size bir soru

• Konu Sahibi Konu Sahibi eylull85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

eylull85

Ziyaretçi
mısır geziniz esnasında piramitleri ziyaret etmek istiyorsunuz. rehberiniz ile birlikte kiraladığınız cipe biniyor ve yola koyuluyorsunuz. çölün ortasında 3 saatlik yolculuktan sonra dehşet verici bir manzara ile karşılaşıyorsunuz. sıcak kumlar üzerinde yüzükoyun yatmış bir ceset... civarda ölüme ait hiçbir şey bulamıyorsunuz. çünkü hiçbir iz yok. rehberinizden o yörede günlerdir rüzgar olmadığını yani olası bir izin de silinme ihtimalinin olmadığını öğreniyorsunuz. son olarak cesedin arkasındaki çanta dikkatinizi çekiyor. ona yöneliyor ve açıyorsunuz. ne bulursunuz?
cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar....

canımcım çantadan adama ait bi günlük çıkmış olabilrmi acaba kim olduğunu bulmaları açısından yani CADIARZU

hmm bu günlük olmadı galiba bi yorum daha çantaya yöneliyorum açıyorum ve görüyorum ki açılmamış bir paraşüt var bu nasıl oldu :roflol:

hmm bu günlük olmadı galiba bi yorum daha çantaya yöneliyorum açıyorum ve görüyorum ki açılmamış bir paraşüt var bu nasıl oldu :roflol:

süper oldu cnmcım alkışlıyorum seni nerden buldun hemencecik cevabıa.s.:hooray::roflol:

bence bu kişi sıcaktan beyin kanaması geçirmiş, çantanın içinde ise almaya bile fırsat bulamadığı su şisesi var, olurmu olur:)

bence bu kişi sıcaktan beyin kanaması geçirmiş, çantanın içinde ise almaya bile fırsat bulamadığı su şisesi var, olurmu olur:)

evet güsel olur du cnm ama malesef ki çantanın içinde açılmamış bir paraşüt var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…