Erkek İnfertilitesi size de bir umut olur belki bize oldu :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

maviboncuk2013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
685
356
123
Eskişehir
kızlar bazı arkadaşlar beni bilir. Bir ay önce eşimde sperm sayısı ve hareketlilik çok azdı. Çok üzüldük ama elimizden geleni yaptık ve sayımız baya arttı (tabi bize göre). Bir ay evvel 8 milyondu şimdi 25 milyon olmuş. Hala hareketlilşkte sıkıntı var ama Allahın izniyle onunda üstesinden geleceğiz. Şimdi şunları yaptık:

keçiboynunuzu kürü, arı sütü ve bal, Q10 vitamin, Antalyadan kayınbabam büyük bir şirketten karışım hazırlatmış isterseniz onu da verebilirim. Kereviz otu çayı. Hareketlilik y,ne çok düşük ama morfoloji % 15 ve üstü. İnşallah hareketliliği de aşacağız. Sıcaklarda test yaptırmak sıkıntı oluyor biliyorsunuz ölüyor spermler. Dualarınızla. İnşallah hepimize umut olur.

merhabalar inan sayıda böylesine ciddi bir yükseliş olmasına çok çok sevindim. daha önceki konuşmalarımızıda sana ümidini kesmemeni, takviyelerin hakikaten işe yaradığını söylediğimi hatırlıyorum.bekleyin q10 hızı da düzeltecektir. maalesef etkilerini 2 ayda falan görebiliyorsunuz.

evet canım fakat şu var bu sefer yapılan test bi anormal ya hiç türkçe terim yok. Doktor da ilgilenmemiş bile. Biz de internetten baktık. Total sperm nur (mill): 24.70
doğru bakmışız dimi

Güzel bi artış olmuş,hareket için proxeed plus deneyebilirsiniz.
Biz varikosel ameliyatından önce kullandığımızda,
ileri varikosele rağmen hareketi%50'den %85'e çıkarmıştı.
Sayı da bi artış olmamıştı.En kısa sürede güzel haberlerinizi alırız inşallah.

vitamin mi ? Q10 kullanıyor eşim. Doktor mu veriyor biz alabiliyor muyuz? Allahım güzel rabbim ezan okunuyor isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin

vitamin mi ? Q10 kullanıyor eşim. Doktor mu veriyor biz alabiliyor muyuz? Allahım güzel rabbim ezan okunuyor isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin

Amiiin!!!
Evet vitamin,için de sperm için gerekli olan bütün vitaminler var.
Günde iki şase kullanılıyor sabah akşam,toz halinde suya atıp karıştırılıyor.
Bir kutu 15 gün gidiyor.her ay iki kutu yani.Biraz tuzlu ama faydası olduğuna inanıyorum.
Proxeed plus topiği de var,bi göz atın isterseniz.
Biz Q10 kullanmadık hiç,ama geri kalan ne varsa kullandık.
Argınmax'a geçmiştik bir iki ay önce,yine proxeed'e dönücez.
Her gün kavrulmamış badem,kuru kayısı ve hurma tüketsin eşiniz.
Yine topikten bi arkadaşım önermişti akşamları bir avuç nohut kaynatıp bir kase veriyorum eşime.
Suyunu da içiyor.İşte hangisi şifa olucaksa,deniyoruz bakalım.

evet canım fakat şu var bu sefer yapılan test bi anormal ya hiç türkçe terim yok. Doktor da ilgilenmemiş bile. Biz de internetten baktık. Total sperm nur (mill): 24.70
doğru bakmışız dimi

evet doğru okumuşsunuz. sperm sayısının çoğalmasının ilk aşamasında hız düşebiliyor endişelenmeyin. bizim de başımıza gelmişti sonra ay ay dengeleniyor ama sakın q10i bırakmayın.hatta mümkünse dozunu biraz artırın.200mg altına inmemeli. burada daha önce de açıklamıştım. bir anda sperm sayısı yükselince onları hareket ettirecek enerji miktarı yetersiz kalabiliyor. buradaki bir arkadaşın dediği gibi ek olarak proxeed kullanabilirsiniz. ama bilgin olsun proxeed'in içindeki l-carnitine maddesi asıl olarak hıza etki ediyor. proxeed elbette tam tekmil bir vitamin ama bizim gibi size de pahalı gelirse tek l-carnitine'de kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…