Size danışmak istiyorum.

mina21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
24
2
38
35
Antalya
Selamun aleyküm arkadaşlar.eşimle dört gündür küsüz ve ayrı yatıyoruz.ne o geliyor yanıma nede ben gidiyorum.tartışmamız şöyle oldu,oğlumu giydirirken birtürlü izin vermedi giydirmeme,sürekli hareket edip duruyordu,bende yavaş bir şekilde vurdum oğluma,sonra eşim çocuğu niye ağlattın deyip kafama vurdu.tabi bende çok sinirlendim,bana böyle davranamazsın dedim,bütün akşam küs kaldık.gece yatakta bana sarıldı özür mahiyetinde,bende ittim onu.oda sen madem bana küssün aynı yatakta yatmanın anlamı yok dedi ve ayrı odaya gitti.şimdi dördüncü gecemiz hala yanıma gelmedi,akşamları işten geldikten sonrada birbirimizle konuşmuyoruz.onsuz uykumda gelmiyor.sizce gurur yapmayıp yanına gidip çağırmalımıyım yoksa onun benden özür dilemesinimi beklemeliyim? Şimdiden teşekkür ederim.

Sen ogluna vuruyorsun, kocan sana. Bence bu kuslukten daha muhim mevzular var. Su anlattiklarinizdan benim cikarimim oglun sana kusmuyorsa seninde kocana kusme hakkin yok.

Selamun aleyküm arkadaşlar.eşimle dört gündür küsüz ve ayrı yatıyoruz.ne o geliyor yanıma nede ben gidiyorum.tartışmamız şöyle oldu,oğlumu giydirirken birtürlü izin vermedi giydirmeme,sürekli hareket edip duruyordu,bende yavaş bir şekilde vurdum oğluma,sonra eşim çocuğu niye ağlattın deyip kafama vurdu.tabi bende çok sinirlendim,bana böyle davranamazsın dedim,bütün akşam küs kaldık.gece yatakta bana sarıldı özür mahiyetinde,bende ittim onu.oda sen madem bana küssün aynı yatakta yatmanın anlamı yok dedi ve ayrı odaya gitti.şimdi dördüncü gecemiz hala yanıma gelmedi,akşamları işten geldikten sonrada birbirimizle konuşmuyoruz.onsuz uykumda gelmiyor.sizce gurur yapmayıp yanına gidip çağırmalımıyım yoksa onun benden özür dilemesinimi beklemeliyim? Şimdiden teşekkür ederim.

Büyüklerim her zaman, ne olursa olsun eşinle ayrı yatakta yatma derdi.
Vurması pek hoş olmamış. Sarılarak affettirmek istemiş kendini. Sen de tavrını koymuşsun. Bence şimdi gidip sarıl barışın. Bir daha o şekilde davranmasını istemediğini söyle. Kırgınlığını ifade et. Oğluna nasıl davranman gerektiğine de sen karar verirsin. Bunu da hissettir. Onun yaklaşım tarzı olduğu gibi senin de olduğunu bilmesi lazım. Ayrıca çocukların da biraz disipline ihtiyacı vardır. Ağlamasın diye taviz verilirse sonra daha kötü oluyor.

Erkekler cocuk konusu olunca nedense cok saldrgan oluyolar annelere bakici gozuyle bakiyorlar resmen cocuga kizamazsn mudahale edemzsin..simdiki babalarn cogu öyle benim eşim de oyle.esinizn yaptgi bir hata belli ki kendini kaybetmiş erkekler ozur dileme özürlüler. Size sarilmasi bir ozur dileme sekliydi aslinda kirildnz haklisnz ama hic deglse bir adm atmış uzatmamalisnz ayni evde kus kalmak haramdir zaten...

Erkekler cocuk konusu olunca nedense cok saldrgan oluyolar annelere bakici gozuyle bakiyorlar resmen cocuga kizamazsn mudahale edemzsin..simdiki babalarn cogu öyle benim eşim de oyle.esinizn yaptgi bir hata belli ki kendini kaybetmiş erkekler ozur dileme özürlüler. Size sarilmasi bir ozur dileme sekliydi aslinda kirildnz haklisnz ama hic deglse bir adm atmış uzatmamalisnz ayni evde kus kalmak haramdir zaten...

evet biliyorum yanlış olduğunu.bunu bana kaç defa daha yaptı,ama ben hep ilk sarılmasında affettim,birdaha olmaz dedi özrünü kabul ettim.normalde benim çocuk yetiştirmemı beğenir,çok güzel eğitiyorsun der,bazen böyle saygısızca hareketlerde bulunur,çocuklarda vardı yanımda,kızım bana öyle bir sarıldıki içim yandı.şimdi tekrar gelip af dilemesini bekliyorum,belki hatasını anlamıştır diye ama o benden bekliyor galiba.ben neyin özrünü diliyecem bilmiyorum.kaç gündür çok huzursuzum.evde iki yabancı gibiyiz.

Sen ogluna vuruyorsun, kocan sana. Bence bu kuslukten daha muhim mevzular var. Su anlattiklarinizdan benim cikarimim oglun sana kusmuyorsa seninde kocana kusme hakkin yok.

olurmu öyle arkadasım.oğlumu öldüresiyemi dövdüm sanki.ben anneyim bir çocuğa davranışla bana yani eşe,yani anneya davranış bir olurmu hiç.terbiye mahiyetinde hafif bir şekilde vurdum.

daha önceden de kaç kez vurmuş.üstelik bu kez çocukların yanında vurmuş anladığım kadarıyla.kararlı ol.gitme.o gelsin yanına

Bence küsmek çözüm değil çünkü ilk defa vurmamış. Peki daha öncede sadece çocukla ilgili konularda mı vurdu?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

artik ikinizde sakinlestigini dusunuyorum
aksam bir cay demle oturun karsilikli konusun boyle olmaz
hem onun sana vurmaya hakki yok bunu anlamali
3gece birbirinden ayri yatan eslere melekler lanet eder derdi benimkilerde
birsekilde birbirinizin gonlunu alin
bu islerde gurur olmaz siz evlisiniz artik o ne oyle yok o gurur yapiyor yok ben yapiyorum
olmaz barisin

bu vurma konusu(cocuga) hep sıkıntı oluyo ya ben evli degılım ama evli olanlardan biliyorum canım ne olursa olsun cocuga el kalkmaması lazım bence derın yaralar acıyo ufak bı vurma olsa bıle bilinci yerine geldiğinde cocukta ilerde kin besleyebilir hatırladıkca hele bir kız cocoguna babanın vurması kız cocugundaki etkisi çok kotu oluyor.

bence eşinizin hatasını anlayıp size sarılmak istemesi olumlu bir davranış meseleyı aranızda cözmeniz gerekli güzel bir dille ama eşinizin size el kaldırma girişimini sonuna kadar yanlış buluyorum bence barışın mutluluklar sizin olsun dilerim tekrar yaşamazsınız ...

Evet beş yıllık evliliğimde bir kaç defa daha el kaldırdı bana,sadece çocuklar için değil farklı konular için olmuştu..normalde bana çok düşkündür eşim.ama sinirlendimi ağzından çıkanı kulağı duymuyor.ben saygılı bir aile ortamında büyüdüm,bazı şeyleri kabul edemiyorum.mesela sinirlenince tokat atması gibi.

bu vurma konusu(cocuga) hep sıkıntı oluyo ya ben evli degılım ama evli olanlardan biliyorum canım ne olursa olsun cocuga el kalkmaması lazım bence derın yaralar acıyo ufak bı vurma olsa bıle bilinci yerine geldiğinde cocukta ilerde kin besleyebilir hatırladıkca hele bir kız cocoguna babanın vurması kız cocugundaki etkisi çok kotu oluyor.

bence eşinizin hatasını anlayıp size sarılmak istemesi olumlu bir davranış meseleyı aranızda cözmeniz gerekli güzel bir dille ama eşinizin size el kaldırma girişimini sonuna kadar yanlış buluyorum bence barışın mutluluklar sizin olsun dilerim tekrar yaşamazsınız ...
cevabınız için teşekkür ederim arkadaşlar.şuan yan odaya gitsemmi bilmiyorum.inanın eve geldimi tüm hizmetini yapıyorum.sade hiç birşey konuşmuyoruz. Off şuan ne yapacam bilemiyorum?

Çocuğu terbiye etmenin yolu vurmaktan mı geçiyor? Çoook iki çocuğu giydirmeye çalışırken ahtapotu bile daha rahat giydirebileceğim fikrine kapıldım ama hiç vurmak aklıma gelmedi?! Hafifçe bile!! Sonra da eşim de kafama vurdu mu diyorsunuz? İleride çocuğunuz da arkadaşlarına vuracak ve siz çocuğum çok saldırgan içine kapanık iletişimi zayıf arkadaşları ile geçinemiyor diye yazacaksınız? Biraz çocuk gelişimi kitapları okuyun, terbiye kızara, döverek olmaz, severek, öperek, ilgiyle olur!.. Sizin yaptığınız ne kadar doğru ise eşinizin ki de o kadar doğru, sizin yaptığınız ne kadar yanlışsa eşinizin de o kadar yanlış...

Sakın gönlünü falan almayın. Hem suclu hem güclü. Ne demek kafaya vurmak, 10 yasında cocuk mu var karşısında? Burnu sürtsün küserse de küssün.

Siz oğlunuzdan özür dilediğiniz mi vurduğunuz için peki?

Bunlar hiç doğru eylemler değil. Küçücük çocuğa bile şiddet aşılıyorsunuz. Bence özürden ziyade bu sorunu aşmaya bakın. Yapamıyorsanız destek alın.

Size daha once de vurmus. Biraz hatasini anlasin artik bence. Huzursuz gibi de gorunmeyin. Eger hic duramiyorum kusken diyorsaniz en azindan normal konusun ama ozur falan dilemeyin. Cocuklar elbette cigrindan cikartiyor bazen insani, siz annesiniz cocugunuza vurdugunuz icin cocuktan daha cok caniniz yanmistir eminim. Bir daha tekrarlamazsaniz siz de rahat edersiniz. Ama esiniz bir seyleri anlamali.

Arkadaslar herhalde oklava kirmadi cocugun sirtinda. Hic mi terlik yemediniz kucukken ya da masa alti cimdigi. Seri katil mi olduk sonunda?
Konu sahibi arkadasim sen biraz daha sakin olmayi dene esine de sakin geri adim atma. İnsan gibi insana davranir gibi davranmayi ogrensin.

Back
X