Size danışmak istiyorum.

Özür dilemesini bekle dicem ama Erkekler Özür dileme ozurlusudur...

4 gün hic taviz vermedigine gire esin biraz inatciymis..
ayrica ne olursa olsun , evlilikte ayri yataklarda uyumayi dogru bulmuyorum ben ...
bence yaklasma yerine , esinle oturup konusmalisin.
Cocuklar seninde cocuklarin , nasil davranilmasi gerektigini
Sen bir Anne olarak , daha iyi biliyosun...

Bilerek ve isteyerwk hic bir Anne cocugunun canini yakmaz
Ki sende siddet uygulamamissin bunu Esine anlatmalisin..

cocuklarin yaninda asil boyle davrandigi icin Esin suclu bence. Sen cocugun eline vurdun diye , esin orda cocuklarin
Yaninda sana vuruyosa , cocuklara cok kötu ornek oluyor..
Bunlari esine anlatmalisin...
Hosuna gitmedigi bir tavrini gordugu zaman , bunu sana
yalniz oldugunuz zaman anlatmali .. cocuklarin yaninda degil..

Aslinda esin yanlis yapmamis. Gucu gucune yetene. Onu da baska bir erkek doverse tamamdir. :ssz:

Evet beş yıllık evliliğimde bir kaç defa daha el kaldırdı bana,sadece çocuklar için değil farklı konular için olmuştu..normalde bana çok düşkündür eşim.ama sinirlendimi ağzından çıkanı kulağı duymuyor.ben saygılı bir aile ortamında büyüdüm,bazı şeyleri kabul edemiyorum.mesela sinirlenince tokat atması gibi.

Insan partnerin degerini "normal" dönemlerde ölçmez, asil evliligin degeri, kötü zamanlarda belli olur. Beni sinirlendiginde döven insan, keyfi yerinde oldugunda sevmesi neye yarar?

Evliliginiz, bildigin siddetli evlilik. Cocuklarin önünde bile seni vurd! Kendini düsünmüyorsan bare çoçuklari düsün. Cocuktur, anlamaz deme, bir çoçuk babasi, annesini dövdügünü ömür boyu unutmaz. Böyle ailelerden çikan kiz çoçuklarin ilerdeki esleride çogu zaman siddet kullanirlar. Böyle ailelerden çikan erkek çoçuklari ise ilerde kendi eslerini döverler. Sonuçta evde böyle bilip, böyle gördüler.

Arkadaslar herhalde oklava kirmadi cocugun sirtinda. Hic mi terlik yemediniz kucukken ya da masa alti cimdigi. Seri katil mi olduk sonunda?
Konu sahibi arkadasim sen biraz daha sakin olmayi dene esine de sakin geri adim atma. İnsan gibi insana davranir gibi davranmayi ogrensin.

Evet, ben terlik yedim ve çok üzülüyorum, ve bundan dolayi bende sinirlenince daha hirçinlasiyorum, agresif oluyorum. Karsimdakini dövmem fakat birseyleri yere atabilirim.

Annemler o zaman kendi annelerinden gördügü seyleri uyguluyorlardi. Iyi kötü bizi egitmeye, büyütmeye çalisiyorlardi fakat simdiki annelerin öyle bir bahanesi yok. Internet altinda, çoçuk gelisim üzerine kitaplari daima siparis edebilirsin. Bence en hafif bir çoçuk vurma bile çoçuk egitiminde yeri yoktur. Baska tür cezalarda var çoçuklarin baze seylerin anlamasi için.

bu ne ya çocuk gibisiniz adam sonuçda gönlünü almak için sarılmış bence sende uzatma eşinin gönlünü al :34:

Evet, ben terlik yedim ve çok üzülüyorum, ve bundan dolayi bende sinirlenince daha hirçinlasiyorum, agresif oluyorum. Karsimdakini dövmem fakat birseyleri yere atabilirim.

Annemler o zaman kendi annelerinden gördügü seyleri uyguluyorlardi. Iyi kötü bizi egitmeye, büyütmeye çalisiyorlardi fakat simdiki annelerin öyle bir bahanesi yok. Internet altinda, çoçuk gelisim üzerine kitaplari daima siparis edebilirsin. Bence en hafif bir çoçuk vurma bile çoçuk egitiminde yeri yoktur. Baska tür cezalarda var çoçuklarin baze seylerin anlamasi için.

Kesinlikle katılıyorum. Çocuğum yok, olunca da becerebilirsem bir fiske bile vurmak istemiyorum. Ama çocuğun ilerde psikopat olur yaklaşımı da bana biraz abartı geliyor.

Sen çocuğa, eşin sana :22:
Niye bu şiddet peki? Sen çocuğuna vurma eşin de sana vurmasın. Bu kadar zor mu şiddetsiz yaşamak?

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum. Çocuğum yok, olunca da becerebilirsem bir fiske bile vurmak istemiyorum. Ama çocuğun ilerde psikopat olur yaklaşımı da bana biraz abartı geliyor.

Haha, vallahi piskopat olurmu olmazmi bilemedim, sahsen ben piskopat olmadim :1:

Tabiki hafif vurmak ile çoçugun her gün siddet görmesi farkli, bunu bende biliyorum. Yinede daha önce dedigim gibi, yinede en hafif vurmaktan bile kaçinilmasi gerekiyor. Cocugunu iyi egitirsen, sirf sen anne olarak üzüldün diye, kizdin diye, çoçugun zaten moreli bozulur, o ona yeterici kadar bir ceza olmus olur :) Bunu ben etrafimda görüyorüm, yani utopik bir durum degil :)

Ondan mı ogrenecekmissin anneligi? Kendisi saraylarda el bebek yetisti galiba. Kafaya vurmak nedir ya cocuga.vurma diyip ese vurmak burda mantik hatasi var. Bir de yataklar ayrilmis hem suclu hem.guclu bence onun oldugu odaya git kapiyi kapat bana anneligi ogretme de biraz konus ona agzini actirma ama sonra yalniz birak hatasini anlasin. Ayip olmus

Evet beş yıllık evliliğimde bir kaç defa daha el kaldırdı bana,sadece çocuklar için değil farklı konular için olmuştu..normalde bana çok düşkündür eşim.ama sinirlendimi ağzından çıkanı kulağı duymuyor.ben saygılı bir aile ortamında büyüdüm,bazı şeyleri kabul edemiyorum.mesela sinirlenince tokat atması gibi.

o zaman genel anlamda şöyle diyelim
sizin evliliginizde şiddet var
buda büyük sorun
sinir olması vs olması vurmasına sebep degil

canım eşime okudum konunu.
erkek gözüyle ne olması gerekir diye düşünüp yorum yapmasını istedim.
kesinlikle eşinin senden özür dilemesi gerektiğini,çocuğu yetiştirenin anne olduğunu ve
anneye müdahale edilmemesi geerektiğini söyledi.
bende böyle düşünüyorum.
inş en kısa sürede barışırsınız canım.

Sen ogluna vuruyorsun, kocan sana. Bence bu kuslukten daha muhim mevzular var. Su anlattiklarinizdan benim cikarimim oglun sana kusmuyorsa seninde kocana kusme hakkin yok.

Senin yerinde olsam ki olmak istemezdim kesinlikle zeytin dali uzatmazdim on gun de olsa yanima yaklastirmazdim sana vurmasi kolay sffedilir bisey degil bilmiyorum belki ben bu konuda cok katiyim

Senin yerinde olsam ki olmak istemezdim kesinlikle zeytin dali uzatmazdim on gun de olsa yanima yaklastirmazdim sana vurmasi kolay sffedilir bisey degil bilmiyorum belki ben bu konuda cok katiyim

Konu sahibine hitaben yazdiniz herhalde. Benim mesajimi neden alinti yaptiniz anlamadim. Mesajlarimiz arasinda baglanti kuramadigim icin sordum yanlis anlamayin.

Back
X