size de boyle oluyor mu ?

aynı ben yani:27:
yıllardır beraberiz, öyle evlilik konusunda takıntılı değilim sadece bir adı konsun isterim.
ama yok onu bile yapamayız...
ben bugün 19 yaşında bir yakınımızın düğün davetiyelerini dağıttım...
onlar da 2senedir beraberlerdi.sonunda kavusuyorlar.
ama gel gör ki o kızdan 2yas büyüğüm ve ilişkim daha uzun, ama biz nişan bile yapamadık...
karşıma sevgilim çıkmasaydı eğer bu yaşta nişan falan düşünmezdim.
ama itiraf edeyim bugün o davetiyeleri dağıtırken içim çok burkuldu:59:
nedenini bilmediğim bir şekilde kalbim kırıldı:59:

dimi ya evlenme meraklısı olmak degil olay suanda mutluyuz tamam ama bizden daha genc ve daha kısa sure birliktelik yasayan insanların nisanlandıgını evlendigini gorunce noluyo ya diyorum:27:

bide gelip bizden once evlenirsiniz dedim ama biz once davrandık demiyolarmı:14:
biz gidip dugunlerde oynarız ancak:86:

Aranız da bu konuları hiç konuşmuyor musunuz?
Yani seninki şimdi olmaz ilk önce şunu bunu yapmam gerek ondan sonra daha uygun olur tarzında konuşupta en azından aklında bi zaman oluşturmanı sağlamıyor mu?
Sence artık adım atılmamasının nedeni ne?
Bir de hiç birikim yapmadı mı, uzun zamandır berabersiniz

Çok sordum yaw:27:

konusuluyor hemde cok sık yaza evlenelim soyle yapalım boyle yapalım diye ama bizden sonra tanısıp bizden once evlenenleri gorunce uyus oluyorum ben:27:

konusuluyor hemde cok sık yaza evlenelim soyle yapalım boyle yapalım diye ama bizden sonra tanısıp bizden once evlenenleri gorunce uyus oluyorum ben:27:
Anlıyorum ama olur inşallah ya bi aileleri taıştırın tanışmadılarsa, sonrası geliverir hemen...:nazar:

aileler tanıstıgı an sozle istemede olcak zaten...soz olsa arkası gelir hayırlısı artık...

Son düzenleyen: Moderatör:
dimi ya evlenme meraklısı olmak degil olay suanda mutluyuz tamam ama bizden daha genc ve daha kısa sure birliktelik yasayan insanların nisanlandıgını evlendigini gorunce noluyo ya diyorum:27:

bide gelip bizden once evlenirsiniz dedim ama biz once davrandık demiyolarmı:14:
biz gidip dugunlerde oynarız ancak:86:

aynen öyle.
yarın gidip o davetiyesini dagıttığım akrabamın düğününde göbekler atacağım:64::64:
göbekler atarken de sevgilim kıskançlık mesajları yazar anca...
onlar erecek muratlarına biz sevgili kalacağız daha yıllarcaaa:52::52:

offf tatlım yaa bende aynı dertten yakınanlardanım ki ben sülalede tek kızım hepsi erkek olduğu için evlendirme baskısı yaşıyorum inanılmaz boyutta ama sanki evlenirsem büyü bozulacakmış gibi geliyor :5::5::5:

Ayyyyyyy biliyorum o duyguyu ve suan inan gülüyorum :1:

Ben hep sanirdimki tek bende var bu gicik olma tripleri ama degilmis ohhhh rahatladim :21: Biz iliskiye baslarken evlenceksek basliyalim dedik az cok taniyoduk cünkü birbirimizi hani laylaylom bi iliski olmasin dedik ve suan 4 seneyi gecti hep hayalimizde 2012 vardi ama aksilikler yüzünden 2012 ne yazikki sadece nisan olacak insallah yani biz biraz daha evlilik meraklisi ciftlerdeniz ama özellikle onun arkadas cevresinden daha yeni tanisanlar evlenince ben bi sinir oluyorum kendi kendime sormayin nedendir bilmiyorum :9: Ben cooooook istiyorum ve senelerdir sabrediyorum ama olmuyor ya ondan herhalde... En yakin arkadasi 1 sene önc bi kizla cikmaya basladi kizda ayni benim gibi almanyadan ve bu sonbaharda evleniyolar ne gicik olmustum duydugumda sevdigime neler demistim :47:

Back
X