A
AdaEge
Ziyaretçi
- Konu Sahibi anyone0205
Bunun sorunun altında eşim arkadaşlarınla bir yere gidecek mekan müzikli ve içkili acaba bir kaçamak yapar mı bir gecelik ilişki yaşar mı yatıyor sanırım ( yada soru tarzından ben öyle yorumladım)
Her evlilik kendi içinde özeldir. Koskoca insanların izin alma gibi bir olayı bana ters. Asla ne eşim benden izin alır ne de ben. Sadece bilgi veririz.
Şöyle bir örnek vereyim eşimle 9 yıldır birlikteyiz. O görüş olarak içki kullanmaz pekte içkili ortamları sevmez. Ancak ben , arkadaş toplantılarında, şirket yemeklerinde, güzel yaz akşamlarında bir kadeh birşey içerim (karışmaz)
Arkadaşlarımla sene de 2-3 kere toplanır yemeğe gideriz. Bazılarına eşim katılır bazılarına katılmaz. Müzikli, içki yerde arkadaşlarımla bir arada olur gece 01-02 gibi eve dönerim.
Tabiki insanlar arada arkadaşlarıyla olmak isterler bunda ters birşey göremiyorum.
Her gece olur, haftada 2-3 akşam olur o zaman konuşulur ne oluyor diye. ama kırk yılda bir bu tip birşeyin sorun edilmemesi taraftarıyım.
Karamelcim eşin başka şehire gider mi eğlenmeye ? Konuyu açan arkadaşın diğer mesajlarına ve konularına baktım yani kesinlikle normal değil eşinin davranışı...
Hem eşine fiziksel ve ruhsal şiddet uygulayan hem başkalarının yanında küçük düşürmekten zevk alan biri malesef.....