Size de Böyle Oluyor mu ?

maria65

No pain , no gain
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
121
48
Merhaba kaç gündür elimi neye atsam kırılıyor yada bozuluyor. Örnegin dun bardak , ütü masası falan kirdim.Sanırım evde bir şey bitakmaycagim .:KK43: Ya sizce nazar mi var üstümde ?

Bardak, ayna, cam kırmak falan neyse de, ütü masası kırmak nedir? Ağır beddua işi valla.

Merhaba kaç gündür elimi neye atsam kırılıyor yada bozuluyor. Örnegin dun bardak , ütü masası falan kirdim.Sanırım evde bir şey bitakmaycagim .:KK43: Ya sizce nazar mi var üstümde ?
ben tansiyonum düşükken baya bi sakarlaşıyorum , insanın elleri titriyor sanki.
nazarda olabilir tabiki, birde bi hayır işi falan adadınızmı hiç bundanda olabilir, unutup yapmadıysanız olabiliyor.
birde çok acelemiz varsa telaştanda etrafa zarar verebiliyoruz

bende korkuyorumki evi parça parça yok etmesek bari:) iki kuzu bide ben düşünün evde kırılanları :)

Hahahha , ben evde ne kahve ne kadeh ne çay bardağı bıraktım :KK70: Tabaklara geldi sıra dün 2 tane gitti :p Sakarlık nazar neye bağlarsan bağla ama bizde sorun yok rahat ol :KK70: :p

Nazardır ya nazar. Ben de mutsuz ve huzursuz olduğumda bütün sebepleri Dolunaya ve gezegenlere bağlarım, oturup neden böyle acaba diye gerçekçi sebepler arayıp onların çözümünü bulmak çok meşakkatli çünküm.
Nazardır, dolunaydır, Merkürdür... Hep bunlar hep.

maria65
ben normalde de sakarım ama bu dediklerin bana adet görmeden oluyor. eve verdiğim hasar oranı maksimuma çıkıyor.:KK70:
bu arada

kadesa
imza olayı pro üyelere özel bir durum mu? ben eski değilim forumda bilmiyorum?
kimsenin imzasını görmüyorum bu normal mi?

maria65
ben normalde de sakarım ama bu dediklerin bana adet görmeden oluyor. eve verdiğim hasar oranı maksimuma çıkıyor.:KK70:
bu arada

kadesa
imza olayı pro üyelere özel bir durum mu? ben eski değilim forumda bilmiyorum?
kimsenin imzasını görmüyorum bu normal mi?

evet imzayı sadece pro üyeler ekleyebiliyor ama imzaları görebilirsin.profil ayarlarından yapılıyor sanırım,imzaları göster diye bir yer var senin orası kapalı muhtemelen.

Yemek takımının servis tabağını kahvaltı takımının da pasta tabağını kırdım o_O
dün akşam en sevdiğim kazağıma yağ sıçradı
bir de büyük tencere kapağımı kırdım tavamın da sapı çıktı :mad: :mad:

bugün öğlen yemek yerken koca bir bardak ezmeyi üstüme döktüm şuanda kotum ve kazağımın anası ağlamış vaziyette oturuyorum
güya elimle yıkattırdım ama ıslak ıslak oturuyorum

Çok normal geçen akşam banada oldu..:)
Önce tenceredeki yemegin yarısını ocaga döktüm...
Sonra çayı döktüm yere:)
Oda yetmedi, tezgahın üstündekileri yere döktüm:KK48::KK48:
Sonra kocişee diyom üzerimde birşey varrr elimi, attıgım gidiyor..:)
Neden bilmiyorum ama tuhaf bir durum:)
Takma arada sakarlık oluyor hepimizde.

Komikkkk olcak ama evde tek bardak kırmayan ben ne zaman kayınvalideme gitsem mutlaka bi bardak kırarım çok pipirikliler aman dikkat et elini kesersin o bardak çok kıymetli dikkatli yıka demelerindenmi kaynaklanıyor panik yapıp kırıyorum şaşıp kalıyorum o kadarda dikkat etmeme rağmen kırıyorum:KK61:bende çözemedim konu sahibi kelin ilacı olsa başına sürer misali

Bende fena sakarlardanim icin rahat olsun konu sahibi yanliz degilsin nazardir nazar :-)

En bomba sakarligimi anlatayim, gelincede hep üst üste gelir ya;kendime bile yuh demis insanim bikac ay önce evimize yemekli misafirimiz gelcekti işlerimi hallettim baktimki tuzluklarimda tuz bitmis önce baharatlima posetinden tuzu doldururken her nasil olduysa yetenek isidir tuzu icime kacirdim ev hali uzerimde ev icinde giydigim bi elbise vardi yerlere dokulmesin kirlenmesin ortalik diye sıkı sıkı eteklerimden fln tutup küvete kostum küvette üzerimi silkelerken tuzu gene bir yetenekle gözüme kacirdim gözler benim basladi feci yanmaya hemen lavaboya kostum gözlerime su tutmaya kafami bi kaldirdim ki lavabonun aynasinin cikintisina kafami gecirdim beynim zonkladi galiba mutfaga buz almaya giderkende kayiyodum ve bunlarin hepsi yaklasik 10dk icinde oldu en son yeterrrrr diye bagirip aglamaya basladim sonrada bi ayetel kursi okudum bilmiyom artik o neydi ama fenaydi :KK57::KK48:

he bide her hafta süt aliyorum her hafta sutun gozunun icine baka baka tasiriyorum artik pes diorum kendime en sinir bozucusuda ocaktan sut temizlemek aralara bile kaciyo ay bide kurudumuydu :KK34:

X