Size bir soru

Bunun sorunun altında eşim arkadaşlarınla bir yere gidecek mekan müzikli ve içkili acaba bir kaçamak yapar mı bir gecelik ilişki yaşar mı yatıyor sanırım ( yada soru tarzından ben öyle yorumladım)

Her evlilik kendi içinde özeldir. Koskoca insanların izin alma gibi bir olayı bana ters. Asla ne eşim benden izin alır ne de ben. Sadece bilgi veririz.

Şöyle bir örnek vereyim eşimle 9 yıldır birlikteyiz. O görüş olarak içki kullanmaz pekte içkili ortamları sevmez. Ancak ben , arkadaş toplantılarında, şirket yemeklerinde, güzel yaz akşamlarında bir kadeh birşey içerim (karışmaz)

Arkadaşlarımla sene de 2-3 kere toplanır yemeğe gideriz. Bazılarına eşim katılır bazılarına katılmaz. Müzikli, içki yerde arkadaşlarımla bir arada olur gece 01-02 gibi eve dönerim.

Tabiki insanlar arada arkadaşlarıyla olmak isterler bunda ters birşey göremiyorum.

Her gece olur, haftada 2-3 akşam olur o zaman konuşulur ne oluyor diye. ama kırk yılda bir bu tip birşeyin sorun edilmemesi taraftarıyım.

Karamelcim eşin başka şehire gider mi eğlenmeye ? Konuyu açan arkadaşın diğer mesajlarına ve konularına baktım yani kesinlikle normal değil eşinin davranışı...
Hem eşine fiziksel ve ruhsal şiddet uygulayan hem başkalarının yanında küçük düşürmekten zevk alan biri malesef.....

Tarif ettiginiz kisilerle arkadaslik kurmasina izin vermem, kaldi baska sehirde eglenmeye gidecek...
Bende bensiz bi yere izin vermiyorum, ara sira is arkadaslariyla, veya normal arkadaslariyla bi kahve icmeye cikar, ama onu bende yaparim...

Boyle seylerde erkek-kadin ayirimi olmaz. Oturursun konusursun, rahatsiz oluyormusun diye.. Siddete ne gerek varki...? Demek ki sizin rahatsiz oldugunuzu bile bile bencillik yapiyor.. kendisini daha iyi siz tanirsiniz o yuzden capkinlik yapacak vs. gibi yorum yapamam..

Bence alttan alan taraf siz olmussunuz fakat boyle seyler oturulup konusulmasi lazim. Kurallarimiz, sinirlarimiz nelerdir, eger rahatsiz oluyorsan nasil bir cozum bulabiliriz gibi...

ıyi de evlisinin diye sürekli yapışık ikizler gibimi gezeceksiniz? Kadın olsun erkek olsun bazen kendi arkadaşları ile kadın kadına ya da erkek erkeğe muhabbet etmek desarj olmak ister.. Evli de olsanız iki ayrı insansınız sonuçta..

İyi de evlisinin diye sürekli yapışık ikizler gibimi gezeceksiniz? Kadın olsun erkek olsun bazen kendi arkadaşları ile kadın kadına ya da erkek erkeğe muhabbet etmek desarj olmak ister.. Evli de olsanız iki ayrı insansınız sonuçta..

arkadasim dikkatli okumadin galiba, bayanin esi erkek arkadaslariyla ''baska sehire'' ve ''ickili bir mekana'' ''erkek erkege'' gideceklermis...dahasi var mi? kesinlikle capkinlik isareti...canim bak gerekirse evi kafasina yik yine de gonderme valla ben olsam gondermem, sakincali... CADIARZU

arkadaşları düzgün olduktan sonra neden olmasın ama kişiligi bozuk arkadaşlaırı olsa onlarla çıkmak istese bende izin vermezdim herhalde benimde malesef öle bi arkadaşım vardı eski erkek arkadaşıyla görüştügünü falan ögrendi eşim ve bana bi daha onunla görüşmemimi söledi bende öle yaptım....

Karamelcim eşin başka şehire gider mi eğlenmeye ? Konuyu açan arkadaşın diğer mesajlarına ve konularına baktım yani kesinlikle normal değil eşinin davranışı...
Hem eşine fiziksel ve ruhsal şiddet uygulayan hem başkalarının yanında küçük düşürmekten zevk alan biri malesef.....

tabiki eski konuları bilemem o yüzden birşey diyemem :(

Bence asil sorun eslerin hala bekarmis gibi davranmasi..
Hesap soruldugunda kopurmesi.. hatta sinirlari asmasi..

Ayni seyi biz hanimlar yapsak, dakikasi dakikasina hesap vermek zorunda kaliriz :oklava:

bende olsam göndermek istemezdim.birde arkadaşları eşlerini aldatıyor demişsin bu durumda hiç göndermezdim:olmaz:

bende olsam göndermek istemezdim.birde arkadaşları eşlerini aldatıyor demişsin bu durumda hiç göndermezdim:olmaz:

Beni dusunduren... Bu arkadaslari adamin aklini celmis olmasin? Yani gel sende yap, bisey olmaz diye... ? Sonucta arkadas bu.. Arkadaslik ettikce bazi seyler normal gelmeye basliyor malesef :kızgın:

kesinlikle izin vermezdim
hemde eslerini aldatan 2 arkadasi oldugunu ögrendigim anda acilen o arkadaslariyla irtibatini kesmesi de eklerdim

ben eşime çok güvenirim nedense opuyorumnanaktan
iş gereği çıktığım yolculuklarda iş arkadaşlarımın evli-bekar farketmeksizin etraftaki hemcinslerimize bakışlarını gece hayatlarını eşlerine söyledikleri yalanları duydukça ara sıra yoklar oldum eşimi..
ama eşim napsa bensiz yapmaz genelde..zaten çok az bi zaman bi arada geçirebiliyoruz onuda beraber değerlendiririz..
çok üstüne gidip bunaltma ama tetikte olduğunuda hissettir bence..kaydirigubbakcemile2

Back
X