• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size danismak istiyorum

Bu tür ilaçların yan etkisi kötü olur. benim eşimde de öfke kontrolsüzlüğü var dedi doktor. Allahtan o çok yan etkiye maruz kalmasına rağmen tedavisine uydu ilerlerse daha kötü olacağının farkına vardı. Aslında siz bu konu da ne söyleseniz ne kadar dil dökseniz boş. sonuçta size baya zulmetmiş anladığım kadarıyla. Bir fikirde üretemedim. off. çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun. belki bir piskolog ilaçlarını içmezse hastalığı ilerlerse ne tür durumlarla karşılaşacağını anlatsa daha iyi olur. Çok dokunan yan etkisi olan ilaçlarını değiştirebilir belki. :31:

Allah razı olsun.evet ilacı gizli içirmekten çoktan vazgeçtim.basıma bir bela daha alamam,bıraktım artık ne hali varsa görsün.zamanla içmeyince belki kendisi anlar kendisine nasıl zararı oldugunu.bu kullandğı 3 aylık surede arada bırakınca kendisi söylemişti.ilacı içmeyince kafamda sürekli tartıştıgım insanlarla kavga ediyorum,bu düsunceleri beynimden atamıyorum diye.bilmiyorum suan tek bildiğim evde bir düşman var edasıyla yasaması,yanında yemek bile yıyemiyorum agzım çok ses çıkarıyormuş,bundan bile çok rahatsız.cocuklarımı elinden kurtardım.suan babaanneyle memlekette yasıyorlar.oğlum univ 1. sınıfı bu yıl bitiriyor.kızımıda butun kıs kavga dövuşde olsa univ okumaya ikna edebildim.ve vakit kaybı olmasın diye dershaneye yazdırdım.seneye inşallah gidicek.yılda bir kez izne memlekete gidiyoruz,annesi ve cocuklar ne zaman döneceğimizi soruyorlar.çünkü ordada onlarada zulmediyor.Allah islah etsin.ne diyeyim Rabbime sıgınıyorum...

ah be canım herkesde ne dertler var rabbim...
Çok üzüldüm allahtan çocuklarınız yetişkin sayılır anlayacak yaştalar.
Çayına az doz koysan bi şey değişmez
Aynı dozda ay çünkü o tarz ilaçların dozları da çok önemli.
aynı dozda aynı saatte alması gerekir.
Bi de çaya koyunca eriyecek ve emilim hızı değişecek bu da reaksiyona sebep oalbilir.

İkna yolu yoksa en azından doktora bi sormal lazım haberi olmadan nasıl içirilebilir diye

Allah razı olsun.evet ilacı gizli içirmekten çoktan vazgeçtim.basıma bir bela daha alamam,bıraktım artık ne hali varsa görsün.zamanla içmeyince belki kendisi anlar kendisine nasıl zararı oldugunu.bu kullandğı 3 aylık surede arada bırakınca kendisi söylemişti.ilacı içmeyince kafamda sürekli tartıştıgım insanlarla kavga ediyorum,bu düsunceleri beynimden atamıyorum diye.bilmiyorum suan tek bildiğim evde bir düşman var edasıyla yasaması,yanında yemek bile yıyemiyorum agzım çok ses çıkarıyormuş,bundan bile çok rahatsız.cocuklarımı elinden kurtardım.suan babaanneyle memlekette yasıyorlar.oğlum univ 1. sınıfı bu yıl bitiriyor.kızımıda butun kıs kavga dövuşde olsa univ okumaya ikna edebildim.ve vakit kaybı olmasın diye dershaneye yazdırdım.seneye inşallah gidicek.yılda bir kez izne memlekete gidiyoruz,annesi ve cocuklar ne zaman döneceğimizi soruyorlar.çünkü ordada onlarada zulmediyor.Allah islah etsin.ne diyeyim Rabbime sıgınıyorum...

Allah yardımcın olsun. Rabbim seni ve evlatlarını korusun gözetsin.. :43:

Back
X