• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size de hiç oluyor mu ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Uzun süreli ilişki artık işkence gibi oluyor zaman geçtikçe hani kötü demiyorum sadece özlem artık zaman geçtikçe acı veriyor çevreye karşı özen artıyor vs..

Ben çok zor geldim buralara kadar çok zor yürüttüm ilişkimi asker yolu bekledim , ailem istemedi sorunlar yaşadım hala yaşıyorum , ayırmaya çalıştı herkes birbirimizden haber alamadığımız günler oldu 6 günde acı çekmekten 4 kilo verdiğim günler oldu .. sabahladığım sabahlara kadar ağladığım günler oldu .. krizlere girip bayıldığım günler oldu .. ama Allaha şükür hala ayrılmadık ayıramadılar ...
Artık çok üzülüyorum ayrı olduğumuzdan dolayı sevgilimle ayrı dediğim birlikte yaşayamadığımız için çevremdekilere bakıyorum onlara özenmemek elde değil bütün kuzenlerim evli ve hepsinin bebeği var .. Sonra sevgilimle her yaz başımıza gelen olaylardan biri bu her yaz çimlerde oturur şöyle çimlere uzanır gökyüzünü seyrederiz yine o günlerden birindeydik ve gelin ve damat gözümüzün önünde deniz kenarında fotoğraf çektirmeye gelmişler sürekli onlara baktım .. sonra benimki de bakmaya başladı :D ama biz anca böyle bakıyoruz insan gerçekten çok özeniyor .. daha bizim önümüzde atlatmamız gereken ayrı kalmamız gereken 10 ay var birbiriimizi hiç görmeden geçireceğmiz 10 ay nedenini yazmak istemiyorum fakat daha o 10 ay ve benim üniversitem var ..
Lafı çok uzattım kısacası belirtmem gerekirse size de hiç oluyor mu sevgilinizin yanından ayrıldığınız dakikadan itibaren eve giderken ayaklarınız benim gbi geri gidiyor mu daha göz yaşlarınız o dakikadan itibaren kendini bırakıyor mu siz de benm gibi çok özlüyor musunuz özeniyor musunuz her yaz herkesin yaptığı ( eşiyle tatile gittiği , sahilde el eele gezdiği , denize girdiği gibi ... ) şeyleri hayal ediyor musunuz bunları yapmak sizin için de benim şu an olduğum durum gibi imkansız şeyler mi ..
Siz de benim gibi gün içinde herkesin artık yapmaktan sıkıldığı monoton şeyleri yapmayı hayal ediyor musunuz ?
Sevgilinize bir kere siz yemek yapmak onunla birlikte yemek , en yorgun olduğunuz an da bile sırf su istedi diye zorla kalkıp ona su vermek vs.. klasik şeyler onun kıyafetlerini annesinin hala daha yaptığı gibi siz almak ,onunla uyumak onunla uyanmak , onunla akşamları ayaklarınızı uzatıp tv karşısında sıcak çayınızı yudumlamak .... siz de böyle monoton şeyleri hayal ediyor musunuz hiç ..
Her gece ağlıyor musunuz özlediğiniz için benim gibi .. ?

Oluyor. Dışarıda gördüğüm o insanlara özeniyorum. Olmasının imkansız olduğunu bir an bile düşünürsem çok üzülüyorum. Fakat sen yine bir gün yaşayacaksın o anlattıklarını. Çünkü ne olursa olsun birbirinizi bırakmamışsınız. 10 ay nedir ki?

Oluyor. Dışarıda gördüğüm o insanlara özeniyorum. Olmasının imkansız olduğunu bir an bile düşünürsem çok üzülüyorum. Fakat sen yine bir gün yaşayacaksın o anlattıklarını. Çünkü ne olursa olsun birbirinizi bırakmamışsınız. 10 ay nedir ki?

burda pek yazmak istrmiyorum ceza meseleleri falan işte .. peki sen yaşayacaksn elbet olur demişsin ya siz birlikte değil misiniz ki ?

Ben üniversiteye gideceğim bu sene kazanırsam onun bitmesini bekleyeceğiz bir de cezası var 10 ay ..

hakkınızda hayırlısı olsun, ben hukukçuyum, hapis cezası aldığına ve cezası ertelenmediğine göre daha önceden de sabıkası olabilir... sabıkalı biriyle evlenmeden önce bir kez daha düşünün bence, üniversite de okuyacakmışsınız, karşınıza daha iyileri çıkacaktır, sabıkalı olması ileride çocuğunun kamuda işe girmesine bile engel olabilir... tercih sizin tabi, hakkınızda hayırlısı olsun.

hakkınızda hayırlısı olsun, ben hukukçuyum, hapis cezası aldığına ve cezası ertelenmediğine göre daha önceden de sabıkası olabilir... sabıkalı biriyle evlenmeden önce bir kez daha düşünün bence, üniversite de okuyacakmışsınız, karşınıza daha iyileri çıkacaktır, sabıkalı olması ileride çocuğunun kamuda işe girmesine bile engel olabilir... tercih sizin tabi, hakkınızda hayırlısı olsun.

önceden 5 ay yattı bu onun devamı .. suçsuzken suçsuz yere düştüğü için çekeceğiz artık ..
ben kararımdan hiç vazgeçmedim hiç de vazgeçmeyeceğim benim için en iyisinin o olduğunu düşünüyorum ve sevgilimi çok seviyorum :)
aynen herşeyin hayırlısı canım .

Back
X