamadiklarini bekar adamdan hic bulamazlar. Bunu nasil anlayamiyorlar. Beni bu kadar hirpalamanin anlami var miydi. Nasil bir kiskanclik nasil bir gozu donmusluk. Resmen gozlerinden ates cikti kadinin. Sesimin cikmasini da kabul edemedi. Hazmedemi. Esim beni dinleyip annesine tavir aldigi icin annesi ona cok kizmis. Kadinin derdine bak. O kadar buyuk bir nefret var ki icimde. Hayatta hic bu kadar haksizliga ugradigimi hatirlamiyorum.

Sorum konuda acik aslinda. Kv evimizin ortasina etti resmen. Beddualar etti. Esime baska es bulacagini soyledi. Ikimize de beddualar etti. Benim aileme kufur etti arkalarindan. Esim benden bosansin diye bana iftira attilar kiziyla birlikte. Yapmadigim seyleri yaptin dediler. Esimin sahit oldugu konularda bile yalan soylediler.

Tek sorun kiskanclik ve esimden para alamamalari. Bu arada ikimiz de calisiyoruz. Hersey gozlerine batti. Gezdigimiz yer evimize aldigimiz esya. Tatil planlarimiza dahil olmaya kalkti. Kendi cikarina parayla halledilebilecek seyler yaptirmaya kalkti. Bu arada bize ailesinin bir kurus faydasi olmadi hic.

Siz olsaniz boyle birisini affedebilir misiniz.
Hayır ne münasebet

Cok guzel demissin. Hata olsa evet ama resmen icindeki kotulugu kustular. Ayrilalim diye iftiralar attilar. Aklimin almadigi sey ise biz ayrilsak ne olacakti ne bekliyorlardi. Esim onlara mi kalacakti. Evli adamdan alamadiklarini bekar adamdan hic bulamazlar. Bunu nasil anlayamiyorlar. Beni bu kadar hirpalamanin anlami var miydi. Nasil bir kiskanclik nasil bir gozu donmusluk. Resmen gozlerinden ates cikti kadinin. Sesimin cikmasini da kabul edemedi. Hazmedemi. Esim beni dinleyip annesine tavir aldigi icin annesi ona cok kizmis. Kadinin derdine bak. O kadar buyuk bir nefret var ki icimde. Hayatta hic bu kadar haksizliga ugradigimi hatirlamiyorum.
O zaman affetmek niye aklınızdan geçiyor ki? Eşiniz bile zoraki konuşuyormuş. Boş verin. Böyle insanlar hayatınıza huzursuzluktan başka bir şey getirmez. Ne kadar uzak o kadar iyi.

Hiçbişey için geç değil sende yapabilirsin neden böyleyim biliyormusun hep bıçak sırtı yaşadım sahip olduklarım sunmadılar kazıya kazıya aldım ve benim en kıymetlim ailem çocuklarım gerisini ezer geçerim el insanına acımam
Konulariniza şöyle bir göz attigimda sahip olduğunuz herşeyi "tırnaklarınıza" elde ettiğinizi tahmin ettiğim doneleri gördüm.Allah sizi çocuklarınıza ,çocuklarınızı da size bağışlasın.

Gerektiği yerde sert bir tavır gösterilmeli bence .
Ben olsam evime kabul etmezdim, oğluma başkasını bulacağım ne demek ya
Kendisinin de kızı varmış, nasıl başka birinin evladının yuvasını yıkacağım diyebiliyor .
Bir de çok sessiz kalmayın bence, cevabını verin mümkünse .

Ben bunların acısını esime söylenerek kustum simdi de boşanma aşamasına geldim. Ben de su anda hicbir sekilde acımıyorum gelinler üzerinden ego tatmin edenlere kim olursa olsun ama gec kaldım esime yansıttım

Gerektiği yerde sert bir tavır gösterilmeli bence .
Ben olsam evime kabul etmezdim, oğluma başkasını bulacağım ne demek ya
Kendisinin de kızı varmış, nasıl başka birinin evladının yuvasını yıkacağım diyebiliyor .
Bir de çok sessiz kalmayın bence, cevabını verin mümkünse .
Kendi damadi kizinin hakkini savunsun istiyor. Esim benim hakkimi savundugu icin de deliye donuyor.

Back
X