Size danismak istiyorum

cemre76

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
865
574
323
48
Esime panik bozukluk ve ofko kontrolu teshisi kondu.ilaclarini 3 ay icti.simdi yan etkisi var diye birakti.eski konularimi okursaniz size fikir olur.bana cok eziyet ediyor korkutuyor.simdi size sorayim ilaclarini haberi olmadan cayina katsam anlarmi.ben zor durumdami kalirim.yoksa farketmezde iyi olurmu lutfen cevap vermeden gecmeyin....

Yokmu bi cevabi olan.zor durumdayim.kimseye danisamam etrafimda size soruyorum sizde ilgilenmiyorsunuz.hani.kadin dayanismasi...

Esime panik bozukluk ve ofko kontrolu teshisi kondu.ilaclarini 3 ay icti.simdi yan etkisi var diye birakti.eski konularimi okursaniz size fikir olur.bana cok eziyet ediyor korkutuyor.simdi size sorayim ilaclarini haberi olmadan cayina katsam anlarmi.ben zor durumdami kalirim.yoksa farketmezde iyi olurmu lutfen cevap vermeden gecmeyin....

şimdi yan etkisi neler. yani doktor başka ilaç veremez mi Allah yardımcınız olsn ya

Öncelikle sakin olun,cevap gelmedi diye hani dayanışma falan gereksiz;) gelir elbet, pek fazla yap yapma denecek bir konu değil ,ilacın yan etkilerini bilmiyoruz ,fark ederse ne olur bilmiyoruz, ilacı veren doktoru arasanız ve ona danışsanız daha mantıklı olmaz mı?

Fikrim yok,sadece yazmadan geçmek istemedim.
Allah kolaylık versin,size güç versin.
Tedaviyi keserse boşanmakla tehdit etseniz acaba etkili olur mu ?
Veya doktoru arayıp yan etkileri sormasını söyleseniz...

Çayın tadını bozabilecek bir ilaç mıdır bilemiyorum.
Bir de bu yan etki tahmin ettiğim gibiyse,o etkileri yaşamaya devam ederse anlayacak ?

Ilacin yan etkisi varsa doktora sorun mutlaka mudaili ilac vardir. Esiniz gitmek istemiyorsa siz doktordan gidip ogrenin. Habersiz koymayin yan etkisi ciddi olumsuzluklara sebep verebilir.

Cevabin icin sagol,yan etkisi var tabi ama dozunu cok minik aticam.anlar diye cok korkuyorum.ama boylede kendime olan saygimi yitirdim.sureklir kotu sozler hakaret agzini burnunu kirarim.evde hep kendi kendine konusuyor herkesten nefret ediyor ben dahil.onun icin dusmaniz...

Bu şekilde faydası olacağını düşünmüyorum.
Dozunu doktorun söylediğinden farklı verirseniz ve bazı günler içmezse maalesef faydası olmaz.

Cevabin icin sagol,yan etkisi var tabi ama dozunu cok minik aticam.anlar diye cok korkuyorum.ama boylede kendime olan saygimi yitirdim.sureklir kotu sozler hakaret agzini burnunu kirarim.evde hep kendi kendine konusuyor herkesten nefret ediyor ben dahil.onun icin dusmaniz...

konularınızı okudum biraz çok üzüldüm ya. anlarsa daha çok zulmeder size. ama böylede olmaz.çaya değilde meyve suyuna atsanız anlar mı acaba

Ben bunu doktoruna danışmalısınız,o size daha iyi bir yol gösterecktir..allah yardımcınız olsun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Emek verdiginiz cok tesekkur ederi.cok haklisiniz o konuda cok hassas suan cayina az bi toz yapip attim anlamadi ama etkilerini hissedince anlicak.ben ne dicem bilmiyom caresiz olunca insan bi cozum ariyor.doktoru arasam ne olcakki bile bile birakti yan etkisi var diye isim vermek istemiyorum,ilac cok hafif ve dozuda cok az attim.bi.ara ilaci degistireyim dedi ole kaldi..

Emek verdiginiz cok tesekkur ederi.cok haklisiniz o konuda cok hassas suan cayina az bi toz yapip attim anlamadi ama etkilerini hissedince anlicak.ben ne dicem bilmiyom caresiz olunca insan bi cozum ariyor.doktoru arasam ne olcakki bile bile birakti yan etkisi var diye isim vermek istemiyorum,ilac cok hafif ve dozuda cok az attim.bi.ara ilaci degistireyim dedi ole kaldi..[/QU

çok sakin bir şekilde psikolojiktir desen etkisi için ya da gripmisin falan desen

Emek verdiginiz cok tesekkur ederi.cok haklisiniz o konuda cok hassas suan cayina az bi toz yapip attim anlamadi ama etkilerini hissedince anlicak.ben ne dicem bilmiyom caresiz olunca insan bi cozum ariyor.doktoru arasam ne olcakki bile bile birakti yan etkisi var diye isim vermek istemiyorum,ilac cok hafif ve dozuda cok az attim.bi.ara ilaci degistireyim dedi ole kaldi..

Etkilerini nasıl anlayacak ki??aa ben iileşiyorum,iileşmemeliyim mi dicek?doktora ilacı neye karıştırabilirim diye sorabilirsin,yol gösterecktir..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

önceki konuna baktım, o konuda eşine şizofren demişsin, gerçekten bu teşhis kondu mu yoksa sen mi öyle tahmin ediyorsun
bence çayına ilaç atma çünkü anlarsa eğer adam zaten piskopat kadın beni öldürmeye çalışıyor diye mahkemelik olursunuz
önceki konunda çalıştığını yazmışsın, hala çalışıyor musun??
ben de 33 yaşındayım ama senin yaşadıkların çok korkunç

Bilmiyorum sastim kaldim ne desem kavga sebebi agzimi acamiyorum her laf saygin yok serseri geri zekali sana mal adam lazim saga sola vurma dayakla tehdit.cayi icti tepkisi cay aci agzimin tadi yok.korktum ben daha atmam.bide yarinki etkisi var.siz he duanizda Allahim kocamin.serrinden.beni koru diye dua ettinizmi.sanirim konumun ozeti bu..

Evet yasadiklarim korkunc ama onceki konularima inanmayanda var.o teshisi ben soyledim,sizofren kadar olmasa da ona yakin.doktorun teshisi panik atak ve asiri ofke.beyindeki mutluluk hormonlari bozulmus.3 cok iyi idi insan oldugumun farkina vardim 3 haftadir icmiyor.dunyam karardi ic diyorum dinlemiyor sen hastasin sana lazim diyor....

Evet yasadiklarim korkunc ama onceki konularima inanmayanda var.o teshisi ben soyledim,sizofren kadar olmasa da ona yakin.doktorun teshisi panik atak ve asiri ofke.beyindeki mutluluk hormonlari bozulmus.3 cok iyi idi insan oldugumun farkina vardim 3 haftadir icmiyor.dunyam karardi ic diyorum dinlemiyor sen hastasin sana lazim diyor....

çayına içeceğine ilaç atmayın bence anlarsa daha kötü davranır size eşinizi psikoloğa götüremez misiniz belki terapi işe yarayabilir hem durumunu kabullenir hem de ilaçlarını düzenli içer :44:

eğer hasta tedaviyi kabul etmiyorsa değil sizin normal şartlarda acil müdahale ekiplerinin bile yapabileceği bir şey yok (yasal anlamda) yalnız böyle de hayat geçmez ilaçların yan etkisi olabilir. hatta milyonda bir gözlenen bir etki eşinize denk gelmiş bile olabilir mesul duruma siz düşersiniz. gizli saklı hareket etmektense doktorunuzla durumunuzu paylaşın o sizi yönlendirsin. ayrıca hakikaten de böyle ömür geçmez eğer tedaviyi kabul etmeyecekse size ettiği tehditleri gerçekleştirene kadar yanında mı kalmayı planlıyorsunuz? bence bir müddet ayrılmanız belki kendisine ders olabilir

Önceki konularına şöyle bir baktım da Allah yardımcın olsun sana bol sabır versin, eşin olacak adamı da ıslah eylesin ne diyeyim.

76 doğumlusun herhalde yaşın da genç, bu adama bunca yıl katlanmışsın bir ömür daha nasıl katlanılır düşünüyorum da çok zor.

Allah senin ve çocuklarının yüzüne gülsün. Bir de bilgisayar geçmişini silmeyi unutma.

Back
X