Size bisey anlatmak istiyorum...

iddiafi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
153
50
13
30
Kizlar merhaba ..ben 20 ekim 9 haftalik kalb durmasindan kurtaj oldum, 20 kasim herzamanki gibi adet gordum 20 aralik adet beklerken hicbisey olmadi 23 aralik kan testi negatif cikti 26 aralik usm rahmin kalinlawma oldugunu testin negatif olduguna gore adet olacagimi dedi , ve bugun idrar testi yaptim aninda koyu cift cizgi gordum bu nasil bisey ...

Kizlar merhaba ..ben 20 ekim 9 haftalik kalb durmasindan kurtaj oldum, 20 kasim herzamanki gibi adet gordum 20 aralik adet beklerken hicbisey olmadi 23 aralik kan testi negatif cikti 26 aralik usm rahmin kalinlawma oldugunu testin negatif olduguna gore adet olacagimi dedi , ve bugun idrar testi yaptim aninda koyu cift cizgi gordum bu nasil bisey ...
Hamilesin demek hayirlisi olsunn :)

Tek teste güvenme bitane daha yaptın mı eğer pozitifse kan ver

3 tane yaptim 3ude pozitif , simdi bayram oldugu icin kan testi yaptiramiyorum yeniden , bakuden yaziyprum , yaptigim 3 testde hepsi ayri marka

2017-01-03 23.20.00.webp

Gec dollenme olmasi korkutuyor beni zaten yine kalbi durur diye :KK43:
Tatlim herkesin hamileligi farklı olduğu gibi kendi hamileliklerin arasinda da fark olabilir. Gec dollenme tehlikeli bir şey degil sen aklina kötü şeyler getirmemeye çalış ki güzel olsun her şey. Onceki gebeliklerini unutmaya çalış. Icini ferah tut tatlım. Testin de cok güzel maşallah. Acile gitsen yaparlar belki kan testi

ablam adetin ustunden 10 gun gecti dr a gittik bakti ultrasonda rahim.kalinlasmasi var dedi bebek ile birsey goremediler alttan bakmalarina ragmen adet sokucu vereceklerdi ama once kan tahlili yapalim dediler bir bakti hamile :) cok sukur 9 aylik yigenim.var yani demem o ki ultrasonda bile gozukmuyor bazen

ablam adetin ustunden 10 gun gecti dr a gittik bakti ultrasonda rahim.kalinlasmasi var dedi bebek ile birsey goremediler alttan bakmalarina ragmen adet sokucu vereceklerdi ama once kan tahlili yapalim dediler bir bakti hamile :) cok sukur 9 aylik yigenim.var yani demem o ki ultrasonda bile gozukmuyor bazen
Aynen bendede oyle oldu , bana adet sokturucude verdi yani progestron dedi 1 2 gun icmen yeter hemen adet olacaksin mende 7 gun icib olmayinca bugun test yaptim , simdi doktora soyledim o progestronu kesme dedi 16 haftaya kadar atman gerek bi sakincasi yok dedi , 1 hafta daha bekle yeniden ultrasnda bakalim dedi

Rahim kalışlaşması mı dedi canım
Evet canim bu kalinlasma adet gununde ve hamilelikte olur dedi banada kan testi negatif oldugu icin herhalde adet goreceksin dedi burdan cikip eve gidince bile ola bilirsin , ama 7 gun oldu bi sey yok ..ve sonuc pozitif

Yeni kurtaj olmussu onun etkisi olabilirmi

Hic anlamiyorum bu ko ulari bn ama tarih cok uzun kurtajin etkisi yoktr cnm hayrli olsn

Idrar testi pozitif olmasi icin 14 gun gecmeli degilmi kizlar ? Peki 23 aralik neden kan testim negatif cikmis ola bilirki 23 kasim 3 ocak 10gun ..

Canm bi anda deger yukseliyo zatn kadn 3 gun sonra idrara gecyr bazn 2 gun hic belli olmuyo sen yarin kan veremzmsn yada su dijital kac haftalik olan testlrdn yap insallah vardr ve sagliklica olur

Back
X