Size bir soru

anyone0205

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
66
0
86
Sakarya
Hanımlar, eşiniz biri bekar ikisi hali hazırda yollu eşini aldatan üç arkadaşı ile birlikte komşu şehire gece canlı müziğe gideceklerini var gece 2-3 gibi gelebileceğini söyledi ne tepki verirsiniz? izin verir misiniz?

bu arada ikinizinde muhafazakar iki aileden geldiğinizi, sizin evden işe işten eve, aşırılıkları eğlencesi, herhangi hiç bir harcaması olmayan biri olduğunuzu göz önüne alın.

Son düzenleme:
valla, arkadaşım ben izin vermezdim yaa. illede dışarı çıkmak istiyorsa birlikte gidebileceğimiz yerlere gitmeyi önerirdim. hem eski köye yeni adet pek hayır getirmez kanımca:olmaz:

kardeşim yanıtının altındaki dörtlük süper :lepi: bende izin vermedim. sonra canavar kesilip bağırmaya başladı. ben o kadar rock'n coke a gitmek istedim sensiz gittim mi dedim ii gideriz dedi. bak gideriz diyosun git demiyosun neden senin gittiğin yere benide yanına almıyosun dedim sen hoşlanmazsın karadeniz müziklerinden dedi. ne kadar aynı il olmasada ben de rizeliyim yani. onun dediğide laf. yok efendim çok yanlış yapıyo ve yanlış düşünüyomuşum. öyle yerler içkisizmiş bişi yapmazmış falan filan.
bence bi erkek sadık olduğunu düşünüyor ve karşısına gelecek her hatun kişiyi tersleyebileceğini düşünmemeli, bu ortamın oluşabileceği yerden kaçınmalı. ii sen gece eğlence mekanına git, sana sarkan tipleri geri çevirdiğine ben de inanayım bu mu? bence kendisine karşı bi ilgi gösteren azıcık eli yüzü düzgün bi bayana hayır diyecek erkek yoktur. neyse lafın kısası dün bu işe karşı çıktığım için işitmediğim küfür kalmadı. üstüme yürüdü dövecekti pislik ama sözüm var vurmayacağım dedi. çünkü bi önceki sefer nerdeyse boşanma kararı alıyordum.

kardeşim yanıtının altındaki dörtlük süper :lepi: bende izin vermedim. sonra canavar kesilip bağırmaya başladı. ben o kadar rock'n coke a gitmek istedim sensiz gittim mi dedim ii gideriz dedi. bak gideriz diyosun git demiyosun neden senin gittiğin yere benide yanına almıyosun dedim sen hoşlanmazsın karadeniz müziklerinden dedi. ne kadar aynı il olmasada ben de rizeliyim yani. onun dediğide laf. yok efendim çok yanlış yapıyo ve yanlış düşünüyomuşum. öyle yerler içkisizmiş bişi yapmazmış falan filan.
bence bi erkek sadık olduğunu düşünüyor ve karşısına gelecek her hatun kişiyi tersleyebileceğini düşünmemeli, bu ortamın oluşabileceği yerden kaçınmalı. ii sen gece eğlence mekanına git, sana sarkan tipleri geri çevirdiğine ben de inanayım bu mu? bence kendisine karşı bi ilgi gösteren azıcık eli yüzü düzgün bi bayana hayır diyecek erkek yoktur. neyse lafın kısası dün bu işe karşı çıktığım için işitmediğim küfür kalmadı. üstüme yürüdü dövecekti pislik ama sözüm var vurmayacağım dedi. çünkü bi önceki sefer nerdeyse boşanma kararı alıyordum.

Evlenmeden, hatta nişandan da önce eşim-eski haliyle sevgilim- beni ziyarete gelirdi. Bir arkadaşında kalıyordu. Delikanlı aslında iyi biridir. İşi dolayısı ile bekar evinde kalıyordu arkadaşlarıyla, kızlar girip çıkıyordu. Çapkındı kendisi (şimdi evli, düzelmiştir herhalde), bir tanemi de geldiğinde 1 gece bara götürürdü. Ben hem arkadaşına, hem aşkıma güvenirdim. Şimdi aynı şey olsa aynı kişiyse izin verir miydim bilmiyorum. Bildğim ve anladığım 2 şey var: Bildiğim; kesinlikle gitmemesi gerek böyle yerlere, evcilik oynamıyorsunuz sonuçta... Anladığıma gelince, onu demeye dilim varmıyor, o kadar üzerine yürümesi, bağırması normal değil; :olmaz:suçlu olan kişiler yapar böyle şeyler... Gözünü hiç kapatma derim...:oklava:

Ne kadar kızsanızda izin vermesenizde erkek milleti dediğini yapıyor biz ise söylendiğimizle kalıyoruz, onun için siz izin vermeseniz de o gidecektir.

bu arada yeni farkettim komşu ile ibaresi komşuyla anlamında diil komşu şehire anlamında, ilgili yeri düzelttim bilginize :P

Komşu şehir?? Hmmm kafasına birşeyler yeme vakti gelmiş onun :oklava:

Kesınlıkle bende ızın vermezdım
gecenın o saatınde evlı bır erkeĞın oralarda ıŞı ne

evlilik demek yapışık ikiz olmak demek değildir ama ben erkek erkeğe gece eğlenmelerine karşıyım ha iş gereği iş toplantısı olabilir benim gidemeyeceğim ama özelllikle başka bi şehre sırf eğlenmek için erkek erkeğe gitmesine asla ama asla izin vermezdim..

benim eşim yalnız başına sadece iş yemeklerine gider oda mecburi olduğu için. zaten benim olmadığım yerde keyif almaz. heleki örnek verdiğin türden insanlarla bir yere gitmeye kalksa kafasını kırarım :oklava:
evli adamın öyle yollu kişilerle arkadaşlık kurması bile saçma bence

off üzüldüm canım yaaa. ama şimdi ne biliim kavga çıkmasın, izin ver desek bu seferde taviz vermiş olacaksın:sm_confused:sen yinede kavgaya mahal vermemeye çalışarak, giderse ne kadar rahatsız olacağını falan anlatmaya çalış. umarım tatlılıkla bu işin üstesinden gelmeyi başarırsınız.
canım sağol bu arada imzamı beğendiğin için:1hug:

Malesef buna benzer bir durumu,kısa bir süre önce bende yaşadım.Erkekler bazen bizi çok incitiyor işin sonu kavga kıyamete dönüşebiliyor.

valla ben esimi is yerinden bir arkadasinin dugunune bile gondermedim yalniz basina...hayatta gondermem...ne zaman sen bana oraya buraya rahatca gidebilirsin dersen, ben sana git derim diyorum...ama bazen arkadaslariyla cikmak istiyor aksamlari...ara sira olunca bisy demiyorum...o kadari normal...ama baska bir sehire gitmek bence capkinlik soz konusu...

Arkadaşım senin diğer konularına ve mesajlarına da baktım...Tek diyeceğim kurtar kendini bu adamdan....

Bunun sorunun altında eşim arkadaşlarınla bir yere gidecek mekan müzikli ve içkili acaba bir kaçamak yapar mı bir gecelik ilişki yaşar mı yatıyor sanırım ( yada soru tarzından ben öyle yorumladım)

Her evlilik kendi içinde özeldir. Koskoca insanların izin alma gibi bir olayı bana ters. Asla ne eşim benden izin alır ne de ben. Sadece bilgi veririz.

Şöyle bir örnek vereyim eşimle 9 yıldır birlikteyiz. O görüş olarak içki kullanmaz pekte içkili ortamları sevmez. Ancak ben , arkadaş toplantılarında, şirket yemeklerinde, güzel yaz akşamlarında bir kadeh birşey içerim (karışmaz)

Arkadaşlarımla sene de 2-3 kere toplanır yemeğe gideriz. Bazılarına eşim katılır bazılarına katılmaz. Müzikli, içki yerde arkadaşlarımla bir arada olur gece 01-02 gibi eve dönerim.

Tabiki insanlar arada arkadaşlarıyla olmak isterler bunda ters birşey göremiyorum.

Her gece olur, haftada 2-3 akşam olur o zaman konuşulur ne oluyor diye. ama kırk yılda bir bu tip birşeyin sorun edilmemesi taraftarıyım.

kaydirigubbakcemile5bundan sonra saninde eğlenmek amacıyla yanlız başına arkadaşlarınla eğlenmene izin verecekse gitsin bakalım

bence de izin verme sakın. ayrıca eğlenecek yer mi kalmamış neden komşu şehre gidiyorlar. yiyecekleri naneleri tanıdık biri görmesin diye mi? :olmaz:

Back
X