size bir soru..

istemişti odun..
ben ayrılmak isteyince çok bozulmuştu...sende neyim varsa hepsini gönder dedi bende gönderdim..

Fotoğrafları hiç üşenmeden kıtır kıtır kestim minik parçalara ayrılıncaya kadar,maddi değeri olan eşyaları iade ettim,manevi değeri olanlarıda çöpe attım saklamanın anlamı yok,çünkü hayatımda onun yeri ve değeri kalmadı.

beni aldattıgı için ayrıldıgım sevgilimin aldıgı tek tası satmıstım.belki yanlıstı ama içimden o an onu yapmak geldi.sanki beni görüyormus gibi hissettim.ona deger vermediğimi görsün diye sattım

Benim komik bi hikayem var,terkettiğim bi arkadaşş!!!! Ona aldığım ayakkabıları yanımda çıkarıp bana vermeye kalkmıştı :1shok:,ben de ellemeyeyim sen kaldır denize at,çünkü aklımdan şu an geçen o demiştim sırnaşık şey.Şimdi diyorum ki keşke alıp kaçaydım ordan onu öyle yalınayak bırakıp:roflol:

hepsini geri vermiştim fotoğrafları bile .....allahın selameti üstüne olsun.......

hepsıde duruyor kullanıyorum:roflol::roflol::roflol:
nolcakkı allam yaa:roflol:
bende bir değeri yok artık kullanınca aklımada gelmıyor onlar benim vermem:roflol:almasaydı:roflol:muhahahahahahahaa

ben hepsini kaldırıp attım...benim için bir değeri kalmadığı için:dilcikar:

hepsıde duruyor kullanıyorum:roflol::roflol::roflol:
nolcakkı allam yaa:roflol:
bende bir değeri yok artık kullanınca aklımada gelmıyor onlar benim vermem:roflol:almasaydı:roflol:muhahahahahahahaa

dimi nolcakki :roflol::roflol: tuttum yorumunu valla selin :jeyyar::sm_cool:

gerı vermek istedım kabul etmedı.. bende hepsını attım çöpe
mektup,resım gıysı,parfum vs.. şeyler
kullanmanın yada saklamanın bi manası yok benım için

hiç eski sefgilim olmadı.. daha doğrusu hiç sevgilim olmadı..
ama olsa idi adı üstünde eski yok ederdim heralde..

kızlar merhaba..Şeniz
eski sevgilinizden/eşinizden kalan resimleri,hediyeleri,yüzüğü vs..
ne yaptınız:bbo:
geri mi verdiniz yoksa çöpe mi attınız:uhm:
saklayan var mı aranızda:uhm:

valla şu soruyu görene kadar unutmuştum onları eski sevgilimin aldıgını gümüş kolye yüzük ayol atılır mı valla takıyorum kaydirigubbakcemile3
hiç umrumda değil almayaydı ne verecem geri -tatlicadiarzu-

geri veririm almassada keyfi bilir kullanırımşakkıdıresimdi şiirdi mektuptu cdiydi cart curt onlarıda çok sinir olduysam yakarım olmadıysam hayatıma yeni biri girene kadar tutar ondan sonra yakarım-tatlicadiarzu-

valla 80 milyonluk kazak çöpe atılmaz :mymeka:
gümüşleride atamam :mymeka:
kimse kusura kalmasın :dilcikar:

Ne takarim, ne atarim
Ebayde satarim, bir kurusa gitse dahi umrumda degil :kızgın:

yüzükleri geri verdim. Ama yazdığı mektupları aldığı hediyelerin hepsini çöpe attım. İyiki de atmışım :dance:

ben geri vermiştim hepsini almadı " bizde verilen geri alınnmaz diye " ama sonradanda barıştık zaten iyikide almamış hem ne karakterde biri olduğunu dahada iyi anlamış oldum Şeniz

Back
X